NESTI DANTE "Paradiso Tropicale" Energizing muilas su persinės žaliosios citrinos ir saldžiosios citrinos žievelės aromatu

Mano pirmas pasirinkimas, renkantis muilą rankoms plauti yra italų gamintojo Nesti Dante, muilus gaminančio nuo 1947-ųjų gamybos muilai. Esu išbandžiusi labai daug, maždaug 20-imt skirtingų aromatų ir linijų muilų, tačiau tai toli gražu ne viskas išbandyta ir greičiausiai dar toli gražu iki bent žymesnės dalies. Man labai patinka didžiulis kiekis, saugesnė sudėtis ir dideli priemonės gabalai.


Produktas: NESTI DANTE "Paradiso Tropicale" Energizing muilas su persinės žaliosios citrinos ir saldžiosios citrinos žievelės aromatu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tik keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 g
Kaina: 4,89 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: NESTI DANTE muilai ruošiami pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. NESTI DANTE itališki muilai gaminami su kruopščiai atrinktais ingredientais. Prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Jis puoselėja odą ir suteikia atgaivą sielai. Prabangus muilas, kurio Sudėtyje yra aktyvių bei organinių sudedamųjų dalių, atkuria ir atgaivina odą, suteikia glotnumo ir aksomo švelnumo.

Sudėtis: SODIUM PALMATE (Aqua, Glycerin, Sodium Chloride), SODIUM COCOATE/ SODIUM PALMKERNELATE, PARFUM (Citral, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool), TETRASODIUM ETIDRONATE, PENTASODIUM PENTETATE, CITRUS AURANTIFOLIA EXTRACT.


Mano nuomonė. Nesti Dante pakuotės pakeri pirmiausia savo išvaizda ir ne tiek paveiksliukas ant pakuotės, o tekstūruotas, florentietiško stiliaus popierius. Man patinka pasirinktas dizaino sprendimas, dvikalbė informacija ant pakuotės. Šie muilo gabalai - tikri milžinai - ketvirtis kilogramo rankose gal nėra pats patogiausias dydis, tačiau žavu, kiek ilgai tokios pakuotės pakanka. Naudodami dažnai ir daug, mes sunaudojame gabalą per porą mėnesių, o jei naudotume rečiau, greičiausiai ir dar ilgesniam laikui pakaktų. Muilas puikiai putoja smulkiomis putomis, švariai ir švelniai prausia rankas.

Nesti Dante muilai gaminami saponifikavimo būdu, kai aliejų ir šarmų kontakto metu muilas tam tikrą laiką brandinamas, kol šarmas pilnai sureaguos su aliejais. Šis muilo gamybos būdas tradicinis, tiksliau seniausias muilo gamybos būdas ir yra sveikesnis bei natūralesnis nei cheminiai muilai. Man labai patinka šio muilo kvapas: citrusinis aromatas, kuriame dominuoja citrinos, toks energijos spyris į uoslę - puikiai nuotaikai. Ir atrodo tiek nedaug tereikia, malonaus aromato ir nuotaika iš kart geresnė. Žinau, kad šitas muilas tikrai nepaskutinis iš Nesti Dante: džiaugiuosi kompanijos muilų kokybe, kainos ir kokybės santykiu bei puikiais aromatais.

O kokiais mažais, kasdieniais dalykais jūs džiaugiatės? Kokios smulkmenos jums kelia nuotaiką?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai