VINCE CAMUTO "Amore" parfumuotas vanduo moterims

Kvepalai kvepaliukai? Šiais metais regis peršokau ant mažesnių dydžių pakuočių ir labiau save stabdau kvapų paieškose. Jau kuris laikas suvokiu, kad turiu per daug buteliukų, noriu šiek tiek sumažinti turimą kvepalų kiekį ir nebesigundyti naujais aromatais, bent iki kokių 10 vnt. ir būsiu laiminga. Nes kas per daug - tas nesveika, ar ne? Regis visos manijos anksčiau ar vėliau praeina ir prislopsta - mūsų poreikiai iš ties yra gerokai mažesni. Ir visgi - tai nereiškia, kad man nepatinka atradimo džiaugsmas. Net labai patinka, tačiau visur norisi protingo balanso. 
Šį kart jums noriu papasakoti apie naują aromatą mano kolekcijoje - nišiniai (?) Vince Camuto "Amore" mažytėje rankinės pakuotėje bei mano potyriai.

"Gyventi - tai pamažu gimti. Būtų per daug patogu išsinuomoti sau gatavą sielą."
Antoine de Saint - Exupery

ČIA

Produktas: VINCE CAMUTO "Amore" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Parlux Fragrances" Pagaminta JAV
Tūris: 100 ml. Mano pakuotė mini - 6 ml
Leidimo metai: 2014 m.
Aromato kūrėjas: Laurent Le Guernec
Kaina: 69,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, pigu.lt
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: VINCE CAMUTO AMORE parfumuotas vanduo skirtas moterims, kurios mėgsta gėlių, citrusinius, saldžius aromatus. Populiarus kvapas įkvėptas neblėstančios aistros ir romantikos. Būkite moterimi, kuria Jūs trokštate būti su saldžiu ir gundančiu aromatu. Pirmiausia pajaučiamas persipynęs vaisių ir tik ką nuskintų gėlių aromatas. Vėliau jaučiamas dieviškas kašmyro, prabangus bei jausmingas gintaro ir šiltas, svaiginantis kvapas.




Viršutinė nata: pasiflora, klemantinai, bergamotė, serbentų lapai
Širdies nata: orchidėjos, pakalnutės, lotosai, frezijos
Apatinė nata: kašmyro mediena, santalai, muskusas, gintaras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE (PARFUM), BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, COUMARIN, CITRAL, WATER (AQUA), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, YELLOW 5 (Cl 19140), EXT. VIOLET 2 (Cl 60730), RED 33 (Cl 17200).
ČIA

Pakuotė. Maniškis buteliukas nedidelis, stiklinis su užsukamu dangteliu. Po dangteliu ne standartinis purkštukas, o ratukas, kurį sukant kveplai padengiami ant odos. Maždaug iki pusės pakuotės siaubingai kankinausi su tuo rutuliuku - reikėjo stipriai trinti ant odos, kad pasidengtų bent nedidelis priemonės kiekis. Nežinau kaip jums, bet man labai nepatinka spausti priemones prie kūno odos, jaučiuosi nemaloniai, ypač tokiose vietose kaip riešai ar užausiai. Po kurio laiko tas rutuliukas lyg ir truputį prasivaikščiojo ir šiai dienai naudoti gerokai lengviau.

Tad visai smagu, kad įprasto dydžio pakuotė visai kitokia - su purkštuku, stiklinis buteliukas, kurio dangtelis tiesiog įspūdingas, metalo imitacijos lyg ir medis ar kažkas panašaus. Na ir žinoma - butelaitis atkeliauja patrauklios akiai spalvos, didžiuliu gėlės žiedu puoštoje kartoninėje dėžutėje.

ČIA

Kvapas. Aromatas tiesiog nepriekaištingai sustyguotas. Tik pasikvėpinus pradžia pakvimpa vaisiniu gaiviu aromatu - užuodžiu mandarinus, pasiflorą ir bergamotę. Jaučiu traškią žalumą su gaiviais, augaliniais serbentų lapais. Antruoju įkvėpinu ima ryškėti gėlinė nata, kuri man patinka mažiausiai: sodrios orchidėjų ir pudriškos gėlių natos apsunkina aromatą, tarsi nusveria jį. Kreminis kašmyras ir lengvos medienos aromatai suteikia aromatui charakterį. 

Nudžiūvus ant odos labiausiai jaučiasi pudriškumas, muskuso ir truputėlį senovinio ('90 stiliaus) gėlių aromato. Greičiausiai tas pokvapis ant mano odos patinka mažiausiai - žaviuosi kvepalų pirmosiomis natomis, tačiau galutinis - nelabai stebina.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas nėra viską apimantis ir dusinantis stiprumu, tačiau ir ne iš tų, kurie užsiuodžia tik prikišus nosį prie riešo. Užuodžiami per daugmaž ištiestą ranką, tad pernelyg padauginti tikrai nereiktų, ypač jei naudojate karštesniu oru. Aromatas išlieka visai neblogai, maždaug 6-8 valandas užuodžiu puikiai ir tai geras ženklas, kai įprastai aromatai labai greit išgaruoja nuo mano odos. 

ČIA

Įdomus kvapas, kurį tik pabandžiusi įsimylėjau, paskui labai greit pabodo, o padarius pertrauką maždaug porai dienų ir vėl labai patiko. Jei nedideliais kiekiais ir retomis progomis - visai nieko, tačiau visgi tai ne mano kvapas, aš jo nekartočiau. Nesužavėjo ant odos nudžiūvus aromatui likęs pudriskas muskusas ir senovinės gėlės, tačiau labai patiko aromato atidarymas ir pirmieji įkvėpimai. Va ir nusipirk kvapą iš pirmos pažinties... nepatiktų, tad džiaugiuosi išbandžiusi nedidelę pakuotę.

Aromatas panašus į:
- COACH "Coach Poppy Blossom"
- MAX AZRIA "BCBG Max Azria"
- SERGIO TACCHINI "Sergio Tacchini Donna"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai