ELIZABETH ARDEN "Prevage" Anti-Aging Daily Serum 2.0 - jauninamasis veido serumas

Jau kelias savaites bandau prisijaukinti naują veido serumo miniuką, iš kurio tikėjausi itin daug, pirmiausia - didžiulė priemonės kaina, dideli pažadai, puikūs atsiliepimai sukėlė didžiulius lūkesčius. Kupina smalsumo ėmiau bandyti ir... deja, bet mano nuomonė visiškai priešinga tam, ką skaičiau.


Produktas: ELIZABETH ARDEN "Prevage" Anti-Aging Daily Serum 2.0 - jauninamasis veido serumas - jauninamasis veido serumas
Gamintojas: "Elizabeth Arden" Inc. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: mažinti raukšles, veido dėmes, senėjimo požymius, raminti, saugoti nuo laisvųjų radikalų
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: iš kart matomas skaistumo ir jauniau atrodančios odos efektas
Labiausiai nepatiko: dirgina ir sausina odą
Tūris: mano mini pakuotės - 5 ml. Įsigyti galima 50 ml pakuotėse
Kaina: 176 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Šis kasdieninio naudojimo veido serumas padeda palaikyti natūralų odos kolageno balansą. Arazino - išskirtinės naujos molekulės - dėka jis ramina odą, apsaugodamas nuo laisvųjų radikalų poveikio ir mažindamas senėjimo požymius. Naudojant kasdien ženkliai sumažina senatvinių dėmių, raukšlių (net ir gilių) matomumą.
Naudojimas: prieš atsukdami lašintuvą, 3 sekundes nuspauskite mygtuką. Lėtai atleiskite mygtuką ir atsukite lašintuvą. Tada lėtai paspauskite mygtuką, kad išleistumėte iš anksto išmatuotą produkto kiekį. Masažuokite ant nuvalyto veido 1–2 kartus per dieną. Venkite patekimo į akis.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė: plastikinė tūbelė su atsukamu dangteliu. Pakuotė blizgi, sidabrinė, dizainas atrodo rimtas, gana brandus. Daug įdomiau ir patogiau atrodo pilno dydžio pakuotė, su pompa priemonės dozavimui ir regis tiksliai dozuojanti vienam kartui reikiamą produkto kiekį.

Kvapas. Veido serumas parfumuotas, tačiau kvapas keistokas lyg ir kosmetikos, lyg ir chemijos, lyg ir gaivus. Hmm... nepatinka, bet kentėti galima, o ir nėra labai intensyvus.

Konsistencija kreminė, skystoka, kiek tirštesnė nei losjono.


Sudėtis: WATER, PEG-8, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLYL/ CAPRYL GLUCOSIDE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ERGOTHIONEINE, HEXYLENE GLYCOL, HYDROGENATED LECITHIN, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE, HYDROXYDECYL UBIQUINOYL DIPALMITOYL GLYCERATE, LACTOBACILLUS/ ARUNDINARIA GIGANTEA LEAF FERMENT FILTRATE, MICA, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEUCEDANUM GRAVEOLENS (DILL) EXTRACT, POLYISOBUTENE, POLYPHOSPHORYLCHOLINE GLYCOL ACRYLATE, POLYQUATERNIUM-51, SODIUM ACRYLATE/ ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PCA, TETRASODIUM EDTA, TREHALOSE, UREA, XANTHAN GUM, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZOIC ACID, CHLORPHENESIN, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID, RED 4 (CI 14700), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 (CI 19140).


Poveikis. Veido serumo sudėtis atrodo visai gera: nemažai drėkiklių, daug odos minkštiklių, kondicionuojančių ingredientų, yra keletas raminančių. Tačiau turiu pabrėžti, kad sudėties pagrindui pasirinkti silikonai, kurie suteiks švelnumo ir lygumo jausmą, tačiau efektas tik kosmetinis, nuplovus priemonę silikonai nesuteiks nieko realaus odai. Lygiai taip pat ir sudėtyje esantis žėrutis, kuris veido odai suteiks spindesio ir sveikos odos efektą, tačiau vėlgi - nuplovus priemonę to sveikos odos spindesio nelieka, efektas tik dekoratyvinis.

Tik pasitepus odą serumas gana greit susigeria į odą ir iš karto suteikia odai lygumo, atrodo, kad odos atspalvis tolygesnis, ji skaistesnė ir vizualiai atrodo jauniau. Dalis to matomo efekto yra trumpalaikis ir dekoratyvinis - man daug įdomiau, kas nutinka naudojant ilgą laiką  - ar galima panaikinti raukšleles? Ar galima "nuimti" kelis metus nuo veido tik serumo pagalba? 

Gaila, tačiau to patirti man neteko... jau po antro naudojimo pajaučiau, kad serumas beprotiškai išsausina mano skruostus! Ties sujungimu su nosimi skruostai tiek išsausėjo, kad susiformavo raukšleles. Žinoma, nepuoliau serumo kaltinti, pakeičiau kremą, nustojau naudoti toniką, bet jau 3-4 dieną skruostai stipriai išraudo ir atrodė, kaip po stiprios alergijos. Penkta naudojimo diena buvo lemtinga - ant skruostų atsivėrė mažytės žaizdelės - odos pažeidimai, pusė veido buvo intensyviai raudoni, skruostuose susiformavo sausos odos didžiuliai plotai, lydimi bėrimo. O jausmas... deginimas, niežulys, veido kaitimas ir labai prasta savijauta. Galiausiai po penkių dienų serumą padėjau ir gydžiausi odos sudirgimus paprastomis, raminančiomis priemonėmis ir drėkinamomis kaukėmis. 

Odai pasveikus aš vis dar nebuvau garantuota, kad tokį efektą sukėlė šis serumas - kaip? Gi brangus, gi sudėtis gera ir atrodo veiksminga? Tad dar kartą paėmiau į rankas serumą ir panaudojau dvi dienas - bet kai ant skruostų vėl pradėjo formuotis sausos odos ploteliai, bėrimo, raudonio, niežulio ir žaizdelių nebelaukiau. Serumą padėjau į šalį, gydausi išsausėjimą ir žinau, kad šis produktas man visiškai netinka! Labai apmaudu, kai tikiesi labai daug, bet tik traumuoji odą bandydamas kovoti su raukšlelėmis. Man šis serumas labai alergizuoja ir gaila, bet tokių atsiliepimų apie priemonę nemačiau - visi giria kaip itin veiksmingą kovai su raukšlėmis. O aš likučius mesiu lauk, na arba pabandysiu sutepti rankoms, tikėdamasi, kad jų neišsausins.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai