PUREDERM Blueberry Collagen Mask - lakštinė veido kaukė su mėlynių ekstraktu

Pastaruoju metu pradėjau intensyviai sloguoti, greičiausiai dėl tų pirmųjų pavasario alergijų. Natūralu, kad sloguojant odos būklė stipriai pablogėja - man labai išsausėja oda aplink nosį, tad papildomo drėkinimo labai stipriai norisi. O ir šiaip kauke pasilepinti net labai sveika - jei iki šiol kaukes laikėte tik progoms, kai norisi pasilepinti, tai iš asmeninės patirties, labai rekomenduoju bent kartą per savaitę, reguliariai užsidėti kaukę, jei tik pavyksta - nepakenks ir du kartai. Po gero mėnesiuko pamatysite - skirtumas odai akivaizdus. Tik labai svarbu nepamesti rutinos.

O šiandien aš nusprendžiau išbandyti lakštinę veido kaukę su mėlynėmis, kurią rekomendavo Douglas konsultantė dehidratuotai odai. 


Produktas: PUREDERM Blueberry Vollagen Mask - lakštinė veido kaukė su mėlynių ekstraktu
Gamintojas: "Adwin". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: drėkinti veido odą, suteikti gyvybingumo, valyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 1 vnt. / 18 g
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: „Purederm“ mėlynių kolageno kaukė yra lengvai ir efektyviai odai valanti ir gyvybingumo suteikianti priemonė su mėlynių ekstraktu, kolagenu ir vitaminu E. Mėlynių ekstraktas, pasižymintis antioksidacinėmis savybėmis, padeda valyti odą ir suteikia jai gyvybingumo, padarydamas ją švelnią ir sudrėkintą. Be to, kaukės natūrali minkštimo medžiaga išlaiko daugiau drėgmės nei sintetika, padėdama poroms visiškai absorbuoti „Purederm“ naudinguosius ingredientus.
Naudojimas
1. Kruopščiai nuvalykite ir nusausinkite veidą. 
2. Išimkite ir išvyniokite kaukę bei užtepkite ją ant savo veido. 
3. Laikykite kaukę 15–20 minučių ir lėtai nulupkite pradėdami nuo kraštų.


Pakuotė. Apvalios formos vienkartinis plastiko maišelis, puoštas mėlynais akcentais ir mėlynių paveiksliukais. Dizainas mano akims patrauklus, dėmesį iš ties atkreipia.

Kvapas. Paprastai korėjietiškų veido kaukių kvapai būna kosmetiniai, sunkiai identifikuojami. Šiuo atveju kvapas saldus, uogų. Žinote ką primena? Iš mėlynių uogienės padarytą gėrimą ar mėlynių sultis. Malonus, kitoks ir man labai patiko.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, prisotintas veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Water, Glycerin, PEG/ PPG-17/ 6 Copolymer, Hydrolized Collagen, Vaccinum Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Natto Gum, PEG-14M, Hydroxyethylcellulose, Hydroxyacetophenone, Phantenol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Allantoin, Erythritol, Dipotassium Glycyrrhizate, PEG- 60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, 1,2 Hexanediol, Fragrance (Parfume).


Poveikis. Pirmiausia giriu priemonės sudėtį - vos keli vidutinio saugumo ingredientai. Kaukės sudėtis saugi naudoti, daug augalinių ekstraktų, tokie ingredientai kaip pantenolis, kolagenas ir alantoinas švelnins odą, drėkins ir kondicionuos. 

Deja, bet kaukės forma akivaizdžiai man netinka - akys per arti viena kitos, nosies sritis per trumpa, kaukės vos vos užteko smakrui uždengti. Aš suvokiu, kad mano veido forma neatitinka korėjiečių, tad labai nepykstu, bet... galėjo būti ir geriau. Turiu pastebėti, kad kaukės skysčio maišelyje nėra labai daug, pakankamas, tačiau protingas kiekis - po kaukės naudojimo jo nelabai ir lieka. Kaukės lakštas lengvai užsideda, tačiau bent truputį patempus lakštas lengvai plyšta. 


Užsidėjus kaukę labai didelio drėkinamojo ar gaivinamojo pojūčio nemačiau. Visą laiką priemonė maloniai kvepėjo ant mano odos. Didžiausią įspūdį kaukė paliko dėl savo efekto - nuėmus nuo odos vaizdas fantastiškas: oda švyti, atrodo ženkliai jauniau, - sveikesnės spalvos, lygesnė ir iš ties gerai sudrėkinta. Tiek vizualiai atrodo fantastiškai, tiek jaučiasi puikiai.

Kaukės efektas labai puikus: oda sudrėkinama, spindi, sveikai švyti, atrodo ženkliai jaunesnė. Tiesą sakant mielai pakartočiau šią kaukę, o ir kitos šio gamintojo kaukės labai sudomino. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš esu kartą naudojusi šią kaukę, bet truputį primiršau, ar man labai patiko, ar tiesiog patiko, na, bet tikrai nesudirgino (man taip dažnai būna)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vadinasi laikas pakartoti :D
      Juokas juokais - iš šios kaukės daug nesitikėjau, tad iš ties nustebino efektas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą