NIVEA "Bye Bye Dry Skin" maitinanti veido kaukė

Kadangi rytoj išeiginė, šiandien, padėdama vaikui vakaro rutinoje nusprendžiau pasinaudoti proga ir išbandyti Nivea veido kaukę, skirtą sausai veido odai. Pastaruoju metu mano odai labai trūksta drėgmės ir tam įtakos turi nuolat besikeičiantis oras bei mano makiažo pagrindas (ČIA), kuris visgi kažkiek tikrai sausina. Tad, kaukę ant veido ir dalinuosi savo potyriais.


Produktas: NIVEA "Bye Bye Dry Skin" maitinanti veido kaukė
Gamintojas: "Beiersdorf" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: veido odai: drėkinti, maitinti, švelninti, suteikti elastingumo, raminti
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: suteikia minkštumo odai
Labiausiai nepatiko: labai trūksta drėkinimo efekto
Tūris: 2 x 7,5 ml
Kaina: 2,20 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Veido kaukė Nivea Bye Bye Dry Skin lepins ir pasirūpins jūsų oda.
Charakteristika:
- giliai drėkina ir intensyviai maitina
- oda tampa šilko švelnumo
- grąžina odai elastingumą ir ramybę
- dermatologiškai patikrinta

Kaip naudoti: Užtepkite kaukę plonu sluoksniu ant nuvalyto veido, venkite akių srities. Palikite veikti ant pakuotės nurodytą laiką. Po to kaukę kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė. Baltas plastiko maišelis, puoštas rožinėmis gėlėmis. Kaukės pakuotė sudaryta iš dviejų dozių, tad kaukės pakaks bent dviem pabandymams. Smagu matyti, kad gamintojas kiekį protingai paskirstė į dvi pakuotės vietoje vieno didelio kaukės kiekio.

Kvapas. Gamintojas nusprendė, kad veido kaukę reikia pakvėpinti, tad sudėtyje yra kvapiųjų medžiagų. Priemonė kvepia švelniu, labai silpnu kosmetikos aromatu, sakyčiau tarp vos vos gaivaus ir truputį saldaus aromato. Nieko labai neįprasto, o ir kvapas praktiškai nesijaučia, kol kaukė ant veido odos. Mano nuomone, galėjo jo ir nebūti.

Konsistencija kreminės tirštokos tekstūros.

Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL COCOATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, METHYLPROPANEDIOL, OCTYLDODECANOL, MEL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CERA ALBA, GLYCERYL GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, MALTODEXTRIN, ISOPROPYL PALMITATE, ZEA MAYS OIL, TRICALCIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM, CI 40800.


Poveikis. Pirmiausia apie priemonės sudėtines dalis: priemonės pagrindas saugus, vanduo, glicerinas, riebusis alkoholis ir minkštikliai. Apskritai sudėtyje dominuoja minkštikliai, yra keli drėkikliai, keli odą kondicionuojantys ingredientai, bet jau iš sudėties galima tikėtis, kad didžiausias efektas bus odos švelnumo/ minkštumo pojūtis. Sudėtinio sąrašo pabaigoje matosi geltonai ir raudonai paryškinti ingredientai, kurie iš esmės yra vidutiniškai saugūs (geltoni) ir žalingi (raudoni) ingredientai kvapui išlaikyti ir priemonę apsaugoti nuo gedimo.

Kreminė kaukės konsistencija lengvai pasidengia ant veido odos. Nors priemonės kiekis neatrodo labai didelis, tačiau jo visiškai pakanka gana storai padengti kaukę ant odos. Beje, storai dengti būtina, nes per buvimo ant odos laiką, didžioji dalis kaukės tiesiog susigeria į odą.


Gamintojas sako, kad šią veido kaukę pakanka nuvalyti servetėle ir tiesiog likučius palikti ant odos. Žinoma, tokiu būdu nuvalysite priemonės perteklių, o oda atrodys ir jausis drėgna, paviršius bus riebokas. Man nepatinka kaukes palikti ant odos, ypač, kai turime tiek kvepalų ingredientų. O ir riebumo pojūtis ant odos manęs nedžiugina, ta likučius nuplaunu vandeniu. Turiu pastebėti, kad veido oda po kaukės tapo itin švelni, labai minkšta, vizualiai atrodo skaistesnė ir lygesnė. Ar sudrėkino? Sudrėkino tik minimaliai... šiek tiek drėgnumo jaučiasi, tačiau būdama sausiaodė patvirtinu, tik šios kaukės sudrėkinimui tiesiog nepakanka. 

Ech, nelabai čia to gero efekto rasite. Jei reikia tik švelnumo, pakanka tik minimalaus drėkinimo, gal tokio efekto ir pakanka. Kita vertus, yra daugybė puikių veido kaukių (ir labai panašios kainos kategorijos), kurios geba veiksmingai sudrėkinti. Taigi, kai kaukė žada atsisveikinti su sausa oda, tačiau negali pakankamai sudrėkinti, kaukė labiau tampa tik dėl įpročio kažką užsitepti, o ne realaus poveikio odai. Ne, šis produktas sausiaodėms netinka - tiesiog nuvils.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai