MAD BEAUTY Disney "True Love's Kiss" lakštinė veido kaukė su atpalaiduojančiu levandų aliejumi "Aurora"

Laikas pasilepinti? Kažkada nusipirkau Disney princesių lakštinę veido kaukę ir jau kuris laikas galvojau išbandyti, juo labiau, kad maniau, jog lakštinė veido kaukė išpaišyta princesės veidu. Na kas nenori bent vakarui pabūti tiesiog princese? Ne ką mažiau man buvo svarbu ir kaukės poveikis - gamintojas pažadėjo atpalaiduoti, tačiau nekonkretesnio pažado greičiausiai ir būti negali. Ką reiškia atpalaiduoti? Man atrodo, kad reikia tiesiog imti ir bandyti, tiesa?

"Man patinka vyrai su ateitimi ir moterys su praeitimi."
Oscar Wilde


Produktas: MAD BEAUTY Disney "True Love's Kiss" lakštinė veido kaukė su atpalaiduojančiu levandų aliejumi "Aurora"
Gamintojas: "Mad Beauty". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: raminti, gerinti veido odos būklę
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: neblogas efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės piešinys - abejoju ar kam iš ties gražiai atrodytų
Tūris: 1 lakštas/ 25 ml
Kaina: 3,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Kaukė gerina odos būklę. Sudėtis papildyta levandų aliejumi.
Naudojimas: veidą švariai nuprauskite. Kaukę dėkite ant veido, sekite burnos, nosies ir akių sritį. Palikite 10-12 minučių. Nuimkite kaukę, o skysčio likučius nuplaukite vandeniu.


Pakuotė tiesiog vienkartinis, plastikinis maišelis, tačiau čia didžiausias dėmesys be abejonės yra pakuotės dizainui. Vaikystėje visos skaitėme ar klausėmės pasakų apie miegančiąją gražuolę ir tikriausiai visos norėjome ja būti, viena ar kita Disney princese, mat kolekciją sudaro ne tik miegančioji gražuolė, tačiau ir kitos populiariausios Disney princesės. O  dar ir visa kolekcija blogiečių moteriškių yra. Be abejonės kaukės orientuotos į Disney personažų gerbėjas.

Kvapas stiprokas, kosmetinis ir šiek tiek, vos vos primena levandas. Visai malonus, bet nieko tikroviškai kvepiančio čia nėra - lyg ir pasaka, pagražinta ir truputėlį netikra.

Konsistencija plonytis medvilnės lakštas, apsaugotas storesniu apsauginiu sluoksniu. Medvilnės lakštas gausiai pridrėkintas veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, Trehalose, Betaine, Niacinamide, Panthenol, Glyceryl Acetate/ Acrylic Acid Copolymer, PVM/ MA Copolymer, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Potassium Hydroxide, Dipotasium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Polydorbate 20, Portulaca Oleracea Extract, Sericin, Disodium EDTA, Cucumis Sativus Extract, Parfum, Ethylhexylglycerin, linalool, Punica Granatum Fruit Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Limonene, Benzyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract.


Poveikis. Veido kaukė iš ties išpaišyta Miegančiosios gražuolės veidu - juodu pieštuku išpaišyti veido kontūrai, plaukai, ryškios akys ir ryškios fuksijų rožinės lūpos. Viskas būtų labai smagu, tačiau man atrodo, mano veido kontūrui ši kaukė visai netinka - akys išpaišytos lyg tuščios akiduobės, didžiulė burna atrodo juokingai, - ar ši kaukė gali kam nors atrodyti tinkamai ar nors kiek patraukliai? Abejoju.

Kaukės kvapas, per visą buvimo ant veido laiką, mane erzino, o po kurio laiko ėmė erzinti ir odą apink nosies sritį. Pasižiūrėjus į sudėtį manau, kad labiausiai erzinantis gali būti levandų aliejus. Nors tikrai yra nemažai potencialių odos dirgintojų, sudėtis neblizga saugumu, bet ir nėra tragiškai prasta.


Po 10 minučių veido kaukę nuėmiau dar drėgną nuo odos, atrodo, kad ir kaukės skystis niekur per daug nesusigėrė, ant paviršiaus paliko labai lipnią plėvelę, kurią skubėjau nuplauti (nemėgstu lipnumo po veido kaukių). Nuplovus veidą pajutau švelnumą, oda jautėsi atgaivinta, lygi, pavalyti ir paviršiniai riebaliukai, lyg po prausiklio. Vizualiai oda kiek pašviesėjo ir paskaistėjo. 

Man regis daugiau mažiau visos įprastos lakštinės kaukės suteikia labai panašų efektą, tik čia pritrūko nors šiokio tokio, rimtesnio drėkinamojo efekto. Žinau, kad sekantį kartą tokios kaukės nepirkčiau, paprasčiausiai kreminių efektas stipresnis, o nusipirkus didesnę pakuotę mažiau teršiame gamtą. Na ir juokingai aš sau atrodžiau su tuo princesės veidu - neypatingai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai