CLINIQUE Blushing Blush Powder - skaistalai Nr. 110 - Precious Posy

Jau esu primiršusi, ką reiškia bandyti naują priemonę, naujus skaistalus ar lūpų dažus, kai susidarai pirmą įspūdį, o paskui ir tvirtą nuomonę. Senai nebeperku didžiulio kiekio naujų produktų, naudoju tai ką turiu ir esu laimingesnė, nei kada anksčiau. Tačiau to jausmo kartais labai pasiilgstu, tad rasti dekoratyvinės kosmetikos advento kalendoriuje buvo labai smagu - nors kiekiai nedideli, tačiau išbandyti, atrasti ir patirti buvo labai įdomu. O šį kartą jums noriu papasakoti jau pusmetį naudojamus skaistalus iš Clinique.


Produktas: CLINIQUE Blushing Blush Powder - skaistalai Nr. 110 - Precious Posy
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: manyčiau aukštoka kaina
Tūris: maniškė 3,1 g Galima nusipirkti 7,6 g pakuotėje
Kaina: 7,6 g - 34,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Kompaktiniai skaistalai. Pagaminti naudojant išskirtinius pigmentus, kurie suteikia spindinčią, neblunkančią spalvą. Patogus ir švelnus šepetėlis lengvai padengia skruostus, teikia veidui gyvybingumo ir natūralaus skaistumo.

Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Mano nedidelė pakuotė labai paprasta ir sakyčiau ne itin patraukli - skaidrus plastiko dangtelis pilkas dugnas ir apvalus lizdas su produktu. Nors atrodo kokybiškai, tačiau ne itin išvaizdžiai ir suprantu, kad šita pakuotė nėra skirta pardavimui, tad akių labai negundo. Užtat pilno dydžio pakuotė fantastiška - plastikinis indelis su veidrodėliu, pusę jo užima produktas, kitą pusę - nedidelis kirstos formos šepetėlis, kuris greičiausiai nėra labai patogus dažytis kasdien, tačiau kelionėse praverčiantis dalykėlis. Labai smagu, kad gamintojas iš karto pagalvojo apie viską, ko gali prireikti.


Kvapas neutralus ir natūralus. Tai bekvapė priemonė, kurios gamintojas nekvėpino jokiomis kvapiosiomis medžiagomis.

Konsistencija itin švelni, vidutinio drėgnumo, nesijaučia kremiškumo, labiau pudriškumas. Iki šiol mėgau labiau kreminius kompaktinius skaistalus.


Sudėtis: Talc, Dimethicone, Silica, Zinc Stearate, Nylon-12, Lauryl Laurate, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Chlorphenesin
[+/- Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Yellow 5 Lake (CI 19140), Carmine (CI 75470), Red 7 Lake (CI 15850), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 22 Lake (CI 45380), Red 36 Lake (CI 12085), Manganese Violet (CI 77742), Red 30 Lake (CI 73360), Red 33 Lake (CI 17200), Red 28 Lake (CI 45410), Red 34 Lake (CI 15880), Ultramarines (CI 77007), Yellow 6 Lake (CI 15985), Red 6 (CI 15850)].


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti, kad priemonė intensyviai pigmentuota, spalva ryški vos po pirmo perbraukimo, tad reikia dengti palyginus atsargiai. Apskritai visuomet rekomenduoju pirmiausia padengti mažiau - pridėti daugiau vėliau lengviau nei sumažinti priemonės intensyvumą. Skaistalai lengvai dengiasi ant veido odos, juos gana lengva išsklaidyti bei sumažinti intensyvią rožinę spalvą.

Nr. 110 - Precious Posy atspalvio aš nesirinkau pati ir nežinau ar būčiau išsirinkusi tokią rožinę, tačiau... veltui bijojau rožinės - ji lengvai ir greit suteikia odai žvalumo, skaistumo ir veidui gyvybingumo. Fantastiškas efektas ir prie jo nemenkai prisideda skaistaluose esantys vidutinio dydžio blizgučiai. Prieš naudojant lyg ir atrodė, kad jie gali būti per dideli, tačiau į akis labai nekrenta, kaip pavienės blizgios dalelės, o oda atrodo fantastiškai gerai. Būtent to aš tikėčiausi iš skaistalų - skaistumo odai, sveiko spindesio ir gyvybingumo veido odai.


Priemonė visai gerai laikosi ant odos - ir vakare ant odos yra pakankamai skaitalų. Žinoma, aš juos visuomet pafiksuoju veido dulksna, bet ne dėl ilgesnio išlikimo - pastebėjau, kad viską pafiksuojant veido dulksna, makiažas dailiai susilieja ir atrodo tolygiau. Ir visgi, net pafiksuoti kiti skaitalai ne visuomet išsilaiko ant odos, tad komplimentai išlikimui.

Tiesą pasakius esu labai patenkinta šiuo produktu: jis gerai atrodo ant veido odos, lengvai pasidengia, gerai išlieka, sudėtis saugi. Sakyčiau tik kaina kiek aukštesnė, nei būčiau pasiryžusi mokėti, tačiau - puikus produktas, puikūs skaistalai, iš visko ką pamenu - vieni geriausių. Net garsieji Benefit man taip nepatiko, kaip šitie iš Clinique. Ir vis gi, kol kas apie pirkimą negalvoju - turimo kiekio dar pakaks pakankamai ilgam.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai