ENSANA "Nourishing" Lip Balm with UV - maitinantis lūpų balzamas su SPF

Jau tikriausiai ne kartą užsiminiau, bet vis norisi akcentuoti, kad tendencijų įrašų mėnesį, kiti kosmetikos, grožio ar kvapų įrašai yra visiškai be jokio plano - jei įprastai bloge galima tikėtis tam tikro grafiko produktams, apie kuriuos kalbu, tai rašant tendencijas paprasčiausiai nenoriu galvoti apie planą ir verstis per galvą, kad tikrai pavyktų vienas ar kitas įrašas. Visa pagrindinė koncentracija skirta parengti tendencijų įrašus, o jau po jų ir plano bus galima laikytis.

Tad šį kart noriu jums šiek tiek papasakoti apie lūpų balzamą iš Ensana, čekiškos kompanijos. Balzamą naudoju jau ilgą laiką, pakuotė bemaž ištuštėjo, tad metas nuomonei.


Produktas: ENSANA "Nourishing" Lip Balm with UV - maitinantis lūpų balzamas su SPF
Gamintojas: "Fornica Cosmetics" s.r.o. Pagaminta Karlovy Vary, Čekijos Respublika
Paskirtis: maitinti, apsaugoti ir atkurti lūpų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: pritrūko riebesnės konsistencijos
Tūris: 4,5 g
Kaina: nenurodyta
Kur galima įsigyti: gavau dovanų, internete neradau

Ką žada gamintojas: Maitinantis, atkuriantis lūpų balzamas su UV apsauga ir energizuojančiu efektu. Taukmedžio sviestas, natūralūs aliejai ir bičių vaškas apsaugo lūpas nuo trūkinėjimo ir suteikia sausai odai maitinimo efektą.

Sudėtis: Hydrogenated Coconut Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Cera Alba, Octocrylene, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Ethylhexyl Salicylate, Sorbitan Oleate, Polysorbate-80, Caprylic/ Capric Triglyceride, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Propyl Gallate, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Caffeine, Phenylpropanol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Aroma


Mano nuomonė. Lūpų balzamo pakuotė standartinė tokio tipo produktams - plastikinė išsukama tūbelė su plastiko dangteliu. Man patinka baltas pakuotės dizainas su minimalistinėmis, abstrakčiomis žydromis linijomis - viskas paprastas, kažkodėl labai pavasariškas, elementaru. To ir norisi iš lūpų balzamų.

Kalbant apie priemonės sudėtines dalis, turiu pastebėti, kad viskas čia net labai gerai. Taip, sudėtyje yra keletas vidutinio saugumo ingredientų - iš jų didžioji dalis nesaugūs UV filtrai ir kvapų ingredientai. Visgi, balzamo pagrindas puikus - sudėtyje nemažai aliejų ir sviestų, kurie minkštins, kondicionuos ir drėkins lūpų odą. Priemonės konsistencija iš pirmo žvilgsnio ne itin sužavėjo - balzamas lengvai tirpsta ant lūpų odos, lydosi šiltoje aplinkoje ir labai primena jau įprastus vazelinus. Priemonė turi kvapą, kuris manęs labai neerzino, bet jei nebūtų pakvėpintas, nebūčiau nusivylusi. 

Ką daro šis balzamas? Kaip ir buvo galima spėti, stipriausias priemonės efektas yra lūpų odos minkštinimas. Šis balzamas palengvina odos sausumo pojūtį, lūpų perštėjimą, šiek tiek drėkina, neblogai apsaugo ir intensyviai minkština odą. Priemonė ant lūpų odos dengiasi plonyčiu sluoksniu, neapsunkina, maloniai jaučiasi, tad balzamą labai smagu naudoti vasaros metu. O va šaltuoju metų laiku man pritrūko riebesnės konsistencijos, daugiau maitinimo. Tačiau iš esmės visai neblogai - jei nemėgstate riebumo, bus pats tas - greičiausiai geriausiai balzamą galima prilyginti vazelinui, tik čia daugiau drėkinimo ir sudėtis vertingesnė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai