NICKELODEON "Paw Patrol" tualetinis vanduo berniukams

Mano mažasis sūnus, mano berniukas jau visai ne mažylis. Pastaruosius kelis mėnesius tai labai pasijautė - atrodo akyse paaugo. Ir taip jau nutiko, kad man nusipirkus naujus kvepalus, paprašė, kad nupirkčiau ir jam. Aš myliu savo aromatus ir būčiau prasta mama, jei pagailėčiau kvepalų savo sūnui. Tačiau... ieškodama ką nupirkti susidūriau su bėdele - kvepalus reikėjo rinktis pagal paveiksliuką, mat pardavėjai vaikiškiems kvepalams nesivargina pateikti aprašymų, natų ar bet ko, kas mane sudomintų, ką galėčiau pasiūlyti savo sūnui. Perkant kvepalus moterims yra krūva pagalbinių priemonių išsirinkti kvapą, bet vaikiškiems... o Dievai... tarsi pardavėjams nerūpėtų parduoti.

Dėl šios priežasties nusprendžiau kartas nuo karto (nupirkus kvepalus vaikui) palikti trumpą įrašą su savo ir vaiko įspūdžiais apie vaikišką aromatą. Gal šis trumputis įrašas padės išrinkti tinkamą kvapą jūsų vaikui be spėliojimo, kas slepiasi po ant buteliuko esančiu paveiksliuku.


Produktas: NICKELODEON "Paw Patrol" tualetinis vanduo berniukams (EDT)
Gamintojas: "Air-Val International" S.A. Pagaminta Madrid, Ispanija
Tūris: 30 ml
Kaina: 6,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, pigu.lt
Kvapo kategorija: medienos

Gamintojo aprašymas: Kvepalai berniukams. Žaisminga pakuotė su mėgstamais mažylių veikėjais 'Šunyčiais patruliais'.

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Limonene, Linalool, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citral, Geraniol, CI 42090, CI 17200.

Viršutinė nata: gebenė, mėta
Širdies nata: gvazdikas, rožė
Apatinė nata: muskusas, smilkalai, kakava


Mano nuomonė. Pirmiausia man labai patiko nedidelis buteliukas, kuris labai patogus laikyti vaikiškomis rankomis ir pasipurkšti kvepalus pačiam. Žinoma, mano vaikas jau ne mažas, tačiau net ir trimečiui nebūtų sudėtinga. Šuniukais patruliais puoštas buteliukas patinka mano sūnui, o ir melsvos spalvos kvepalai nuteikia smagiai.

Tik pasipurškus iš ties jaučiama mėta su sunkesniu gebenės aromatu. Gana greit gaivios mėtinės natos dingsta ir aromate atsiskleidžia malonios gvazdikų ir lengva, vos jaučiama rožės nata. Protingai subalansuotos gėlės skamba visai kitaip, nei moteriškuose aromatuose. Galiausiai nudžiūvus ant odos jaučiasi smilkalų, saldžios kakavos ir šiek tiek augalinių natų, panašu į gebenės ir gvazdiko mišinį bei lengvą mėtos kvapą. 

Perkant kvepalus be jokio aprašymo visuomet neramu. Renkant vaikiškus kvepalus berniukui nežinojau ar nekvepės gėlytėmis, saldainiais ar kažkuo, kas labiau tiktų tarp berniuko ir mergaitės, universaliu, labiau mergaitišku aromatu. Mano sūnus turi stiprią nuomonę apie kvepalus, iki šiol vis kvėpindavosi vyro turimais kvepalais ir ypač mėgo Giorgio Armani 'Aqua di Gio". Tad žinojau, kad nieko universalaus rinkti negaliu - kvepalai turi kvepėti vyriškai. Ir tiesą pasakius labai džiaugiuosi pataikiusi - šie iš ties kvepia vyriškai, jaunatviškai. Tarsi normalūs vyriški kvepalai, tačiau lengvesni, švelnesni ir tinkami jaunam berniukui, manyčiau iki kokių 12 metų. 

Tiesa, galiu pasidžiaugti ir išlikimu - ant mano sūnaus odos tualetinis vanduo išlieka apie 5 valandas be jokio vargo. Aromatas aiškiai jaučiamas, ženkliau susilpnėja tik po 5 valandų, o labai pasistengus, galima užuosti ir šeštą valandą po pasipurškimo. Tad su šiuo aromatu pataikėme, nors ir pirkome aklai: kvepia jaunatviškai, tačiau vyriškai, išlieka ilgai ir sūnui labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai dėkoju už atsiliepimą, taip pat turiu berniuką, todėl man aktuali ir įdomi apžvalga. Puikiai įvardinote, kad vaikams turi tarsi iš intuicijos pirkti kvepalus. Šie labai sudomino, ypač, kai dar taip patinka herojai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš tiesų, buvau šokiruota, kai reikėjo išrinkti pirmus kvepalus vaikui - jokių aprašymų, jokių atsiliepimų, nieko. Žiūri į paveiksliuką ir bandai įsivaizduoti, kaip kvepia Šuniukai patruliai? Paveiksliukas visai neatspindi aromato.
      Tokių apžvalgų bus, kai tik vaikui ką išrinksiu. žinoma, kol kas tik paprasti aromatai, nieko beprotiško :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą