KILIG "My skin is naked!" švelnios veido prausimosi putos su hialurono rūgštimi

Parengiau jums truputį įrašų, kadangi šiuo metu, kai skaitote, aš dardu traukiniu į Vilnių ir manęs laukia kelionė. Planuoju šią savaitę jums parengti po vieną įrašą skaitiniams, kad nepalikti jūsų be jokių skaitinių. Atrinkau kelis, senai išbandytus produktus ir tiesiog juos įrašysiu iš anksto - nenuostabu, tokius iš anksto suplanuotus įrašus siūlo dauguma platformų: postus galima suplanuoti kad ir prieš metus, parengti anksčiau laiko ir kai nesinori rašyti vis tiek turėti laisvo turinio. Puiki galimybė galėtų būti ir aktyviems savaitgaliams, tačiau man retai kada pavyksta susiplanuoti tvarkingą grafikėlį - mėgstu parašiusi iš kart ir paskelbti parengtą turinį. Ką gi, greičiausiai jums smalsu, kur keliauju? Kol kas neatskleisiu, bet po truputį smulkmenomis pasidalinsiu Instagram platformoje, o po visko lauks didelis įrašas su mano įspūdžiais. 
Na o šiandien pristatau jums lietuvišką produktą veido priežiūrai iš Kilig, vienos iš Biok Laboratorija prekinių ženklų, kuriuos spėjo pamėgti ne tik lietuvaitės, tačiau ir nemenka dalis europietiškos rinkos. Švelnutės veido prausimosi putos? Pasižiūrime.

"Ar ne geriau būtų, užuot smerkus blogį, skleisti gėrį?"
Antoine de Saint-Exupery


Produktas: KILIG "My skin is naked!" švelnios veido prausimosi putos su hialurono rūgštimi
Gamintojas: "BIOK laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: neprausti veido odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus ir efektyvus prausimas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai tik keli vidutinio saugumo ingredientai
Tūris: 150 ml
Kaina: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Rimi, Eurokos, Iki, Maxima, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: kaip gera pasinerti į putų sklidiną vonią! taip jaučiasi veido oda kaskart, kai ją apgaubia šis purus švarutėlis putų debesėlis. odą nuvalysite taip minkštai tarsi palikdami ją nuogą, švarią ir gaivią. putos praturtintos natūraliu hialuronu, tikras /kili•g/ prisilietimas. dermatologų patikrinta.


Pakuotė. Balto plastiko buteliukas su pompa, kurį skystį paverčia putomis. Pakuotės dizainas pastelinių spalvų, gan minimalistinis, etiketę puošia tik pasteliniai rožiniai intarpai ir skirtingo šrifto užrašai.

Kvapas neutralus, švelnus kosmetinis, aiškiai moteriškas aromatas. Uoslės neerzina, prausiantis jaučiasi, tačiau pakankamai švelniai.

Konsistencija. Buteliuke priemonė skysta, paspaudus per pompą išpurškiamos putos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Urea, Lactic Acid, Glycerin, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Panthenol, Allantoin, Citric Acid, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Parfum.


Poveikis. Prausimosi putų pagrindą sudaro švelnios putojimą sukeliančios ir odą valančios priemonės. Prausiklyje gausu antistatikų, drėkiklių ir odą kondicionuojančių ingredientų. Sudėtyje kelių rūšių hialurono rūgštis. Didžioji dalis kvapiųjų medžiagų visiškai saugios, tačiau neišvengta konservanto fenoksietanolio, Tačiau sudėtis labai saugi ir saugi odai. 

Priemonė gerai putoja ir švelniai prausia veido odą, efektyviai šalina makiažo likučius ir odos nešvarumus. Taip, rimtesniam makiažui tikrai prireiks papildomos priemonės, šalinančios makiažą. Priemonė nesausina odos, po prausimosi ji jaučiasi švari, bet nėra džeržgiančio švaros jausmo. Naudoti labai patiko, džiaugiuosi labai švelniu prausimu, efektyvumu ir iš ties gera kaina. Puikus produktas, kurį visiškai saugu naudoti, kuris atlieka savo darbą, o akcijų metu galima įsigyti ir už juokingai gerą kainą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai