PIRMAS ĮSPŪDIS. LIGHT IRRIDIANCE "Volume" Look Care - apimties suteikiantis šampūnas ir kondicionierius ploniems plaukams

Turiu namuose pasikaupusių keletą mėginių, kurių visiškai nenaudojau kovo mėnesį, tad artėjant balandžiui vėl papurčiau mėginių krepšelį ir nusprendžiau išbandyti niekuomet negirdėtos Light Irridiance kompanijos šampūną ir kondicionierių, kurių mėginius gavau iš Eurokos. Kaip ir dažnai nutinka su mūsų pardavėjais - duoda mėginį ir nežiūri, kad priemonės negali įsigyti... bent jau ne šiuo metu. Tada kyla klausimas, kam tie mėginiai reikalingi? Juk jie skirti sugundyti pilnos pakuotės įsigijimui? O jei jos negali nusipirkti? Negali ir šios linijos šampūno bei kondicionieriaus, bent jau šiuo metu.


Ką žada gamintojas: Apimties suteikiantis šampūnas ir kondicionierius ploniems ir prigludusiems plaukams. Švelniai drėkina plaukus jų nepasunkindamas ir suteikia apimties.

Pilno dydžio pakuotė.

Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoacetate, Parfum, Styrene/ Acrylates Copolymer, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Aloe Barbadensis Laef Juice, Benzoic Acid, Hydrolyzed Keratin, Cocos Nucifera Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite.

KONDICIONIERIUS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glyceryl Laurate, Amodimethicone, Parfum, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Trideceth-10, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Hydrolyzed KeratinMethylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cocos Nucifera Oil, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sultate.


Kiekis: mėginio kiekis 2 x 15 ml. Galima įsigyti 300 ml pakuotėse
Kaina: po 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Gamintojas: "Integracion Distribucion Cosmetica" Ispanija. Pagaminta Italijoje


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad priemonės sudėtinėmis dalimis nesu labai patenkinta: tiek šampūno, tiek kondicionieriaus sudėtyje yra labai žalingų ir pavojingų konservantų, kondicionierius turi žalingo alkoholio. Didžioji dalis geltonai paryškintų ingredientų erzina akis. Nors sudėtyse nemažai minkštiklių, yra drėkiklių, antistatikų ir šiek tiek silikono.

Plaukų šampūnas šiek tiek neįprastos, kreminės konsistencijos, turi stiprų, maloniai saldų aromatą, labiau primenantį namų kvapus, nei kosmetikos priemonę. Šampūnas labai intensyviai suputoja, švariai plauna plaukus. Tačiau jau išskalaudama jaučiau, kad pirštai labai stipriai veliasi tarp plaukų. Ir tai man nepatiko - mano plaukai labai stipriai veliasi, tad visuomet ieškau tokių priemonių, kurios vėlimąsi sumažintų.

Plaukų kondicionierius tirštas, kvepia panašiu, tačiau gerokai duslesniu, sunkesniu kvapu. Nors pakuotėje kvepia visai neblogai, tačiau dengiant ant šlapių plaukų kondicionieriaus kvapas mane erzino. Turiu pastebėti, kad jis ilgai išlieka ant plaukų, beveik parą, tad jei nepatinka kvapas - garantuotai erzins.

Ši porelė skirta ploniems plaukams, kurie prigludę, tokiems trūksta apimties - toks ir buvo pagrindinis gamintojo pažadas. Porelė iš ties suteikė daugiau apimties, plaukai tapo lengvučiai, šiek tiek puresni ir itin švelnūs bei minkšti. Ar tai man tinkantis poveikis? Viskas būtų neblogai, jei ne stiprus vėlimąsis. Net ir šviežiai iššukavus plaukus, įkišti pirštus ir prabraukti be strigimo man neįmanoma. Tad aš įsivaizduoju, kad jei nuolat naudočiau, plaukus turėčiau šukuoti labai dažnai. Gal visgi ši porelė ne mano tipo plaukams - išbandžiau, sunaudojau ir manau, kad plonus, tiesius plaukus turinčioms turėtų patikti, o man pritrūko plauko glotninimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai