ELEMIS Superfood Glow Priming Moisturiser - skaistinamasis drėkinamasis daugiafunkcinis dieninis veido kremas

Kadangi pradėjau tendencijų įrašų ciklą, šio mėnesio įrašai bus truputį padriki. Ką turiu galvoje? Jei anksčiau turėjome daugiau mažiau aiškų planą, kuriame pirmas įrašas skirtas veidui, antras - plaukams, trečias - kūnui, ketvirtas - dekoratyvinei kosmetikai, penktas - kokiai nors smulkmenai. Tai tendencijų įrašų metu aš rašysiu tiesiog apie tai, kas artėja link pabaigos ar apie ką tuo metu noriu papasakoti. Pavyzdžiui šiandien - turiu tokį įdomų kremą, kurio vieni aspektai man lyg ir patinka, o kitų - negaliu pakęsti. Kremas, dėl kurio vis dar neturiu tvirtos nuomonės (o tai reta!) ir greičiausiai galutinai nuspręsiu tik pabaigusi produktą, o kol kas noriu sudėlioti visus aspektus abiejuose svarstyklių pusėse ir palieku jums spręsti - ar jūs norite bandyti ar visgi ir jus gali būti, kad erzintų.


Produktas: ELEMIS Superfood Glow Priming Moisturiser - skaistinamasis drėkinamasis daugiafunkcinis dieninis veido kremas
Gamintojas: "Elemis" Ltd. Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: drėkinti, skaistinti, glotninti, maitinti veido odą, suteikti gyvybingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švytėjimo efektas - atrodo būtų labai smagus vasaros metui
Labiausiai nepatiko: kemša veido poras 
Tūris: mano mini pakuotės 20 ml. Galima įsigyti 60 ml pakuotėse
Kaina: 49,00 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Tolygus odos atspalvis pasiekiamas. Gruntinis drėkinamasis kremas Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser suteikia veidui natūralaus spindėjimo ir tolygų atspalvį. Vasarą galite naudoti vietoj makiažo pagrindo, o žiemą tai puiki makiažo bazė. Žaliosios arbatos aliejus nuolat maitins jūsų odą, o energizuojamasis kombučos ir imbierų mišinys ją paskaistins ir pašviesins. Išbandykite daugiafunkcį gruntinį drėkinamąjį kremą Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser ir mėgaukitės glotnia it aksomas veido oda.

Charakteristika:
- drėkina ir glotnina odą
- efektyviai skaistina ir šviesina odą
- suvienodina odos atspalvį
- maitina odą
- veidas tampa švelnus lyg aksomas
- suteikia odai gyvybingumo ir gaivumo

NAUDOJIMAS: švelniais judesiais iš apačios į viršų įtrinkite kremą į nuvalytą veidą ir kaklą. Tepkite kiekvieną rytą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose nedidelė plastikinė, oranžinės spalvos tūbelė su apačioje užsukamu dangteliu. Dizainas nėra nei itin patrauklus, nei kažkuo išskirtinis. Ir visgi, pilno dydžio pakuotė atrodo ženkliai geriau, patraukliau akims ir greičiausiai pamačius tokią pakuotę parduotuvės lentynoje, priemonė mane sudomintų.

Kvapas gaivus kosmetinis priemonės aromatas. Gamintojas naudojo papildomas kvapiąsias medžiagas, kad suteiktų priemonei aromatą. Ir čia tikriausiai yra pirmas aspektas, kuris man nepatinka - veido priežiūros priemonės turi būti bekvapės, taip sumažinama alergijų rizika ir galimi odos sudirgimai.

Konsistencija kreminės, lengvos tekstūros su jaučiamu slidumu. Priemonės konsistencijoje yra smulkių švytinčių dalelių.


Sudėtis: Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Octyldodecanol, Olus Oil, Caprylyl Glycol, Mica, Propylene Glycol, Cetyl Palmitate, Phenoxyethanol, Polyacrylate-13, Sorbitan Palmitate, Tocopherol, Alpha - Glucan Oligosaccharide, Fragrance, Polyisobutene, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Synthetic Fluorphlogopite, Sorbitan Oleate, Saccharomyces/ Xylinum/Black Tea (Kombucha) Ferment, Camellia Sinensis Seed Oil, Candida Bombicola/ Glucose/ Methyl Rapeseedate Ferment, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, 1,2-Hexanediol, Tin Oxide, Linalool, Limonene, Lactobacillus, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Geraniol, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Citronellol, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Ribes Nigrum Bud Oil, Biotin, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).


Poveikis. Priemonės sudėtis visai gera, jei ne sudėtyje esančios kvapiosios medžiagos ir konservantai. Beje pastarieji sudėtyje labai aukštai, tai reiškia odai naudingų ingredientų, esančio po konservanto, labai labai maži kiekiai. Sudėtyje yra daug minkštiklių, nemažai odą kondicionuojančių ingredientų ir šiek tiek drėkiklių.

Tikriausiai keisčiausia, kad priemonė sudėtyje turi švytėjimą suteikiančių dalelių. Tiesą pasakius kremas labiau primena skystą hailaiterį, negu dieninį veido kremą. Taip, suprantu, jis tinkamas kelioms funkcijoms ir greičiausiai būtų labai fainas vasarai - kodėl? Priemonė suteikia odai švytėjimo efektą ir labai fainą - oda atrodo sveikai, intensyviai švytinti. Fantastika, tačiau čia labai daug kabliukų ir bet... Pirmiausia pradėkime nuo to, kad šis kremas nedraugauja su jokiu serumu - nei hialurono, nei paprastučiai drėkinančiais... niekuo, nes jei be kokią priemonę padengsite po odos prausimo ir prieš kremą - bet kas, kas buvo padengta prieš kremą, aplikavimo metu yra pakeliama nuo odos, tuomet ir ši priemonė dengiasi netolygiai, švytėjimą suteikiančios dalelės nusėda ant odos plėmais ir visi serumai nusirutuliuoja nuo veido odos. Vienintelis tinkamas būdas dengti kremą - iš kart po prausiklio ir be jokių papildomų produktų.

Kadangi gamintojas kremą siūlo dengti kaip makiažo gruntą, reiktų atsiminti, kad būtina skirti laiko pilnam priemonės išdžiūvimui ant veido odos, kitaip makiažo pagrindas taip pat pasidengs netolygiai ir nedailiai. 

Visgi kremas pirmiausia turi drėkinti? Šiek tiek drėkina, šiek tiek lygina veido odą, bet man regis daugiausiai čia dekoratyvinės funkcijos - to spindesio ir odos blizgesio. Viskas būtų priprantama ir tinkama, tačiau mano odai blizgučiai be jokio papildomo serumo sluoksnio, nėra gera mintis. Kodėl? Po maždaug 4-6 dienų kasdienio naudojimo mano veido odos poros ima kimštis! Neramina ir tik padengus ant odos jaučiamas dirginimas aplink nosį... Jaučiu, kad mano odai tokie su blizgučiais, su silikonais produktai tikrai nėra tinkamas pasirinkimas. Išbandžiau, atrodo būtų visai smagu vasaros metui, tačiau kita vertus, gal tokiu metų laiku patogiau naudoti lengvą BB kremą ar mineralinę pudrą, galiausiai su trupučiu hailaiterio, bet be jokio makiažo? Manau šis kremas ne man, nors pati idėja man patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai