BEAD HEAD (by TIGI) "Some Like It Hot" plaukų purškiklis, saugantis nuo karštų formavimo prietaisų

Nors nesu plaukų priežiūros maniakė, tačiau turiu kelias taisykles, kurių griežtai laikausi: šampūnas ir intensyvaus poveikio kaukė yra savaime suprantama, kondicionuojanti, nenuplaunama priemonė yra privaloma, o nuo karščio apsaugantis purškiklis - neišvengiamas, jei reikia plaukus formuoti karštomis priemonėmis ar džiovinti džiovintuvu. Šį kart įsigijau Bead Head nuo karščio saugantį purškiklį, tad metas papasakoti įspūdžius.


Produktas: BEAD HEAD (by TIGI) "Some Like It Hot" plaukų purškiklis, saugantis nuo karštų formavimo prietaisų
Gamintojas: "TIGI International". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: plaukams - apsaugoti nuo formavimo prietaisų karščio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia plaukams glotnumo
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 100 ml
Kaina: 10,55 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt, notino.lt

Ką žada gamintojas: "Bed Head Some Like It Hot" purškiklis nuo karščio apsaugo plaukus nuo karščio iki 230 laipsnių. Apsauginis purškiklis nuo karščio taip pat padeda atstumti drėgmę, išlyginti garbanas ir suminkštinti plaukus. Plaukai lieka švelnūs, glotnūs, stipresni ir apsaugoti. Priemonės sudėtyje yra "Anti-Humidity Shields", kuri atkuria dažytų plaukų, praradusių apsaugą dažymo proceso metu, apsaugą nuo garbanojimosi, todėl plaukai lieka švelnūs ir nesipainioja, "Repair Active Technology", kuri įsiskverbia į plauką ir padidina baltymų jungčių atsparumą, todėl plaukai tampa stipresni ir mažiau lūžinėja, Glicerinas drėkina plaukus, paviršiaus maitinamoji emulsija išlygina ir maitina šiurkščias plaukų paviršiaus vietas, švelnaus stiliaus molekulės išlygina plaukus, saulėgrąžų sėklų aliejus yra vitamino E šaltinis, o greipfrutų ekstraktas - vitamino C šaltinis. Siūlomas džiaugsmingas "Juicy" aromatas! Puikiai tinka naudoti visų tipų plaukams.
Naudojimas: Prieš naudodami karščio formavimo priemones, purkškite ant drėgnų plaukų, didelį dėmesį skirdami plaukų galiukams.


Pakuotė. Nedidelis plastikinis buteliukas su plastiko pompa ir plastikiniu dangteliu. Tiesą pasakius man nelabai patinka pakuotės dizainas - ryškus, raudonos ir mėlynos spalvos derinys atrodo pasenęs, atgyvena ir nelabai aktualu šiomis dienomis. Tačiau yra taip, kaip yra. Dizainas dizainu, tačiau pakuotė patogi naudoti, priemonė lengvai dozuojama, pompa smulkia pakankamai lengva, nedidele dulksna.

Kvapas stiprus ir labai saldus. Pirmus kartus naudojant man patiko saldainius ir įdegio kremą primenantis aromatas, tačiau kuo ilgiau naudoju, tuo labiau mane erzina. Manau įpusėjus pakuotę gali būti, jog aromatas mane beprotiškai erzins. O turint galvoje, kad dar ir išlieka labai ilgai...

Konsistencija skysta, vandens skystumo, bespalvis purškiklis.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, VP/ VA Copolymer, PEG-7 Dimethicone, Phenoxyethanol, PEG/ PPG-25/25 Dimethicone, Laureth-7, Parfum, Caprylyl Glycol, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Gluconolactone, Trehalose, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Glycol, Citrus Paradisi Fruit Extract, Cetrimonium Chloride, Disodium EDTA, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Isopropyl Alcohol, Laurtrimonium Chloride, Benzophenone-4, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool


Poveikis. Apsaugantys nuo karščio purškikliai nėra nepriekaištingos sudėties: ne išimtis ir ši priemonė, čia daug vidutinio saugumo ingredientų, daug konservantų. Tačiau sudėtinių dalių šiuo atveju atskirai netyrinėsiu. 

Pamatuoti, kaip veikia nuo karščio apsaugantys purškikliai namų sąlygomis yra tiesiog neįmanoma, tačiau jei kada teko ilgesnį laiką naudotis karštais prietaisais, nenaudojant apsauginių priemonių - puikiai žinote, koks šiukštus ir sausas tampa plaukas. Šiuo atveju labai džiaugiuosi, kad produktas 'apvelka' plauką apsaugine plėvele ir greičiausiai iš ties apsaugo nuo karščio. O kartu suteikia plaukui šiek tiek glotnumo, švelnumo ir paklusnumo. 

Savo funkciją atlieka, plaukus saugo ir kondicionuoja. Tik man labiau patiko Guardian Angel apsauginis purškalas nuo karščio, kuris suteikdavo maksimalaus blizgesio, švelnumo ir glotnumo, nepalyginamai daugiau, nei ši apsauga nuo karščio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nepirkti rus.ar baltarus. kosmetikos - su tuo aišku, o kaip su kitų šalių kompanijų prekiniais ženklais, kurių pilna ir mūsų pc , ir el.pard.? Vieni nutraukė/sustabdė veiklą šalyje agresorėje, kiti - ne, kiti žada/planuoja ir t.t. Kosmetika, buitinė chemija, saldumynai... Rasti konkrečią info irgi ne visada lengva...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Deja taip, tenka ieškoti patiems, sekti, rinkti informaciją. Surinkti vienoje vietoje visko niekas nerenka. Dalis informacijos yra stoprus.com -galite pasitikrinti ten.
      Facebook ir Instagram esu paskelbusi rusiškos ir baltarusiškos kosmetikos sąrašą, kurios neperku.
      Kas susiję su kitomis prekėmis ir paslaugomis - tikrinu prieš pirkdama kur gaminama, jei žinau, ką konkrečiai pirksiu - tikrinu ar kompanija stabdė veiklą Rusijoje. Nors negaliu patvirtinti, kad viską darau 100%, tačiau labai stengiuosi ir darau tiek, kiek leidžia mano žinios ;)

      Panaikinti
    2. Dar yra Boycott Russia official https://linktr.ee/boycottrussia

      Panaikinti

Rašyti komentarą