VANDINI Hydro drėkinamasis rankų kremas su magnolijų žiedais ir migdolų pienu

Rankų kremai šiuo metu naudojami nepaprastai dideliais kiekiais bei intensyviai: atrodo tik atidarau naują tūbelę ir jau artėju prie pabaigos. Šį kartą naudojau lengvutį, dieninį Vandini rankų kremą su maloniu magnolijų žiedų ir migdolų pieno aromatu. Kažkada man labai patiko šios kompanijos rankų kremai ir veido kaukės, tad labai džiaugiuosi, kad rankose turiu nedidelę rankų kremo pakuotę.


Produktas: VANDINI Hydro drėkinamasis rankų kremas su magnolijų žiedais ir migdolų pienu
Gamintojas: "Mann & Schröder GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: kelios sudėtinės dalys
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 30 ml ir 75 ml pakuotėse
Kaina: 30 ml - 1,55 Eur; 75 ml - 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Rankų kremas skirtas normaliai ir sausai odai prižiūrėti. Rankų kremas pasižymi drėkinamosiomis savybėmis.
Sudėtyje yra magnolijų žiedų vandens, migdolų pieno, sviestmedžių sviesto.


Pakuotė. Nedidelė vidutinio kietumo plastiko tūbelė su apačioje užsukamu dangteliu. Pakuotės dizainas minimalistinis, puoštas švelniu, tarsi akvarele dažytu gėlės žiedlapiu. Pakuotė daili, atrodo patraukliai akims, dominuoja balta spalva bei keli švelnūs pasteliniai aspektai.

Kvapas stiprokas, tačiau švelnus ir labai malonus uoslei. Kiek pamenu, šios kompanijos kvapai visuomet buvo ypatingi - be išimties, visos serijos gaminiai kvepia itin patraukliai. Šiuo atveju iš ties galima identifikuoti švelnias gėles ir kreminius riešutus. 

Konsistencija itin lengva, primenanti lengvutį kūno losjoną.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Alcohol, Magnolia Champaca Flower Water, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid.


Poveikis. Tai yra vienas tų kremų, kurie turi lengvutę konsistenciją ir labai greit susigeria į rankų odą. Dėl šios priežasties kremą nešiojausi rankinėje, naudojau darbe ar tiesiog mieste tuo metu, kai rankoms trūkdavo drėkinimo. Ir šis kremas mano akiai visiškai netinka vakaro metui, kai norisi riebesnės konsistencijos bei intensyvesnio efekto.

Rankų kremas ne tik greit susigeria, tačiau ir labai maloniai kvepia. Net ir po keliolikos minučių kvapas ant rankų išlieka, nuteikdamas maloniai. Šis kremas geba gerai drėkinti rankų odą, suteikia lygesnį efektą, oda atrodo šviesesnė, skaistesnė ir jaunesnė. 

Mano galva Vandini priemonės iš ties vertos dėmesio, jau vien dėl kvapų. O jei ieškote greito susigėrimo, lengvos konsistencijos ir drėkinamojo efekto - šis kremas tam puikiai tinka. Kasdienai, dienos metui, vasarai, rankinei, darbo stalui - neįmantrus, nebrangus ir puikiai veikiantis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai