LANCOME "Idole" parfumuotas vanduo moterims

Ir visgi... aš palūžau ir nusipirkau kelis aromatus: tiek kvepalų forma, tiek parfumuotų dulksnų pavidalu. Jau kuris laikas manęs neapleidžia noras, kad noriu išmėginti kažką naujo ir labai tikėjausi, kad pavyks pasitenkinti keliais turimais mėginiais, bet taip nenutiko, nepadėjo. Nors nauji mėginiai padeda atrasti, pažinti ir pasimėgauti naujais aromatais, bet naudojimo laikas toks trumpas, kad atradimo džiaugsmas greit baigiasi. O naujo aromato ir ilgesnio džiugesio labai norisi. Parodysiu, kuo pasipildžiau, kokius naujus kvapus naudosiu, bet ne dabar. Kol kas noriu jums papasakoti apie man naują Lancome aromatą "Idole" ir tą pradinį įspūdį, kurį pavyko susidaryti sunaudojus nedidelį mėginėlį.


Produktas: LANCOME "Idole" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Lancome". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 1,2 ml. Parduodama 25 ml, 50 ml; 75 ml ir 100 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2019 m.
Aromato kūrėjas: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez ir Nadege le Garlantezec
Kaina: 25 ml - 56,95 Eur; 50 ml - 91 Eur; 75 ml -  106 Eur; 100 ml - 122 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana
Kvapo kategorija: gėlių - šipro

Gamintojo aprašymas: Kaip atspirties tašką pasirinkusi „gryną“ aromatą, laužantį tradicijas, LANCOME ryžosi iš naujo atrasti akordą, kuris visada buvo arti širdies nuo tos dienos, kai jis tapo pirmuoju prekės ženklo simboliu – rožę. Siekiant išgauti keturių išskirtinių savybių – žaliuojančios, švelnios, gaivios ir geidulingos – gėlės aromato natą, formulės pagrindui pasirinkti du ekstraktai: absoliutas ir rožių vanduo. Šis, lašeliu jazmino patobulintas rožių kaleidoskopas, spinduliuoja žėrinčia gėlių šviesa. Pačiuliai ir baltojo muskuso derinys sudaro baltojo šipro pagrindą, suteikiantį Idôle elegancijos.

Idôle, kaip naujos rūšies muskusinio šipro gėlių aromatas, yra tikras pasiekimas. Kartu ir subtilus, ir paveikus, patogus ir galingas. Idôle simbolizuoja naujo pasaulio idealus visame kvepalų gamybos procese nuo gėlių laukų iki ekosistemų.

Mes manome, kad vos 15 mm storio Idôle buteliukas yra iki šiol pats ploniausias pasaulyje. Taip pabrėžiama jo griežta geometrinė struktūra ir idealios proporcijos. Jį lengva naudoti. Paprasta suimti. Buteliukas iškart limpa prie rankos tarsi visada tam ir buvo sukurtas.


ČIA

Viršutinė nata: kriaušė, bergamotė
Širdies nata: turkiška rožė, rožė, indiškas jazminas
Apatinė nata: baltas muskusas, vanilė


Sudėtis: ALCOHOL, PARFUM/ FRAGRANCE, AQUA/ WATER, METHYL ANTHRANILATE, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CI 14700/ RED 4, CI 60730/ EXT. VIOLET 2, LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, METHYL-2-OCTYNOATE, COUMARIN, FARNESOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE.

Pilno dydžio pakuotė.

Pakuotė. Mano rankose mažytis mėginukas su purkštuku, kuris atkeliavo kartoniniame dėkliuke. Paprasta, patogu ir tiek, kiek reikia vartotojui, kad susidomėtų produktu. 

Visgi, pilno dydžio pakuotė įspūdingiausia, pradedant neįprasta buteliuko forma. Atrodo nieko neįprasto - kvadratinis rožinis buteliukas su metalo (ar jo imitacijos) dangteliu. Jokio puošybos ant pakuotės, dizainas visiškai minimalistinis, tačiau švelniai moteriškas. Ir visgi, tai yra ploniausias rinkoje esantis buteliukas! Įsivaizduokite 15 mm storio stiklo buteliuką! Nors gamintojas mano susidomėjimą patraukė, tačiau nežinau ar tai gera mintis? Kaip pastatyti tokio dydžio buteliuką? Aukšta pakuotė nukritusi greičiausiai lengvai suduš. Neatrodo, kad toks plonytis ir aukštas buteliukas galėtų stabiliai stovėti. Ir visai nesvarbu, kad patogu laikyti rankose - tiek mes tuos kvepalų buteliukus rankose ir telaikome - kol pasipurškiame. O paskui jie pastatomi ant kvepalų padėklo, kosmetinio staliuko ar kur kitur. Dėmesiui patraukti tokia pakuotė gal ir gera mintis, bet praktiškumo atžvilgiu man būtų neramu. Nebent guldyti, bet koks tada grožis iš buteliuko.


Kvapas. Tik pasipurškus aromatas atsiveria gaiviomis vaisinėmis kriaušių ir citrininėmis bergamotės natomis. Vaisinė nata nuo odos dingsta per kelias sekundes ir nudžiūvus aromatui ryškiau neužsiuodžia. Netrukus dominuojančią poziciją užima pudriškų rožių ir gardaus jazmino natos. Vidurinėje natoje labai stipriai dominuoja rožės. Žinau, žinau, dauguma nemėgsta rožių kvapo, tačiau čia jos puikiai subalansuotos su gaivesniu jazminu, tad atsiskleidžia kaip jaunatviškas, moteriškas, lengvai pudrinis aromatas. Rožės ant odos išlieka ilgesnį laiką nei viršutinė vaisinė nata, tačiau galiausiai ant odos nudžiūva švelniai kreminėmis, lengvučio muskuso ir vos pastebimomis vanilės natomis. Nudžiūvus ant odos jaučiu kreminio muskuso ir švelnų rožių aromatą.

Tiesą sakant aš esu nustebusi ir mano uoslė labai laiminga pažinusi šį aromatą. Tai šviesus, jaunatviškas, moteriškas aromatas. Rožės šiame kvape labai gaivios, muskuso natos švelniai kreminės. Tobulas pavasario aromatas kiekvienai dienai bei kiekvienai progai. Manau šie kvepalai patiks bemaž visiems, todėl saugu pirkti neuosčius, saugu dovanoti, kaip mielą, nekaltą, švelnų, tačiau moterišką gėlių aromatą.

ČIA

Mano nuomonė, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Tai nėra kvapas, kuris užpildytų visą kambarį ir erzintų visus aplink, tačiau puikiai užuodžiamas per 1-2 metrus. Dienai tokio stiprumo visiškai pakanka. Nustebimo ir priemonės išlikimas - švelnų kreminį rožių aromatą užuodžiu 6-8 valandas. Panašiai tiek ir išlieka EDP versijos kvapai, tačiau ant mano odos dauguma kvapų greit išgaruoja, išblėsta. Ilgas išlikimas labai džiugina.


Moteriškas, šviesus, jaunatviškas aromatas, kuris ant mano odos nudžiūva švelniu, kreminiu - rožiniu aromatu. Kvapas puikiai tinka saulėtai pavasario dienai, kelia nuotaiką, kvepia prabangiai, pakankamai stipriai ir puikiai išlieka. Mano nuomone aromatas visiškai saugus pirkti aklai ar dovanoti - patiks bemaž visiems ir tiks visoms progoms, greičiausiai visiems metų laikams.

Aromatas panašus į:
- NATURA "Biografia Caminhos"
- MAHOGANY "Wild Rose"
- ZARA "Memoire Intense"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai