CAMELEO "Damage - Erasing" Serum - pažeistų plaukų serumas su argano aliejumi

Šį kart noriu su jumis pasidalinti nuomone apie plaukų serumą iš Delia Cameleo. Aš stebiuosi šios kompanijos populiarumu, dažnai matau, kad vienos ar kitos merginos giria jų poveikį, pasakoja kokie efektyvūs ir naudingi produktai. Ir nesuprantu, nes viskas, ką iki šiol bandžiau plaukams iš šio gamintojo, man nepatiko arba buvo taip sau. Va ir dabar, turiu plaukų serumą, naudoju jau ilgą laiką, susidariau nuomonę, bet tikriausiai niekuomet prie jo taip ir nepriprasiu bei neprisijaukinsiu. Kodėl? Pasakoju.


Produktas: CAMELEO "Damage - Erasing" Serum - pažeistų plaukų serumas su argano aliejumi
Gamintojas: "Delia Cosmetics" sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti ir suteikti lygumo, suvaldyti pasišiaušusius plaukus
Tinkamas tipas: šiurkštiems ir trapiems plaukams
Labiausiai patiko: glotnina plaukus
Labiausiai nepatiko: trunka gana ilgai, kol susigeria
Tūris: 55 ml
Kaina: 4,29 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt; Eurokos

Ką žada gamintojas: Tobulas drėkinimas, lygūs ir suvaldyti plaukų galiukai.
Naudojimas: nedidelį serumo kiekį padenkite ant drėgnų ar sausų plaukų galiukų ir sruogų. Nenuskalaukite.


Pakuotė. Minkšto, skaidraus, plono plastiko buteliukas su užsukta plastikine pompa. Pakuotės dizaine tik užrašai, atrodo šiek tiek perkrautas, tačiau... visas pakuotės vaizdas tiesiog dvelkia pigumu ir prasta kokybe. Apmaudu, tačiau į pakuotę gamintojas visiškai neinvestavo, tad lieka tikėtis, kad produktas viduje geresnis nei talpa, kurioje priemonė gyvena.

Kvapas. Aš visiškai nieko prieš kvepiančias plaukų priežiūros priemones, tiesą pasakius kvapas plaukuose man patinka. Šis serumas taip pat pakvėpintas, kvepia kosmetika su žalumos prieskoniu. Iš pradžių atrodo, kad kvapas nėra labai stiprus, kad visai maloniai kvepia. Tačiau jis jaučiamas visą dieną ir per kelias valandas ima erzinti uoslę ir tiesiog įsigrįsta. Kvapas tiesiog per stiprus.

Konsistencija lyginant su kitais plaukų aliejais, priemonė skystesnė, labiau vandeninga ir tekanti. 


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Salicylate.


Poveikis. Priemonės sudėtis nėra labai turtinga ar gydomoji - jos pagrindą sudaro silikonai, lašelis argano aliejaus ir daug kvapiklių bei konservantų. Akivaizdu, kad tokio tipo priemonė skirta ne plaukams gydyti, o suteikti dekoratyvinę funkciją.

Nors plaukų aliejus skystesnis, tačiau jo lengva padauginti, todėl rekomenduočiau plaukams naudoti nedidelį priemonės kiekį. Lengviau užtepti pakartotinai, nei paskui bandyti iššukuoti ar kažkaip pašalinti likučius. Nors serumas skystokas, bet turi nemažai silikoninio riebumo ir iš pradžių 'sėdi' ant plauko paviršiaus, niekaip nesigerdamas. Tik po gero laiko tarpo priemonė susigeria į plaukus. Silikonai iš ties valdo plaukus, suteikia šiek tiek glotnumo, švelnumo ir lygumo pojūtį, tačiau tikėtis, kad gydys nereiktų. 

Serumas tikrai nėra prastas, plaukus šiek tiek glotnina, tačiau tikrai ne pati geriausia priemonė, kokią esu bandžiusi, toli gražu. Sunaudoti sunaudosiu, tačiau produktas nevertas kartojimo ar įsigijimo. Turiu ir geresnių serumų plaukų galiukams, galiausiai ir efektas (ir tų silikoninių) būna geresnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai