2K BEAUTY Basics lūpų balzamas "Raspberry Smoothie" su aviečių aromatu

Vasara toks metas, kai kosmetikos reikia ženkliai mažiau ir tiesa ta, kad viskas naudojasi lėčiau, išskyrus rankų kremus ir lūpų balzamus, apie pastaruosius ir norisi kiek daugiau papasakoti. Jei mane skaitote ilgesnį laiką, puikiai žinote, kad myliu Burt's Bees balzamus, jie puikūs, veiksmingi, saugūs naudoti. Tiesą sakant tik juos ir noriu naudoti nuolat, tačiau pasitaiko visko ir va, advento kalendoriuje radau 2K Beauty kompanijos lūpų balzamus kiek vaikiškose pakuotėse, na pripažinkim - balzamas rožinėje pelėdos formos pakuotėje negali atrodyti labai rimtai. Apie balzamą, po ilgesnio naudojimo, bloge norėjosi palikti, tad trumpai.

"Būti žmogumi - tai kaip tik ir reiškia būti atsakingam."
Antoine de Saint-Exupery


Produktas: 2K BEAUTY Basics lūpų balzamas "Raspberry Smoothie" su aviečių aromatu
Gamintojas: "2K Marketing & Production" GmbJ. Pagaminta Vokietijoje
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkština ir švelnina lūpas
Labiausiai nepatiko: trumpalaikis efektas
Tūris: 5,2 g
Kaina: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Aviečių aromato lūpų balzamas.


Pakuotė žaisminga ir vaikiška rožinės pelėdos formos pakuotė. Naudojant nusisuka lauk dangtelis su galva, o pats principas primena EOS lūpų balzamus. Ar tokio stiliaus pakuotės patinka ar visgi ne, sakyčiau skonio reikalas - manęs pernelyg neerzina, tačiau puikiai suvokiu, kad pati tokios tikrai nepirkčiau - tiesiog ne man. Kita vertus, greičiausiai šie balzamai orientuoti į jaunas merginas ar mergaites, kurioms toks žaismingumas būtų vietoje ir laiku.

Kvapas. Turėtų kvepėti avietėmis ir iš ties to kvapo užuominų tikrai yra, tačiau... kvapas sintetinis, ne pats maloniausias. Būtų visai smagu, jei kvepėtų tikromis avietėmis.

Konsistencija kieta, tirpsta nuo kūno šilumos,

Sudėtis: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CANDELILLA CERA, CERA ALBA, ISOPROPYL MYRISTATE, DIGLYCERYL ADIPATE/ CAPRATE/ CAPRYLATE/ HYDROXYSTEARATE/ ISOSTEARATE/ STEARATE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, CI 77891.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro ricinų aliejus, karpažolės ir bičių vaškas. Toliau sudėtyje seka minkštikliai ir drėkikliai, kvepalai ir konservantai. Pastarieji, savaime suprantama ne saugūs, tačiau reikalingi sudėčiai, norint kad priemonė ilgai išliktų bei turėtų malonų aromatą.

Ilgai bandžiau balzamą įvairiomis sąlygomis ir tik pasitepusi visuomet pastebiu, kad produktas suteikia lūpoms švelnumo ir neįtikėtino minkštumo. Priemonė tikrai neturi daug drėkinimo ir maitinamojo efekto, - žiemos metu man visiškai nepakako lūpų kondicionavimo, reikėjo nuolat tepliotis ir reikiamo efekto tiesiog nesulaukiau. Visgi vasaros metu teikiamas švelnumas ir minkštumas visai pakankamas, nesinori riebių formulių. O šis balzamas dengia plonai, beveik nesijaučia ant lūpų, bet norint jausti efektą, nemeluosiu, reikia dažnai pakartotinai padengti.

Aš puikiai žinau, kad balzamo pakartotinai nepirksiu, tiesiog man jis visiškai netinkamas, neteikia reikiamo efekto. Norisi vieną kart pasitepus bent kelias valandas apie lūpas negalvoti. Gal jaunoms mergaitėms ir būtų fainas, tačiau lūpoms, kurioms reikia drėkinimo, maitinimo ir intensyvesnės priežiūros, 2K Beauty balzamas nebus naudingas, o jei ir įsigysite, - greičiausiai netenkins poreikių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai