EVELINE 8in1 Total Action lūpų putlinimo priemonė su vėsinamuoju efektu

Regis vasara iš ties baigėsi? Ką jūs manote? Pajūryje orai visai nelepina, šalta, vėjuota, drėgna ir lietinga... regis jokių orų pašiltėjimų neprognozuojama ir visgi, taip norėtųsi dar bent vieno šilto savaitgalio, atsisveikinimui, paskutiniam pasibuvimui gamtoje, maudynėms. Regis atostogauti rugpjūtį buvo ne pati geriausia mintis - orai visai nelepino šiluma. O kol vis dar oficialiai vasaros sezonas, turiu dar kelis, labiau vasariškus produktus, apie kuriuos noriu papasakoti, kuriuos naudojau daugiausia vasaros metu. Vienas tokių - vėsinantis lūpas balzmas, kuris kartu turėtų ir suteikti lūpoms pastebimo putlumo. Žiūrim.

"Negalvok apie trūkumus savo gyvenime. Galvok apie tai, ką tu turi. Tada gausa auga."
Sri Sri Ravi Shankar


Produktas: EVELINE 8in1 Total Action lūpų putlinimo priemonė su vėsinamuoju efektu
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: suteikti lūpoms daugiau apimties
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: šaldomasis efektas
Labiausiai nepatiko: priemonės pagrindui pasirinktas mineralinis aliejus + realaus putlinamojo efekto nėra
Tūris: 12 ml
Kaina: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Įspūdingas efektas per 5 minutes! Hialurono priemonė, papildyta kolagenu, užpildo ir modeliuoja lūpas, suteikia daugiau apimties. Priemonė sukurta naudojant naujos kartos hialurono rūgštį, Volume Maximize technologiją, alavijų ekstraktą, vitaminus E ir C.
Naudojimas: tepti švarias lūpas. 


Pakuotė buvo tas aspektas, dėl kurio įsigijau balzamą - kai ant kartotinės pakuotės jau akivaizdūs ženklai, kad produktas gali pakeisti lūpų putlinimui naudojamas injekcijas - nori nenori sudomina, galiausiai ir sugundo. Buvo visai netrumpas laikotarpis, kai rimtai svarsčiau apie lūpų putlinimą, tačiau... su laiku nuomonę pakeičiau. Ir visgi, tokios priemonės visai sudomina - ar tikrai balzamas gali atstoti lūpų putlinimo injekcijas? Sunku patikėti, bet išbandyti labai norėjau.

Viduje esanti pakuotė minkšto plastiko tūbelė, su išspaudžiama priemone. Kirstos formos aplikatorius ne pats patogiausias, tačiau tirštesniam produktui kitokį sunkiai įsivaizduoju.

Kvapas sintetinis, lengvas, su lengvu mėtos kvapu.

Konsistencija sunkoka, tirštoka.


Sudėtis: Polybutene, Paraffinum Liquidum, Isocetyl Stearoyl Stearate, Castor Oil Bis - Hydroxypropyl Dimethicone Esters, VP/ Hexadecene Copolymer, Hydroxystearic Acid, Parfum, Isohexadecane, Ethyl Menthane Carboxamide, Stearic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isostearic Acid, Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, Tocopherol, Palmitic Acid, Butylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, PEG-8, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ascorbyl Palmitate, Isostearoyl Hydrolyzed Collagen, Ascorbic Acid, Citric Acid, Tripeptide-1, BHT.


Poveikis. Priemonė skaidri, tirštokos konsistencijos ir labai primena tiesiog skaidrų lūpų balzamą. Priemonė labai sunki ir atrodo tuoj tuoj apsunkins, pasijaus lipnumo jausmas, tačiau mano džiaugsmui, jokio lipnumo produktas neturi, lengvai pasiskirsto ant lūpų odos. Bene iš karto jaučiu dilgčiojimą, mėtinį kvapą bei šaldomąjį efektą. Šaldantis efektas iš stipresnių, tad jau pastaruoju metu produkto norisi naudoti gerokai mažiau. Rezultatus reiktų vertinti po 5 minučių nuo priemonės padengimo.


Padariau krūvas nuotraukų ir jokio realaus rezultato aš visiškai nematau - priemonė suteikia lūpoms spindesio ir blizgesio, nuo kurio lūpos atrodo kiek putlesnės, tačiau... tai viskas, nes realiai lūpos nei tampa lygesnės odos, nei pilnesnės, nei didesnės. Sakyčiau daugiau mažiau rezultatas toks, kaip ir kitų, panašų efektą žadančių produktų: vėsina bei suteikia optinę apgaulę, kad lūpos putlesnės, tačiau realiai taip nėra. Ar paprastas lūpų blizgi negali to paties? Tikrai taip, tad pasitikėti pažadais, kad gali atstoti lūpų putlinimo injekcijas tikrai nereikia - visa tai tik optinė apgaulė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai