RITUALS... "The Ritual of Ayurveda" namų kvepalai su lazdelėmis, indiškų rožių ir migdolų aliejaus aromato

Užtruko šiek tiek laiko, kol supratau, kad kvapai mane iš ties puikiai veikia. Aromatas ant odos padeda susikurti norimą emociją, kvapas ant pagalvės - padeda nurimti ir greičiau užmigti, o maloniai kvepiantys namai sudėlioja taškiukui žodžio reikšmėje "namai". Namų kvapai tarsi paskutinis brūkšnelis, paskutinis potėpis aplinkos jaukumui - nebūtinas, bet labai malonus. Šį kart mano namuose kvepėjo Rituals... namų kvapas su indiškos rožės aromatu, tad noriu trumpai apie jį papasakoti.


Produktas:  RITUALS... "The Ritual of Ayurveda" namų kvepalai su lazdelėmis, indiškų rožių ir migdolų aliejaus aromato
Gamintojas: "Rituals Cosmetics". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: kvėpinti patalpas
Tūris: 70 ml
Kaina: 15,90 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Notino, pigu.lt, Rituals parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Mažos kvapiosios „The Ritual of Ayurveda fragrance sticks“ lazdelės, specialiai sukurtos nedidelėms namų patalpoms. Natūralus ir stilingas būdas pasirūpinti, kad jūsų namai puikiai kvepėtų. Mėgaukitės švelniu senovinių ajurvedos ingredientų – migdolų aliejaus ir indiškosios rožės – kvapu, kuris atpalaiduojamai veikia kūną ir sielą. Lazdelės kvepės nuo dviejų 4-5 savaičių.
NAUDOJIMAS: Išdėstykite elegantiškas ir natūralias lazdeles kvepalų pripildytame buteliuke.
Ši formulė sukurta taip, kad lazdelių vartyti nebūtina. Jei norite ypatingos kvapų patirties, apverskite lazdeles pagal poreikį. Tai padarę nusiplaukite rankas muilu ir vandeniu.
Pastaba: jeigu dažnai vartysite lazdeles, jos gali veikti trumpiau negu 3 savaites.

Sudėtis: 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Citronellol, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Alpha-Isomethyl Ionone, Pentadecalactone, Geraniol, Geranyl Acetate, Formaldehyde Cyclodecyl Ethyl Acetal, Trans-Rose Ketone-3 (Trans-Delta-Damascone), Nerol, Alpha - Methyl - Alpha - Ionone.


Pirmiausia aš negaliu nepagirti elegantiškos priemonės pakuotės - namų kvapas atkeliauja elegantiškoje raudonoje, ovalioje kartoninėje dėžutėje. Viduje slėpėsi tamsiai raudono stiklo buteliukas su juodomis lazdelėmis. Tokios man patinka labiau nei medinės, nes geriau sugeria aliejus ir geriau juos išgarina į aplinką. Pakuotė elegantiška, daili ir traukianti akį.

Jei kada nors bandėte Rituals... kompanijos priemones, puikiai žinote, kad ši kompanija garsėja labai maloniais, puikiais kvapais, kurių neįmanoma nemėgti. Jei vieni patinka mažiau, tai tarp gausybės skirtingų kvapų tikrai galima rasti jums mylimiausią. Ayurveda kvapas yra vienas populiariausių ir man jis labai patinka. Priemonė kvepia saldžiu, švelniu rožių aromatu su kreminiu migdolų kvapu. Mmm... pasaka! Aš šį kvapą esu išbandžiusi ir kaip rankų kremą, ir kūno aliejaus, ir rankų prausiklio pavidalu. Kvapas visuose priemonėse beveik identiškas ir tikrai ne veltui yra vienas populiariausių kompanijos linijų. 

Gamintojas rekomenduoja šį aromatą naudoti nedidelėse patalpose, greičiausiai kalbama apie mažus miegamuosius ar vonios kambarius. Aš aromatą patalpinau kiek didesnėje bendroje patalpoje ir turiu pastebėti, kad jau įėjus pro buto duris jautėsi itin malonus, saldžių, gaivių rožių kvapas. Norėdama intensyvesnio aromato, lazdeles aš kartas nuo karto pavartydavau, tad tai greičiausia buvo ta priežastis, kodėl aromatas visiškai dingo po 4 savaičių. 

Kvapu esu labai patenkinta - malonus kvapas, dailus buteliukas. Gal tik pats kvapas galėtų būti šiek tiek stipresnis. Greičiausiai perkant didesnes pakuotes, kurios labiau tinka didesnėms patalpoms, jaustųsi stipriau? Beje, galima nusipirkti ne tik didesnes pakuotes, bet norint pakartoti, galima nusipirkti buteliuką su papildymu ir taip mėgautis aromatu dar ilgiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai