#103/2023 Vasario mėnesį baigiau.

Labas pavasari!
Valio pagaliau prasideda kalendorinis pavasaris ir tikiuosi netruks pasirodyti ir tikrasis pavasaris. Aš jau laukiu, labai labai. Na, o kadangi šiandien namo grįžau vėlai, nieko nelaukusi skubu pasakoti, ką pabaigiau šį mėnesį, ko nebeplanuoju naudoti ir ką norėčiau kartoti.

Kūnui

Pagaliau išbandžiau lietuvišką vonios druską ir viskas būtų puiku, bet man pritrūko intensyvesnio aromato Sudėtis puiki, gerai tirpsta vandenyje, bet va kvapo daugiau tai tikrai reiktų.
Galbūt kartočiau, maišydama su kvapnesnėmis priemonėmis.

Riebus, maitinantis kremas su labai, labai gardžiu aromatu, kuris priminė saulės spindulėlį šaltomis, niūriomis dienomis. Kremas gerai maitino odą, suteikė intensyvaus švelnumo - man patiko, ypač savaitgaliais, kai po vonios nereikia skubėti apsirengti ir gali po namus paslampinėti kad ir su pižama, kol produktas pilnai susigers.
Mielai pakartočiau.

Dar vienas fantastinis produktas su labai maloniu aromatu, taip taip, tuo pačiu saulės spindulėlius primenančiu apelsinų ir medienos kvapu. Prausė švariai, maloniai. Gal tik manęs nežavi slėginio tipo pakuotės pasirinkimas. Mano žiniomis tokios netinkamos rūšiuoti, tad metalo atliekos nusėda kažkur šiukšlynuose, teršia dirvožemį ir orą.
Greičiausiai nekartočiau dėl pakuotės.

Sunaudojau ir pamiršau. Pamenu, kad tikrai sausino, tačiau kvepėjo ir prausė gerai. Suprantu, kad viešbučių kosmetika skirta patenkinti elementarius poreikius - nusiprausti ir tam pateikti pigiausią įmanomą variantą. Tad jei oda nors kiek jautresnė - nepakenktų apsirūpinti švelnesniais savo produktais.

Nuostabus, fantastiškas, moteriškas aromatas ir mano nuostabai - gera sudėtis. Tiesą pasakius sužavėjo, tad planuoju paieškoti kito aromato pakuotės iš šios kompanijos. Mielai pakartočiau - gera duše jausti uoslei patinkančius kvapus.

MĖGINYS.
Vienkartinė pakuotė, kurios tikslas yra aromaterapija - kvapų pagalba padėti nuraminti mintis ir ramiau užmigti bei geriau išmiegoti. Kvapai mane iš ties veikia, o tinkamai parinkti - veikia labai teigiamai. Prausia švariai, kvepia maloniai ir iš ties išmiegojau geriau, nei visada.
Visai susigundyčiau pilno dydžio pakuotei.

Plaukams

Iš esmės tai yra silikonas plaukams, kuris užpildo plauko tekstūrą, suglotnina ir suteikia kosmetinį efektą. Glotninimas nepriekaištingas, priemonė suteikia spindesio, suvaldo pasišiaušusius plaukus ir suteikia paklusnumo. Patiko, silikono aš nedemonizuoju, nepeikiu, porėtiems plaukams jis yra būtinas.
Manau pakartočiau - labai neblogas.

O va šitai kaukei man pritrūko glotninamojo efekto, taip - suteikė švelnumo ir minkštumo, plaukai atrodė sveikai, tačiau buvo pasišiaušę. Priemonė tiesiog neapsunkino plauko, o kadangi mano plaukai mėgsta pūstis, tai taip ir atrodė. Tiesiog ne mano tipo plaukams - manau patiktų normaliems ir ploniems plaukams, kuriems patinka lengvumo jausmas ir trūksta spindesio bei minkštumo.

Veidui I

Prausia švelniai, efektyviai ir yra labai smagus naudoti, na tiesiog galėtų būti tobulas veido prausiklis, jei ne sudėtyje esantis alkoholis. Naudojant priemonę jokio sausinimo, dirginimo ar odos būklės pablogėjimo nemačiau, tačiau nežinau kas būtų ilgalaikėje naudojimo perspektyvoje, pavyzdžiui, įsigijus pilno dydžio pakuotę? Tad ne, nekartočiau vien dėl sudėtyje esančio alkoholio.

Sudėtis puiki, ir priemonė puikiai atlieka veido maitinimo funkciją. Po nakties mano oda jaučiasi prisotinta veikliųjų medžiagų, pamaitinta, graži ir putlesnė nei įprastai. Kremas man labai patiko, tačiau nemanau, kad už maitinimo funkciją yra verta mokėti šio kremo kainą - rinkoje turime puikių veido kremų, kurie lygiai taip pat puikiai maitina, tik kaina ženkliai mažesnė.

Labai patiko, pirmiausia dėl visiškai nepriekaištingos, fantastiškai saugios ir regis tikrai veiksmingos sudėties. Priemonė intensyviai drėkina veido odą ir padeda nuraminti odos pažeidimus. Būčiau labai norėjusi priemonę naudoti ilgesnį laiką, tad manau ir pilno dydžio pakuotę mielai įsigyčiau. Puikus drėkinamasis kremas, kuris tiks ir vasaros metui.

Nors odą drėkino visai neblogai, tačiau mane supykdė sudėtyje esantis alkoholis ir daug kvapiųjų medžiagų. Mažytės pakuotės kiekis odos nesudirgino ir nesuerzino, tačiau ilgą laiką naudoti produkto su alkoholiu niekada nesirinkčiau. Žinau ir esu patyrusi ką alkoholis daro odai ilgesnį laiką naudojant, tad ne, ačiū - sekantis.

Tikėjausi daug, nes ne... velnioniškai brangus serumas, tačiau aš jo nebaigiau testuoti ant veido odos, nes stipriai išsausino skruostus jau po pirmojo naudojimo. O juokingiausia, kad paeiliui atmetinėjau produktus, kurie galėjo suerzinti, o apie šį pagalvojau patį paskutinį. Šnipštas - niekam nerekomenduočiau, nes sausinimas nėra lygus stangrinimui! Likučius sutepiau rankoms, tačiau ir jos nebuvo labai patenkintos.

Veidui II

Ne pirmą kart naudojama ir dažnai kartojama, kai reikia gerai sudrėkinti ir nuraminti veido odą. Ši tą puikiai daro. Beje, jei renkatės iš Mitomo kaukių, labai rekomenduoju būtent su kietagrūdžiu (visas užvadintas Lithospermum) - jos efektyviausios. Tiesa, vienos labiau, kitos daugiau. Su hialuronų puikiai tinka intensyviam, papildomam drėkinimui.

Tikėjausi mažų mažiausiai intensyvaus drėkinimo, nes gi to reikia sausai odai? Deja, drėkina tik minimaliai, kaukė labiau švelnina ir minkština odos paviršių. Gal mano lūkesčiai buvo per aukšti? Gal perskaičiusi ate, ate sausa oda (Byr Bye Dry Skin), tikėjausi stebuklingai stipraus drėkinimo? Bet kokiu atveju sausiaodėms kaukė per silpno efekto, tačiau iš ties daugiau mažiau tiks visiems odos tipams.
Nekartočiau - man reikia stipresnio efekto.

MĖGINYS.
Pirmas įspūdis visai geras - odą po nakties gerai pridrėkino. Tačiau kvapas čia per stiprus, net ir man riečia nosį, o ir sudėtyje yra alkoholio. Vien dėl jo nekartočiau.

Rankoms ir nagams

Šitą muilą aš sunaudojau kaip kūno odos šveitiklį, tačiau turiu pastebėti, kad šveitimo efektas lengvas, silpnas ir nepakankamas pakeisti įprastą kūno šveitiklį. Visgi sakyčiau, kad čia labiau muilas su papildoma, itin švelnaus šveitimo funkcija odai plauti. Sužavėjo priemonės kvapas, toks tikras švaros aromatas. Mielai pakartočiau, tačiau tik rankoms, o ne vietoje šveitiklio.

Šitą pabaigiau gal kiek per greitai, nei kitus muilus. Kartoju ir kartosiu, kad šios kompanijos muilai puikūs - kvepia dieviškai, prausia švelniai, sudėtys saugesnės, o ir pakanka ilgam. Nesti dante man vis dar didžiulis atradimas ir nemanau, kad artimiausiu laiku juos kas nors išstums iš mylimiausių muilų.
Mielai pakartosiu.

O šitas muilas labai jau prastas, smirda ūkiniu muilu, nors žada gaivų vandens kvapą. O ir rankų odą linkęs sausinti. Pabaigiau ir noriu pamiršti - nieko gero iš to žadėto gaivaus kvapo.

Va tas nelaimėlis, nukritęs ir sudužęs, o likučiai, esant nesandariam buteliukui, tiesiog sudžiūvo. Lyg ir gaila, kad negalėjau pabaigti iki galo. Kita vertus, liko visai nedaug. Priemonė padeda stiprinti, sumažina sluoksniavimąsi ir sutvirtina nagą. Tačiau vieno stebuklo nebūna - jei nagai pradėjo sluoksniuotis, būna ieškoti priežasties ir problemą spręsti kompleksiškai: gal trūksta vitaminų ar mineralų? Gal nagai pažeidžiami mechaniškai?
Patiko, pakartočiau, kai reikia nagų stiprinimo.


Naudoju tiek rankoms valyti, tiek makiažui nuo staliuko ar aplink. Žodžiu viskam ir visur, išskyrus veido odą. Kūdikiams skirtų servetėlių visuomet turiu namie, tik labai didelio skirtumo (paskirčiai kuriai naudoju) nejaučiu - namuose atsiduria tai vienokios, tai kitokios.

22. VIVAVIT Vitaminas D3 maisto papildas imuninei sistemai, kaulams, raumenims ir dantims, 60 kaps.
Žiemos metu visiems trūksta vitamino D, tad pildžiau atsargas ir jaučiausi daug geriau ir energingesnė ir žvalesnė ir nuotaika geresnė. Jau nekalbant apie imuninę sistemą, raumenų ar kaulų būklę.
Vienoje kapsulėje:
Vitaminas D 50 ug (1000% RMV)

23. PLANET PALEO Marine Collagen jūrinis kolagenas, 7,5 g
Vienkartinė jūrinio kolageno dozė, kurią sunaudojusi didelio poveikio nejaučiau. Kvapas ir skonis daugiau mažiau toks, kaip ir visų. Jei reiktų daugiau apie poveikį, man regis tiesiog būtina naudoti ilgesnį laiką.

Trūko ilgiau išliekančio gaivumo, tačiau sudėtis puiki, apnašas valo puikiai, o ir skonis vaikui labai patiko. Kartotume.

Dekoratyvinė kosmetinė

Purškia tiesiog baisiai, tiesiai į veidą stipria srove ir tuomet aš sugenu ir makiažą susigadinti, ir veido oda kažkokia lipni atrodo. Nors spindesio odai suteikia. Nemanau, kad makiažo fiksatorius tokia srove iš vis vertas dėmesio - rinkoje turime šaunių, smulkių veido dulksnų, tad tokios - brr... prastos, nepatikusios ir nekartojamos.

Liko dar truputis, bet naudoti jau nebeprisiverčiu, nes turiu senai ir greičiausiai likučiai jau sugedę ar veido odai gali sukelti nepageidaujamų reakcijų. Apskritai tai bazė labai puikiai užpildo ir užmaskuoja odos nelygumus, įskaitant ir poras, tačiau makiažo bazė kemša mano odą, ypač jei naudoju ir sekančią dieną. Nekartočiau, nebent reikia kažkokiai progai tobulai lygios veido odos.

Tragedija rūtų darželyje - nusipirkau, išbandžiau ir po apžvalgos naudojau gal porą kart, ne daugiau. Konsistencija tiesiog tragiškai sausa, ant lūpų gražiai padengti neįmanoma, o dabar atsidarius iš viso radau susitraukusį kietą raudoną gabaliuką. Kažkoks nesusipratimas jau nuo įsigijimo, o dabar ir naudoti nebeįmanoma (nors kai dar galėjau - neprisiverčiau). Šios kompanijos lūpų priemonės yra tragediją - niekad nesugalvočiau kartoti ar bandyti kažką naujo.

O šitą pilnai pabaigiau. Likučių buvo visai nedaug, tad žiemą, vis pasidažydama darbe ir sunaudojau iki galo. Šiaip man faina konsistencija, tokia rieboka, drėgna, kreminė - maloniai jaučiasi ant lūpų odos. O ir spalva labai faina kasdienai. Šios linijos Rimmel dažus mielai pakartočiau.

Blizgesys su violetinės spalvos blizgučiais, pakankamai senas, tačiau kadangi kvapas nepasikeitė, naudojau toliau. Dažniausiai lūpas blizgesiu dengdavau darbe, nuvalgydavau - vėl dengdavau. Taip ir sunaudoti pavyko, tiek, kiek maksimaliai įmanoma. Visai nieko, tik nebegaminamas. Essence blizgesiai faini ir verti nusipirkti, kad ir kasdienai.

MĖGINYS.
Labai, labai lengvas veido kremas su atspalviu, kuris nemaskuoja, tik palygina veido odos spalvą. Didelio susižavėjimo šiuo produktu nejaučiu - man norėtųsi šiek tiek daugiau maskavimo, tiksliau nors truputį maskavimo. Nors... karštomis vasaros dienomis va toks kremukas visai fainas. Tačiau tik dėl kelių karštų dienų pirkti pilno dydžio pakuotės nenorėčiau. Gal tiesiog ne mano tipo priemonė.

Aromatai

Niekad nepurškiau ant kūno, tačiauu labai mėgau patalynę pakvėpinti prieš miegą. Aromaterapija mane teigiamai veikia - pastebėjau, kad su šiuo aromatu ir užmiegu greičiau ir nakties miegas būna geresnis. Man labai patiko, bet pirštu grūmoju pakuotei - ties pusę buteliuko pompa tiesiog nustojo purkšti produktą - teko persipilti į kitą pakuotę. Pakuotė prasta, o va skystis viduje - liuks.

MĖGINYS.
Ko jau ko, bet iš šio aromato nesitikėjau tokių liaupsių, netikėjau kad patiks, netikėjau, kad bus kokybiškas. Tačiau buvo! Parfumuotas vanduo puikiai subalansuotas. Aromatas sodrus, daugiasluoksnis, jaučiausi kreminis muskusas, sodri mediena, aštrus, kiek medicinis šafranas ir švelnios, sodresnės spygliuočių sakų natos. Ir jis išties primena (dėmesio - tik primena) Baccarat Rouge 540 kvepalus, kuriais dar prieš pusmetį norėjo kvepėti visas pasaulis. BR540 nenusipirkau, o va apie LPDO aromatus labai noriu sužinoti daugiau - greičiausiai butelaitį, kitą ateityje įsigysiu.
------------------------------
Štai ir viskas! Man šį mėnesį priemonių pasirodė daugoka, tiesa? Gal dėl to, kad mažos pakuotės? O gal priežastis ta, kad dekoratyvinės kosmetikos pavyko pabaigti ir nemažai? Vienaip ar kitaip, pavasarį pradedu švaresniais namais, sumažinusi mini pakuočių kiekius namuose. Tą tikiuosi daryti ir šį, kovo, mėnesį. O koks buvo jūsų mėnuo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai