ORIFLAME Women's Collection "Powdery Mimosa" tualetinis vanduo moterims

Nors už lango dar labai gūdi žiema, sniegu užpustytais takeliais, tačiau man jau taip pabodo visi pudriniai, vaniliniai, sunkesni aromatai... Man jau labai, labai norisi daugiau gaivos, gėlyčių ir šiltų orų. Jei pastarieji nuo manęs visiškai nepriklauso ir apie juos galima tik pasvajoti, tai gaivos ir gėlyčių galima rasti pavasariu alsuojančiuose aromatuose. Apie vienus tokių šį kart ir noriu jums papasakoti - jūsų dėmesiui šiandien apie Oriflame moterišką kolekciją, kurios alyvų aromatas mane sužavėjo pernai, tad šiemet rinkausi tos pačios kolekcijos kvapą su mimozomis.


Produktas: ORIFLAME Women's Collection "Powdery Mimosa" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 75 ml
Leidimo metai: 2022 m.
Kaina: pilna kaina 23,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - žalumos

Gamintojo aprašymas: Užfiksuokite kvapą gniaužiantį gamtos grožį, kai ji netikėtai pražysta mieste, naudodamiesi šiuo gaiviu gėlių kvapu. Kaip ką tik nuskinta gėlių puokštė su nuostabiais akacijų žiedais širdyje, šis subtilus aromatas yra tikra pavasario šventė.
Šiame gaiviame aromate atsiskleidžia viršutinės mandarinų natos ir ryškių gėlių puokštė iš jazminų, rožių ir saulėtųjų mimozų. Toliau atsiskleidžia moteriškas baltosios medienos mišinys.

ČIA

Viršutinė nata: bergamotė, citrina, mandarinas
Širdies nata: mimoza (geltonoji akacija), jazminas, rožė
Apatinė nata: heliotropas, kvapnusis auksabarzdis, balta mediena.


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA - ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 16035.


Pakuotė. Stačiakampio formos, minimalistinių, klasikinių formų buteliukas su aukso spalvos akcentais, puoštas mimozos ir levandų žiedų paveiksliuku - lipduku iš nugarėlės. Man patinka iš vienos pusės neperkrautas dizainas, tačiau kartu pavasariškai puoštas nuotaiką keliančių, geltonų žiedų akcentais. Šios kolekcijos kartoninės dėžutės gausiai puoštos spalviniais akcentais ir šiuo atveju ne išimtis - pastelinės melsvos spalvos fone matomi ryškūs geltoni ir violetiniai augalų žiedai. Skonio reikalas, bet, man čia viskas taip pavasariška, o kadangi širdis to pavasario labai išsiilgusi, - ir šiuo metu labai patrauklu akims.


Kvapas. Kadangi man taip labai patiko alyvų aromatas iš šios kolekcijos, nusprendžiau surizikuoti ir su mimozų aromatu, tačiau apie jį esu šiek tiek prastesnės nuomonės. Tik pasipurškus padvelkia švelniomis citrusinėmis natomis, jaučiasi žalumos ir švelnus bergamočių ar tai citrinos kvapas. Jei galvojate, kad šis aromatas yra citrusinis, tai turiu labai nuvilti - citruso natos čia labai švelnios ir greit užgožiamos žalumos natų... Citrininė nata vos vos vos jaučiama ir dvelkteli labai trumpai, nepalikdama jokio ryškesnio pėdsako. Netrukus į sceną ateina gėlės, su nuotaiką keliančiu, švelniu saldumu ir žalumos kartumu. Jausmas toks, lyg uostytum žalius lapus iš kart po pavasarinio lietaus, šiltame, maloniame aplinkos ore. Šis aromatas netrunka nusistovėti ant mano odos ir va tuomet, būtent tada ant mano odos atsiranda tikra magija - kvepia saldžiu, šiltu medaus arba geltonų gėlių aromatu. Ši fazė man patinka labiausiai, Būtent nudžiūvęs ant odos kvapas palieka tą malonų, šildantį priemonės aromatą.

Tiesą sakant tikėjausi daugiau gėlių, mažiau žalumos ir sunkumo, gal dėl to aromatas nesužavėjo? Kai mėgaujiesi tik tuo saldžiu šiltumu, o visa kita taip sau. Gal mano lūkesčiai buvo didesni, nei šis aromatas galėjo išpildyti? Labai gaila, bet ir paskirų natų kvape sugaudyti praktiškai neįmanoma - norėjosi daugiau jazmino, ryškesnių citrusų, stipresnės medienos. Kita vertus, būtent tokie, prislopinti akordai sukuria švelnutį, prie odos prigludusį pavasario aromatą.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Tai labai intymus aromatas, kuris jaučiasi vos 10 cm nuo kūno odos, todėl nesukels nesusipratimų biuro aplinkoje, tiks susibūrimų metu ir greičiausiai nesuerzins net arčiau stoviniuojančių žmonių. Kartais reikia ir tokių kvapų. Tiesa, kad ir kaip džiugintų tas švelnumas, tačiau išlikimo laikas yra liūdniau nei liūdna - maksimaliai ant savo odos jaučiu iki 2 val. Realiai jau po nepilnos valandos man norėtųsi pasipurkšti, pakartoti aromatą, pastiprinti. Bėda ta, kad pakartotinai pasipurškus aš vėl jaučiu citrinos, tada žalumos natas, o man taip patinkantis saldus medus ar geltonos gėlės jaučiamos tik prieš pat kvapo išgaravimą nuo odos.


Labai švelnus, labai arti odos jaučiamas aromatas su švelniomis citrusų, karčiomis žalumos ir saldžiomis geltonų gėlių fazėmis ant mano odos. Aromatas man patiko švelnumu, tačiau deja, mėgavausi tik paskutiniu, geltonų gėlių kvapu, kai kvapas jau praktiškai dingdavo nuo kūno odos. Ir išlieka jis labai prastai - mano uoslei reiktų kvėpintis praktiškai kas valandą, o tai jau prastas ženklas. Nors šios serijos alyvų kvapas sužavėjo, užbūrė ir labai patiko, bet mimozos tiesiog per silpnos, išlieka per trumpai ir jaučiamos per silpnai. Nemanau, kad šis aromatas vertas dėmesio - dažnas purškaliojimas aromatu greičiau tik sugadins nuotaiką, nei leis pasimėgauti pavasariškų gėlių puokšte. Gaila, bet mimozoms šį kart - ne.

Aromatas panašus į:
- ADOLFO DOMINGUEZ "Agua Fresca de Mimosa Coriandro"
- MUGLER "Alien Eau Sublime"
- CACHAREL "Anais Anais"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai