PIRMAS ĮSPŪDIS. CLINIQUE Superdefense SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting - dieninis drėkinamasis veido kremas sausai ir mišriai odai

Darr truputis mėginių? Šį kart išbandžiau Clinique veido kremą, skirtą būtent sausai odai ir sukurtą drėkinti bei apsaugoti odą nuo saulės. Išbandžiau, tiek kiek leido nedidelis mėginio kiekis ir susidariau pirminę nuomonę apie produktą.


Ką žada gamintojas: Dieninis veido kremas sausai/ normaliai odai. Ypatinga apsauga Jūsų odai. Dieninis drėkinamasis kremas šalina nuovargio požymius, suteikia energijos, atkuria ir saugo jūsų odos jaunystę ir spindesį. 
- Suteikia energijos: Kofeinas ir Kreatinas suteikia odai energijos, o Hialurono rūgštis bei Trehalozė suteikia odai putlumo. Perlų atspindinčios dalelės akimirksniu priverčia odą švytėti. 
- Atkuria: pastebimai lygina smulkias linijas ir raukšles, gerina spalvą ir tekstūrą. Drėgmės barjerą sukuriantis Trehalozės ir Jonažolių (Sigesbeckia) ekstraktas suteikia drėgmės ilgam. 
- Saugo: „Stop Signs™“ technologija saugo odą nuo UV, IR ir mėlynųjų spindulių, laisvųjų radikalų, teršalų/ PM2.5, dulkių ir žiedadulkių. Patikimai saugo odą nuo pirmųjų senėjimo požymių ir padeda pavargusiai odai atrodyti jauniau. Antioksidantai padeda užtikrinti odos apsaugą visą dieną.

Naudojimas: Tepti ryte veido ir kaklo odą.
Rezultatas bus ypač puikus, jei naudosite po to, kai nusiprausite CLINIQUE  veido prausikliu ir nuvalysite odą skaistinamuoju losjonu.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Water\Aqua, Ethylhexyl Salicylate, Homosalate, Butyloctyl Salicylate, Dimethicone, Polyester-8, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Shea Butter Ethyl Esters, Butylene Glycol, Petrolatum, Styrene/ Acrylates Copolymer, Glycerin, Niacinamide, Trehalose, Vp/ Eicosene Copolymer, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Brassica Oleracea Gemmifera (Brussels Sprouts) Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Resveratrol, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Acetyl Carnitine Hcl, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Salicylic Acid, Brassica Oleracea Acephala (Kale) Leaf Extract, Creatine, Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Adenosine Phosphate, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Albizia Julibrissin Bark Extract, Arabidopsis Thaliana Extract, Plankton Extract, Isohexadecane, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Potassium Cetyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Ethylhexylglycerin, Algae Extract, Micrococcus Lysate, Ergothioneine, Sodium Hyaluronate, 7-Dehydrocholesterol, Caprylyl Glycol, Biosaccharide Gum-4, Hydrogenated Palm Glycerides, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol Dicaprate, Peg-8 Laurate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Polyethylene, Yeast Extract, Tromethamine, Dimethiconol, Sodium Rna, Polysorbate 80, Lecithin, Sea Whip Extract, Xanthan Gum, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Propylene Glycol Caprylate, Phytic Acid, Disodium Edta, Bht, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891).


Kiekis: mėginuko kiekis 1 ml. Galima įsigyti 30 ml ir 50 ml pakuotėse
Kaina: 30 ml - 33,95 Eur; 50 ml - 51,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas
Gamintojas: Clinique Laboratories. Pagaminta JAV


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi pradėti nuo priemonės konsistencijos: nors iš pirmo žvilgsnio atrodo gana lengva, tačiau net ir nedidelis priemonės kiekis apsunkina veido odą ir nelabai maloniai jaučiasi ant odos paviršiaus, pilnai nesusigeria dar kuris laikas. Žinote, net ir sausiaodės nemėgsta apsunkusios odos pojūčio - priemonės mums irgi kemša poras, pas mus poros irgi užsikemša nešvarumais, nes irgi turime inkštirų, tik gal ne taip greit, kaip kiti odos tipai. Sausiaodės mėgsta lengvą konsistenciją ir intensyvų drėkinimą - taip yra. O kadangi tai priemonė su apsauga nuo saulės, labai plonu sluoksniu tepti ant veido nepakanka. 

Kremas kvepia visai kaip apsauginiai losjonai nuo saulės, tikriausiai puikiai pažįstate kiek specifinį, ne patį maloniausią aromatą? Visa laimė, kad jis jaučiamas tik tepant ant odos ir labai greit išgaruoja nuo paviršiaus.

Be jau minėtos apsaugos nuo saulės, kremas dar turėtų intensyviai drėkinti, suteikti gražesnę išvaizdą ir skaistumo odai. Drėkinimas nėra pats intensyviausias, sakyčiau net kiek per silpnas kaip dieninio kremo - man norisi (ir reikia) intensyvesnio. Tačiau pasitepus kremu oda iš ties spinduliuoja sveikata, atrodo skaistesnė, jaunesnė ir gražesnė. Automatiškai, jau po pirmojo naudojimo man kilo klausimas - kaip? Po vieno karto galima įvertinti konsistenciją, kvapą, bet nei vienas kremas po vieno karto nepadarys stebuklų. Atrodo šis daro? Ne visai... Patyrinėjus ilgutėlį sudėtinių dalių sąrašą jame matome mica - kosmetinį rėžutį, kuris dekoratyvinėje kosmetikoje, dažams suteikia spindesio ir yra visiškai saugus trumpam dengti ant odos. Tačiau šiuo atveju kalbame apie veido kremą, kuriame aš asmeniškai nenoriu matyti dekoratyvinės kosmetikos priedų - jei man reikės spindesio, visuomet galiu pasidažyti hailaiteriu. Kremas sukurtas ne dekoratyviniam efektui - mano galva taip neturėtų būti. Ir man tai nepriimtina - mano nuomone žėrutis kreme yra pirkėjo apgaulė. Tepi, džiaugiesi, kad veidas spindi, švyti ir galvoji, kaip pagerėjo odos būklė vos po kelių kartų? Tačiau tiesa ta, kad vakare nusiplovus spindesys dingsta, tad nelieka ir sveiko odos švytėjimo. Tai tiesiog ne man.

Nepaisant žėručio, nepaisant sunkokos konsistencijos, kremas man visai patiko - mano galva galėtų būti visai nebloga priemonė pavasariui, kai norisi vieno kremo su lengvu drėkinimu ir apsauga nuo saulės. Galiausiai ir ta sunki konsistencija po kurio laiko pilnai susigeria į odą, suteikdama veidui apsauginę funkciją. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai