2023 pavasario - vasaros tendencijos: raštai

Visus tendencijų įrašus tarpusavyje vienija du šio ciklo įrašai: spalvos ir raštai. Apie spalvas dar spėsime pakalbėti, o šiandien noriu atkreipti jūsų dėmesį į populiarius sezono raštus, parodyti, į kuriuos reiktų atkreipti dėmesį, jei visgi nuspręsite, kad vienas raštuotas drabužis nesugadins jūsų garderobo. Jei iki šiol raštų nemėgote, tai šį sezoną labai kviečiu pasidairyti - raštai bus vienas iš sezono varikliukų.


Širdies raštai


Gyvūnų odos ir kailio raštai


Plačios linijos


Taškeliai


Ombre ir batika


Langeliai (Plaid)


Gėlės


KAS SVARBIAUSIA 2023 M. PAVASARIO - VASAROS RAŠTŲ TENDENCIJOSE?

Labai daug skirtingų raštų šį sezoną tikrai nėra - ne gausybės ragas, tačiau rinktis yra iš ko, o ir lyginant su praeitu rudens- žiemos sezonu tendencijos visiškai naujos ir nesikartojančios. Tiems, kurie labiausiai mėgsta langelius - rinkitės plaid tipo, na o jei norisi geometrijos, tačiau langeliai ne visai jūsų stilius - tarp tendencijų šį sezoną yra daugumos mėgstami taškeliai ir įvairaus dydžio taisyklingi rutuliukai. 

Šiltojo sezono dažniausiai kartojama naujiena - širdelės formos raštai, kurie tiks ne tik romantiškam pavasariui, bet ir vasarai. Man širdelės visai miela, tik širdeles atkartočiau papuošaluose ar aksesuaruose, bet ne visam rūbui. Kaip visada šiltuoju sezonu madingos gėlės ir nieko papildomai pridurti čia nereikia. O va vertikalių arba horinzontalių plačių juostų raštas yra dar vienas topas, kurį verta išbandyti - ar tai jūrinės tematikos, ar įnešant daugiau spalvų - raštas atrodo naujai, šviežiai ir patraukliai.

Galiausiai, jei norisi traukti praeitų metų raštų drabužius, drąsiai galite rinktis ombre ir batikos raštus ar visų mėgstamus ir nuoalt madingus gyvūnų kailio ar odos raštus. Beje, zebro kailio raštas šiais metais siūlomas kaip populiariausias taro visų gyvūnų odos raštų.

O kas jums patinka labiausiai? Ar bandysite naujoves?
O gal trauksite senai pamirštus iš spintos glūdumų?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai