PIRMAS ĮSPŪDIS. GIORGIO ARMANI "My Way" Parfum - parfumuotas vanduo moterims

Pamąsčiau, pagalvojau, kad priešpaskutinę mėnesio dieną nieko naujo ar labai rimto nebesinori rašyti, tad patyrinėjusi diską su parengtomis fotografijomis, nusprendžiau papasakoti apie šviežiai išleistus kvepalus - Giorgio Armani My Way Parfum versiją. 

ČIA

Produktas: GIORGIO ARMANI "My Way" Parfum - parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Giorgio Armani". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: mano mėginukas 1,2 ml, galima įsigyti 30 ml, 50 ml ir 90 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2023 m.
Kaina: 30 ml - 97 Eur; 50 ml - 129 Eur; 90 ml - 180 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių - medienos - muskuso

Gamintojo aprašymas: Atraskite My Way Parfum – naujausią ir intensyviausią legendinių GIORGIO ARMANI kvepalų versiją. Šis jausmingas moteriškas aromatas apgaubs jus paslaptingu puikių kvapų šydu, sujungiančiu ryškias tuberozos natas su tauriu blyškiuoju vilkdalgiu. Ši itin jausminga kompozicija moterims – tai ekscentriškas kvietimas tyrinėti save ir savo potencialą. My Way Parfum aromatas pasitinka gaiviu bergamotės iš Italijos ir apelsinų žiedų iš Egipto esencijų duetu. Kompozicijos širdyje atsiskleidžia kilnios blyškiojo vilkdalgio iš Prancūzijos ir kreminės tuberozos iš Indijos natos, kurias lydi muskusinės ybiškės nata. Aromatą užbaigia šiltos gintaro, medžio ir kedro medienos iš JAV natos, apglėbtos nuostabios vanilės iš Madagaskaro.

Ilgai išliekantis aromatas, kurį užuosite ant savęs visą dieną. Tvariai išgautos sudedamosios dalys: blyškusis vilkdalgis iš Prancūzijos, tuberoza iš Indijos ir vanilė iš Madagaskaro. Nauja intuityvi buteliuko užpildymo sistema taupo jūsų pinigus ir yra tvaresnės prabangos ženklas.

Intuityvi buteliuko užpildymo sistema yra tvaresnės prabangos ženklas.
Nauja aromato širdis, intensyvesnė, moteriškesnė, jausmingesnė.
Tvariai išgautos sudedamosios dalys: blyškusis vilkdalgis iš Prancūzijos, tuberoza iš Indijos ir vanilė iš Madagaskaro.


Viršutinė nata: apelsinų žiedai, kartusis apelsinas, Kalabrijos bergamotė
Širdies nata: blyškusis vilkdalgis, indiška tuberoza, kvapioji dedešva
Apatinė nata: baltasis muskusas, kedras, burbono vanilė

ČIA

Sudėtis: ALCOHOL, PARFUM, AQUA, LINALOOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL SALICYLATE, METHYL ANTHRANILATE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, EUGENOL, ISOEUGENOL, CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, CI 14700/ RED 4, CI 60730/ EXT. VIOLET 2, CI 17200/ RED 33.


Pakuotė. Mano turimas mėginukas visiškai standartinis tokio tipo pakuotėms - kartoniniame buklete įdėtas plastikinis mini buteliukas su purkštuku. Toks labai patogus bandymams - man asmeniškai ženkliai patogesnis už tuos tepamus/ pilamus ant odos.

Pilno dydžio pakuotė atrodo ženkliai patogesnė, nors spalvinė gama man keistoka. Gamintojas pasirinko pusę buteliuko dažyti violetine, o kitą pusę - rožine spalva. Mano akims ši kombinacija atrodo pigoka, o juk kvepalai tikrai nėra pigučiai. Žaviai atrodo priemonės kamštelis, primenantis pusbrangį akmenį. Apskritai pilno dydžio pakuotė atrodo jaunatviška, patraukli, jei ne tas keistas spalvų pasirinkimas.

ČIA

Kvapas. Kvapas intensyvus, kiek tamsesnis, ryškus ir labai skiriasi nuo originalios My Way versijos. Tik pasipurškus uoslę užpildo sodrios, tamsios vilkdalgio natos ir žemiškas kedro medienos aromatas. Vilkdalgius kvepalus aš labai mėgstu - šios gėlės gaivios, tačiau suteikia sodraus, lengvai pudrinio aromato. Kvepaluose jaučiasi ir gražiai suskalba tuberoza, jaučiasi lengvos citrusinės natos ir saldi vanilė. Tačiau be abejonės dominuoja vilkdalgis ir kedras. Ir nors šios natos labai sodrios, tačiau nudžiūvus ant odos aromatas neturi to sunkaus žemės, drėgmės kvapo. Aromatas gaivus su dominuojančiu vilkdalgiu mediena ir jaučiamu muskusu. Visa kvapo dermė man šiek tiek primena gėlių aromato muilą ir šis gaivus ir kartu labai sodrus kvapas man patinka - tiesiog dievinu kiekvieną šio mėginio lašelį! Nepigus, tačiau vertas kartojimo!
 

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas iš ties stiprus ir jaučiamas per maždaug porą metų, tad greičiausiai nebus labai tinkamas pasirinkimas nedidelėse erdvėse ar biurui, kur praleidžiame ilgas valandas. Kreminis aromatas ant mano odos išlieka 8-9 val. be jokių problemų, o ant drabužių užuodžiu iki pat jų skalbimo. Girdėjau, kad ant riebesnės odos lieka ir virš 10-ties valandų! Puikus, nepriekaištingas išlikimas, nes vargu ar reikia ilgiau?

ČIA

Sodrus, stiprus kreminis aromatas ant mano odos suspindi kremine gaiva, primenančia parfumuotą muilą. Ant mano odos dominuoja vilkdalgiai ir kedro medienos kvapas, kurį harmoningai papildo tuberoza, vanilė ir muskuso natos. Dieviška, gardu, moteriška ir sodru. Nemanau, kad My Way Parfum įsimylės jaunos merginos - vilkdalgio kvapui pamilti reikia šiokios tokios brandos. 
Man patinka, tiesą pasakius labai patinka ir šiuo metu visai gundausi pilnam buteliukui įsigyti - My Way Parfum man patinka labiau, nei bet kuri kita šio kvapo versija! Dieviškai gardu!

Aromatas panašus į:
- GIORGIO ARMANI "My Way Intense"
- CALVIN KLEIN "Eternity Intense"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai