NATURE PHILOSOPHY plaukų šampūnas, kondicionierius, kūno losjonas ir muilas

Balandžio mėnesis dienos senka ir artėja link pabaigos. Šis mėnuo man buvo švaros mėnuo kosmetinėje - sunaudojau krūvą mažų buteliukų ir mėginių, buvo daug pirmų kosmetinių kartų ir šį mėnesį jų dar šiek tiek bus. Šiandien su jumis noriu pasidalinti dar vienu trumpu įrašu apie viešbučių kosmetiką. Nature Philosophy kosmetikos radau Nove Lazne viešbutyje Marianske Lazne mieste. Šių priemonių turiu po porą buteliukų, tad spėjau susidaryti pakankamai tvirtą nuomonę.


Produktas: NATURE PHILOSOPHY plaukų šampūnas, kondicionierius, kūno losjonas ir muilas
Gamintojas: "ALDA Hotel Equipments" s.r.o. Pagaminta Chleby, Čekija
Paskirtis: plaukams ir kūnui prausti bei kondicionuoti
Tinkamas tipas: visiems
Tūris: po 40 ml; muilo - 25 g

Ką žada gamintojas: jokių pažadų ant pakuotės nėra

Sudėtis:
PLAUKŲ ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Diazolinyl Urea, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.

PLAUKŲ KONDICIONIERIUS: Aqua, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Glyceryl Stearate, Polyquaternium - 7, Cetrimonium Chloride, Dicetyldimonium Chloride, Parfum, Diazolinyl UreaMethylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Limonene, Linalool.

KŪNO LOSJONO: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-25, Stearic Acid, Parfum, Diazolidinyl Urea, Triethanolamine, Sodium Dehydroacetate, Citral, HydroxycitronellalHydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Limonene, Linalool.

MUILO: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride, HydroxycitronellalHydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Limonene, Linalool.


MUILAS.
Nei vienos šių priemonių sudėtis nėra nepriekaištinga, ne išimtis ir muilas. Deja ilgesnį laiką naudojant tikrai jaučiasi ir odos sausinimo efektas, tačiau, tai viešbutyje skirta naudoti kosmetika. Iš tokios reikia tikėtis pagrindinės funkcijos. Šio muilo gabalėlio pakanka gana ilgam laikui, priemonė skalsi, gerai putoja ir švariai prausia rankas. Labiausiai esu sužavėta labai maloniu muilo su citrusų nata aromatu. Gardu...


KŪNO LOSJONAS.
Labai gražu, kai viešbučiai rūpinasi ne tik pagrindiniu poreikiu nuprausti, tačiau ir odos kondicionavimui. Kūno losjono sudėtis nebloga. Kvapas gaiviai malonus, su citrusų natomis - pasitepusi priemone vis uostau ir uostau kūno odą - kvepia dieviškai.... Nors losjono konsistencija labai lengva, tačiau jis sunkiai geriasi į odą, reikia ilgai masažuoti į kūno odą, kol galiausiai susigeria. Ir labai atsargiai dozuoti - priemonė skalsi, reikia nedidelio kiekio. Priemonė lengvai drėkina odą, suteikia švelnumo ir maloniai pakvėpina. Žinoma, ne pats intensyviausias losjonas, drėkinimas trumpalaikis, tačiau kaip viešbučio kosmetikai visai neblogai.


PLAUKŲ ŠAMPŪNAS.
Plaukų šampūno sudėtis ne pati geriausia, ypač vertinant konservantus ir sudėtyje esančius ingredientus. Gelinė šampūno konsistencija gerai putoja, švariai plauna plaukus, jų nesuveldamas. Tačiau ir kondicionuojančio efekto čia nėra - po šampūno tiesiog būtinas kondicionierius ar stipresnė kaukė. 
Šampūnas kvepia tuo pačiu maloniu gaiviu aromatu su lengva citrusų nata.


PLAUKŲ KONDICIONIERIUS.
Lengvos konsistencijos kvepia tuo pačiu maloniai gaiviu aromatu su lengva citruso nata. Iš kondicionieriaus nesitikėjau labai daug, priemonės sudėtis labai minimali, tačiau joje yra silikonų, tad produktas šiek tiek suglotnina plaukus, suteikia minkštumo bei lengvumo. Tai nėra apsunkinanti ar intensyviai glotninanti priemonė, tačiau efekto visiškai pakanka ypatingos priežiūros nereikalaujantiems plaukams. Ir visai smagu, kad viešbutis rūpinasi ir plaukų kondicionieriumi.

----------------------------------------
Nors šių produktų sudėtys neblizga, nors gali sausinti, tačiau ši linija visai neprasta elementariems poreikiams patenkinti: plauti ir kondicionuoti plaukus bei kūno odą. Labai patiko itin malonus priemonių aromatas, pagrindines funkcijas produktai atlieka, tačiau ilgesniam laikui nei vieno iš jų naudoti nenorėčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai