PIRMAS ĮSPŪDIS. LPDO "Delire Rouge" parfumuotas vanduo moterims

Gavau dovanų mėginuką ir tiesiog negaliu nepapasakoti apie LPDO. Šios kompanijos kvepalus pirmą kart pastebėjau prieš kelis metus, žvalgiausi į kvapus, bet niekad nebuvo mėginio, o pirkti nepauosčius aš nenorėjau - niekad nežinai, ko tikėtis iš tų pigučių, kartais būna netikėtų, fantastiškų atradimų, o kartais... na gal net dažniau kvapas ne itin patinka, nepamirštant ir vieno kito atvejo, kai kvapo tiesiog negali pakęsti arba išgaruoja per valandą. Nežinojau ko tikėtis, tad nepirkau, o gavusi mėginį susimąstau, kad gal verta pabandyti vieną ar kitą sudominusią pakuotę nusipirkti? 
Bet šiandien apie mėginį su LPDO kvapu  "Delire Rouge", kuris patiks ieškančioms pigesnės Baccarat Rouge 540 kvepalų alternatyvos (ne kiekviena gali sau leisti kvėpinti kvėpintis daugiau nei 200 Eur kainuojančiais kvepalais, tiesa?). 

ČIA

Produktas: LPDO "Delire Rouge" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Dream Parfum International" S.R.L. Pagaminta Napoli, Italija
Tūris: 2 ml. Įsigyti galima 100 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2020 m.
Kaina: 24,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Barbora.lt
Kvapo kategorija: gėlių - medienos

Gamintojo aprašymas: "Delire Rouge" yra poezija skystu pavidalu. Ekstremaliai prabangi ir rafinuota aromato kompozicija su intensyviu, jaudinančiu ir bemaž erotišku aromatu. Delikatus jazminas ir aštrus šafranas paryškina priemonės kremiškumą, kuris padeda kvapui atsiverti šiltu, švelniu aromatu. Odą švelniai glosto gintaro ir medienos natos, kurios užveria paslaptingą kompoziciją.

ČIA

Viršutinė nata: saldieji apelsinai, šafrano žiedai, jazminas
Širdies nata: baltos rožės, šafranas, gintaras, magnolija
Apatinė nata: eglių sakai, mediena, muskusas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, CI 19140, CI 15985.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė - plastikinis mėginukas su purkštuku. Šiek tiek netikėta, kad mėginys su dangteliu. Džiugina ir tai, kad mėginio kartonas atrodo kokybiško popierius, viduje minimalistinis, išpieštas drugelio paveiksliukas. Smulkmena, tačiau džiuginanti smulkmena. 

Pilno dydžio pakuotė visuomet traukė mano žvilgsnį - elegantiškas stiklinis buteliukas tekstūrinis, su iškiliais kvadratėliais. Minimalistinė buteliuko etiketė traukia žvilgsnį, o ir ryškiaspalvės dėžutės atkreipia dėmesį. Kadangi rankose buteliuko nelaikiau, lieka tik tikėtis, kad pagamintas kokybiškai.


Kvapas. Tik pasipurškusi aš iš kart atpažinau, į ką šis kvapas panašus - ogi į garsiuosius Baccarat Rouge 540 kvepalus, kurių kopijų šiuo metu jau yra prikurta tiek, kad galva sukasi, tik čia aromatas gaivesnis, mano uoslei mažiau medicinio kvapo ir mažiau saldumo. Tačiau eina sau, kaip gerai! Tik pasipurškus jaučiasi maksimaliai saldžiausia šio aromato nata: saldieji apelsinai, gaivus citrusinių vaisių dvelksmas, silpnas šafarano aštrumas ir vos vos, mažas žiupsnis jazminų. Va po šio saldumo ateina lengvas medicinio tvarčio dvelktelėjimas, apsuptas kremiškumu ir pudriškumu, kurį mano nuomone sukuria baltos rožės ir sodrus magnolijos kvapas. Aromate yra ir gintaro nata, kuri suteikia kompozicijai šilumos ir sodrumo, daugiau gilumo. Galiausiai nuo odos ima sklisti paslaptingas sakų, medienos ir kreminio muskuso aromatas. 

Ant mano odos kvapas nusistovi be jokio jaučiamo saldumo, nejaučiu aš ir gėlių. Ant odos aiškiai dominuoja kreminis muskusas, sodri mediena, aiškiai jaučiamos šafrano ir švelnios, sodresnės spygliuočių sakų natos. Įdomu tai, kad aromatas ant odos jaučiasi visiškai kitaip, nei Zara Red Temptation kvapas, - mažiau aštrumo, daugiau sodrumo ir šilumos. Ir nors jis kiek mažiau panašus į BR540, nei Zaros variantas, tačiau ši versija man patinka labiau nei Zaros!

ČIA

Mano nuomone, aromatas labiausiai tinkamas:
     🍁 rudens sezonui;
      ★ vakaro metui.

Nors aromatas neturi tokio šleifo, kaip garsieji BR540, kurie jaučiasi per kelis kambarius, ar užpildo kambarį dar į jį neužėjus pasikvėpinusiam asmeniui, tačiau jaučiamas daugmaž per ištiestą ranką, prieiti prie pat tikrai nereikia, kad užsiuostų. Tikriausiai tai reiktų atsiminti, jei nuspręstumėte pasikvėpinti darbe ar aplinkoje, kur kelias valandas praleisite uždaroje erdvėje. Deja, tačiau didžiausias šio kvapo trūkumas yra išlikimas - ant mano odos jaučiamas iki 3 val, nors jau po poros norisi atnaujinti kvepalus ant odos. Kita vertus, kai sumokti tiek nedaug, gal visai nieko tokio atnaujinti kvapą kas kelias valandas?


Mažiau saldumo, mažiau aštrumo  ir daugiau gaivos nei originali BR540 aromato versija, tačiau ji man labai patinka. Kvapas sodrus, daugiasluoksnis, jaučiausi kreminis muskusas, sodri mediena, aštrus, kiek medicinis šafranas ir švelnios, sodresnės spygliuočių sakų natos. Kvapas (jei lyginsime su ZARA RT) šiltesnis, kremiškesnis, sodresnis ir man ženkliai malonesnis. Labai patiko, tačiau tikriausiai šios versijos aš nepirksiu, bet pasidairysiu į kitus gamintojo aromatus - turėtų būti labai gerai. 

Aromatas panašus į:
- MAISON FRANCIS KURKDJIAN "Baccarat Rouge 540"
- ARIANA GRANDE "Cloud"
- ZARA "Red Temptation For Her"

Ar jūs esate bandę šio gamintojo kvepalus? Ar patiko?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai