RITUALS... "The Ritual of Mehr" energizuojanti dušo želė su saldžiaisiais apelsinais ir kedro mediena

Man labai patinka Rituals produktai ir tikriausiai ne paslaptis, kad stipriausia kompanijos sritis yra malonūs, intensyvūs aromatai. Kas jau kas, bet kompanija moka gaminti uoslei patrauklius aromatus, kurie pagauna uoslę, apgaubia, nusineša tolyn ir sukuria atitinkamą nuotaiką. Tarp gausybės linijų iš ties yra pakankamai kiekvieno uoslės norams ir skirtingoms nuotaikoms sukurti. Šį kart naudoju Rituals... putojančią dušo želė su energizuojančiu aromatu.


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Mehr" energizuojanti dušo želė su saldžiaisiais apelsinais ir kedro mediena
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 200 ml
Kaina: 9,50 Eur
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Pasirinkę šviesą ir pozityvumą spinduliuojantį „The Ritual of Mehr foaming shower gel“ putojantį dušo gelį suteikite sielai energijos. Šis šviesus kvapas pasižymi gaivių citrusinių vaisių viršutinėmis natomis, kurios susimaišo su gėlių kvapo šerdimi, ir ant odos išliekančiu kedro aromatu. Saldžiuosiuose apelsinuose esantis vitaminas C padeda suteikti odai energijos ir skatina sveiką švytėjimą, o grynas aromatinis kedro aliejus ramina kūną ir mintis – stimuliuojantis jo kvapas pakylės jūsų sielą. Šis unikalus gelis sušlapęs transformuojasi į sodrias ir prabangias putas, kad suteiktų jūsų odai švelnumo.
Naudojimas: naudokite nedidelį gelio kiekį. Sudrėkinkite ir mėgaukitės sodriomis atpalaiduojančiomis putomis.


Pakuotė. Metalinė ryškiai geltona pakuotė, kurios viršuje yra pompa priemonei išspausti. Pakuotė graži ir labai patogi naudoti, pasiimti su savimi, sandari, tad nepraleidžia priemonės net suspausta. Vienintelis šios pakuotės minusas yra pats dozavimas. Kadangi tai slėginis indas, net ir nustojus spausti pompą dar šiek tiek priemonės išteka lauk. Aš nemėgstu nutepliotų ir netvarkingų pakuočių, tad kiekvieną kart panaudojusi tuos likučius nuvalau lauk. Šiek tiek erzina, tačiau pakenčiama.

Kvapas yra pats nuostabiausias šio produkto aspektas - kvepia dieviškai, jaučiasi apelsinai, jaučiasi subtilus medienos kvapas... Dušo želė tarsi saulės spindulėlis, o kai šiuo metu tos saulės labai trūksta, tai bent duše galiu pasimėgauti šiokia tokia ją primenančio kvapo asociacija. Kvepia labai maloniai, pakankamai intensyviai ir nuteikia energingai, žvaliai dienos pradžiai. Kvapai iš ties kuria emocijas!

Konsistencija. Paspaudus priemonę išteka skystas skaidrus gelis, kuris per kelias sekundes virsta baltomis, formos nelaikančiomis putomis.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Isopentane, Isopropyl Palmitate, Isobutane, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum, Juniperus Virginiana Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Kadangi priemonė yra patalpinta slėginiame inde, jau reikalingi papildomi ingredientai prepalentai, kurie nėra visiškai saugūs. Ne itin saugios ir kvapiosios medžiagos, eteriniai citrusinių vaisių aliejai, priemonėje yra ir SLS, tačiau man nekliūva. Prausikliams nekeliu labai aukštų reikalavimų, ant odos jie būna trumpą laiką ir greit nuplaunami lauk. O ir jokio sausinamojo efekto nepastebėjau.

Tokiomis putomis labai smagu praustis tiek namuose, tiek kelionėje, nes galima lengvai nusiprausti ir be papildomos kempinės, kai tuo tarpu ne su visais geliniais produktais tai pavyksta. Kūno prausiklio putos švelnios, tad prausia švariai ir švelniai, o jau kvapas... visuomet pakelia nuotaiką bei nuteikia gerai dienos pradžiai. Vien dėl aromato su mielu noru kartoju Rituals... Šios linijos kvapas nuostabus, įkvepiantis ir suteikiantis geras emocijas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. belekaip užsinorėjau šito, jaučiu kaip kvepia... ❤️

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. labai kvepia... Man asmeniškai labai patinka, bet žinai kaip būna - kvapas draugų neturi :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą