2021/07 Liepos mėnesio pirkiniai ir naujienos: daug čekiškos kosmetikos

Metas naujam pirkinių įrašui? Šiandien ketinau jo nerašyti, nes ši diena yra mūsų su vyru vestuvių sukaktuvės, ne jubiliejinės, bet kasmet paminime. Šeima yra pati svarbiausia mano vertybė ir dėl savo šeimos gerovės galėčiau paaukoti bet ką. Tekėdama sunkiai įsivaizdavau, kiek sunkumų mūsų laukia, kiek kompromisų reikės daryti ir kiek kartų pakeisti įsitikinimus, tačiau visi vidiniai įsitikinimai, išorės išbandymai ir sunkumo suformavo regis iš ties tvirtus šeimos pamatus. Bet šiame įraše ne apie šeimą, šiandien trumpai apie naujus pirkinius naujienas,  tarp kurių ir šiek tiek kosmetikos iš Čekijos.

"Gyvenimo kokybė priklauso nuo minčių kokybės."
Marcus Aurelius



Buvo viename iš aplankytų viešbučių dovanų krepšelių. Gailiuosi, kad iš to viešbučio kambario nepasiėmiau buteliukų su kosmetika. Ypač kai poroje viešbučių su kosmetika buvo liūdnoki reikalai. Bet ką jau čia, iš paskutinio pasiėmiau. Grįžtant prie šios kosmetikos - ji gaminama Čekijoje, Karlovy Vary regione ir turi platų pasirinkimą. Kosmetikos galima įsigyti viešbučiuose arba tiesiog internetu.
CARL'S, 200 ml  - 357 Kr. (apie 14 Eur)

Čekijoje alaus regione nesilankėme ir alaus voniose nesimaudėme, tačiau pamačiusi alaus kosmetiką susidomėjau. Mačiau ir kaukių, kūno kremų, tačiau daugumos jų galiojimo datos buvo labai trumpos - prigriebiau dušo želė vyrui lauktuvių, nors tikrai ir pati planuoju pabandyti. Labai įdomu, koks bus efektas bei kokie pojūčiai.
Pirkau vietinėje suvenyrų krautuvėje, 179 Kr. (7,02 Eur)

Kaip važiuojant į regioną nenusipirkti kad ir vonios druskos. Visos kelionės metu labai džiaugiausi itin švelniais, minkštais plaukais, lygia ir švelnia oda, turiu įtarimą, kad dėl vandens, tačiau visai galimas dalykas, kad ir namuose pavyks išgauti tokią švelnią odą.
Suvenyrų kioske, 199 Kr. (7,81 Eur)

O šita buvo dovanų krepšelyje ir man regis ji lygiai tokia pat, kaip ir mano įsigyta, tik skirta vienkartiniam naudojimui. Oi, kaip laukiu vėsesnių dienų ir progos išbandyti...


Turėtų šveisti kūno odą ir teikti kažką panašaus į SPA pojūtį namuose. Atrodo labai įdomiai, žinau, kad šios kosmetikos galima rasti Čekojije, bet net neįsivaizduoju nei kur, nei kokia tokio muilo kaina galėtų būti.

O čia vietiniai dalykėliai - baigėsi muilas, o viską esu sukrovusi gana toli, dėl muilo tiesiog neapsimoka kraustyti krūvos dėžių, tad tiesiog prigriebiau porą gabalėlių tiems keliems mėnesiams.
ČIA, 0,59 Eur

Na ir dar vienas, kvepiantis vaikyste, ramunėlėmis ir stipriu, beveik čiaudėti verčiančiu kvapu. 
ČIA, 0,49 Eur


Camelia, 6,49 Eur

Camelia, po 6,49 Eur
Visi šiuo metu naudojame bambukinius šepetėlius, tačiau nei vienas nesame patenkinti dėl kietų, brėžiančių šerelių. Gal tiesiog tie šepetėliai mums netinka. Deja, neradau dar tokio bambukinio, kuris patiktų ir kuriuos norėčiau naudoti, o va Curaprox, nors ir yra plastikiniai, tačiau tiesiog nepriekaištingos kokybės, švelnūs naudoti ir valo visai kitaip, nei bambukiniai. Visgi patogaus šeptėlio skirtumas tiesiog milžiniškas.

Vietinės, čekų gamybos, tik jau Prahos. Į kelionę nepasiėmiau jokio toniko, tiesiog pamiršau pakuojant daiktus, tad jau po kelių dienų ant karštos saulės, pajutau, kaip stipriai odai trūksta paprasčiausio toniko. O dar merginos sako, kad nereikalingas produktas... nors kūno oda buvo švelni ir neišsausėjusi, tačiau veidui labai trūko papildomo drėkiklio. Nusipirkau šitą ir likusias dienas su didžiuliu džiaugsmu naudojau - pirmas įspūdis labai geras.
Suvenyrų krautuvėje, 189 Kr. (7,41 Eur)

Vėlgi, neįsivaizduoju, kur pirkti, bet labai džiaugsiuosi išbandžiusi. Geras lūpų balzamas visuomet puiki idėja - šį gavau viename dovanų krepšelyje, tačiau kol kas nebandžiau. Visos kelionės metu naudojau mėtinį lūpų balzamą, kuris teikė pakankamai gaivos lūpų odai.


19. - 20. NATURES PHILOSOPHY muilas, po 25 g

21. CARL'S muilas, 15 g

23. AQUA muilas, 11 g


Parsivežiau krūvą viešbučių kosmetikos, nors ir pagailėjau, kad nepaėmiau Carl's artimesnei pažinčiai. Manau sunaudosiu šio mėnesio planuojamose kelionėse. Esu dirbusi kambarine ir puikiai žinau, kad atidaryti ir pradėti naudoti buteliukai su visa priemone yra metami lauk, tad būtų švaistymas juos palikti išmetimui. Nors esu girdėjusi ir teorijų, kad juos tiesiog supilsto - iš kelių butelaičių padaro vieną. Dirbau keliuose viešbučiuose ir su tokiais papildymais susidurti neteko, nors ką gali žinoti.
-----------------------------------
Viskas, tokios mano naujienos, didžiąja dalimi viskas iš Čekijos. Kiekvienoje suvenyrų parduotuvėje ar kioskelyje stabdžiau save, kad neprisipirkčiau visko vedama smalsumo. Man regis pavyko visai neblogai susivaldyti ir parsivežti pakankamai kosmetikos naujiems potyriams. Hmm... įdomu kaip su pirkimu ir siuntimu iš Čekijos el.parduotuvių?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai