FERGIO BELLARO "Grapefruit" masažo aliejus

Masažo aliejus mūsų namuose yra vienas tų dalykėlių, kuriuos naudojame rečiau, tačiau nei kūno losjonas, nei jokia kita priemonė specializuoto masažo aliejaus pakeisti negali, dėl labai paprastos priežasties - susigeria į odą greičiau nei spėji pajusti. Ir koks malonumas, kai kas keliolika sekundžių tenka stoti, kad nemasažuotum odos sausomis rankomis? Va va, masažo aliejai šiuo atžvilgiu ženkliai pranašesni, tad ir vėl buvome nusipirkę, tik šį kart dar nebandytos Fergio Bellaro kompanijos, mano uoslei įtinkančio greipfruto aromato aliejų.


Produktas: FERGIO BELLARO "Grapefruit" masažo aliejus
Gamintojas: "New Anna Cosmetics" Sp.z.o.o. Pagaminta Nova Deba, Lenkija
Paskirtis: masažui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: keli ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Masažinis aliejus su argano aliejumi, praturtintas vitaminu E. 
Naudojimas: nedidelį aliejaus kiekį paskirstyti ant kūno, po to masažuoti iki visiško įsigėrimo.


Pakuotė. Skaidrus plastiko buteliukas su užsukamu metaliniu dangteliu. Pakuotės dizainas labai paprastas, nelabai patrauklus akiai. Kokteiliai ir pusė greipfruto ant pakuotės ne pati patraukliausia idėja patraukli pirkėjo žvilgsnį. Ir visgi, aliejų kažkokiu būdu parduotuvėje pastebėjau, manau labiau dėl metalinio dangtelio, nei etiketės dizaino.

Kvapas buvo aspektas, dėl kurio apsisprendžiau įsigyti būtent šį aliejų. Dievinu greipfrutus, tiek valgyti, tiek jų aromatą. O ir kosmetikos su šio vaisiaus kvapu ne tiek jau daug. Priemonės aromatas rūgštokas su trupučiu saldumo, tarsi mėgstamas greipfrutas pabarstytas žiupsneliu cukraus.

Konsistencija skystoka aliejinė. Labiausiai primena tiesiog saulėgrąžų aliejaus konsistenciją. Ir greičiausiai nenuostabu - priemonės pagrindą sudaro būtent šis aliejus.


Sudėtis: Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.


Poveikis. Masažo aliejaus pagrindą sudaro saulėgrąžų aliejus, toliau seka priemonės aromatas, arganų aliejus, vitaminas E. Likę ingredientai  ne visai saugūs aromatui skirti ingredientai. 

Masažuojant ant odos aliejų jis nesusigeria į odą akimirksniu, reikia nemažai laiko masažuoti į odą, kol galiausiai dalis aliejaus įsigeria. Pilnai susigerti priemonei reikia laiko, priklausomai nuo naudojamo kiekio. Ir visgi, produktas suteikia pakankamai laiko masažui, prieš susigerdamas. Susigėrusi į odą priemonė suteikia švelnumo ir lengvai drėkina. Rašydama, kad drėkina, noriu įspėti, kad drėkinimas labai minimalus, trumpalaikis, tad kosmetinio rezultato nereiktų tikėtis.

Iš esmės tai ne kūno balzamas, ne kūno aliejus - priemonė skirta masažui, nesusigeria į odą akimirksniu, tačiau susigerdama po kiek laiko suteikia švelnumo. Produktas labai labai labai maloniai kvepia rūgštokais greipfrutais ir kelioms valandoms pakvėpina odą maloniu, intensyviu aromatu. Visai neblogas aliejus, kurį greičiausiai kartosime, tik šį kart rinksimės vyrui labiau patinkantį kvapą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai