CONGRESS HOTEL kūno losjonas ir muilas

Šiandien penktadienis ir jei atvirai, šiandien aš tingiu. Man regis visiems pasitaiko tokių dienų, kai per dieną visko būna per daug - per daug įspūdžių, per daug potyrių, per daug nutikimų. Netrunki pastebėti, kaip vakaro pabaigoje akys pačios merkiasi ir nebesinori nieko veikti. Todėl šiandien tik trumputis įrašas apie viešbučių kosmetiką, kurios dar šiek tiek turiu. Mano rankose kūno losjono ir muilo pakuotė, apie kurias noriu trumpai papasakoti.


MUILAS

Produktas: Congress Hotel muilas
Gamintojas: "Baltic Hospitality Group", Latvija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: plauti odą
Tinkamas tipas: visiems
Tūris: 20 g

Ką žada gamintojas: jokių pažadų ant pakuotės nėra

Sudėtis: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride, Hexyl Cinnamal, Linalool, Buthylphenyl Methylpropional, Limonene, Citronellol, Geraniol.


Gerai putojantis, maloniai kvepiantis švara nedidelis muiliukas rankas prausia gerai ir švariai. Turiu pastebėti, kad priemonės sudėtyje nėra nieko itin žalingo, sausinančio ar potencialiai erzinančio, išskyrus priemonėje esančią vidutinio saugumo ir žalingų ingredientų gausą, skirtą maloniam muilo aromatui. 

Priemonės efektas visai neblogas, prausia maloniai ir jokio ryškesnio sausinimo efekto nejaučiau. Priemonė gaminta Kinijoje, tad tikrai nesitikėjau gero ar bent jau vidutinio efekto, tačiau priemonė visai maloniai nustebino. Kaip viešbučių kosmetikai net labai neblogai.


KŪNO LOSJONAS

Produktas: Congress Hotel kūno losjonas
Gamintojas: "Baltic Hospitality Group", Latvija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: kūno odai kondicionuoti
Tinkamas tipas: visiems
Tūris: 30 ml

Ką žada gamintojas: jokių pažadų ant pakuotės nėra

Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-25, Stearic Acid, Parfum, Diazolidinyl Urea, Triethanolamine, Sodium Dehydroacetate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol.


O čia su sudėtinėmis dalimis situacija jau liūdnesnė: yra mineralinio aliejaus, nesaugūs ir žalingi kvapų ingredientai, konservantai, ingredientai turintys potencialiai žalingų, kancerogeninių, toksiškų priemaišų... Ne pats gražiausias vaizdas akimis - tai gerai, kad pakuotė visai nedidelė ir naudosiu trumpai. Pilno dydžio pakuotei su tokia sudėtimi neįsipareigočiau.

Losjonas labai lengvos, šiek tiek vandeningos konsistencijos, kuri greit ir be didesnio vargo susigeria į odą. Ant odos paviršiaus produktas nepalieka nei riebios plėvelės, nei lipnumo, nei pudriškumo - pojūtis ant odos geras. Tačiau drėkinimas nėra pats įspūdingiausias. Odą losjonas drėkina labai trumpam ir minimaliai, tačiau turi kitą man patinkančią savybę - vizualiai pašviesina odą, dėl ko oda atrodo lygesnė, jaunesnė ir dailesnė. Dėl tokio efekto man patinka losjoną naudoti kaip rankų kremą - įsimetu į rankinę ir naudoju dienos metu. 
-----------------------------------
Viešbučiams skirta kosmetika niekada nespindi nepriekaištingomis sudėtimis ar puikiais efektas. Tokie produktai skirti trumpalaikiam naudojimui ir tik pagrindinei funkcijai atlikti - reikia nusiprausti? Prausiklis ar muilas greičiausiai bus su SLS ir sausins. Reikia kūno kremo - greičiausiai tik suteiks švelnumo, o drėkinimo labai trūks. Tad, jei jau oda turi specifinių poreikių, į keliones geriau vežtis savo priemones. Na o dažniausiai - dėl kelių naudojimo kartų nieko tokio nenutiks.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tikrai viešbučiai nepersistengia su kosmetika, bet neseniai būtent viešbutyje atradau Grown Alchemist kosmetika. Ten viskas nuo muilo iki kūno losjono buvo šio ženklo. Nors nesu kosmetikos su aliejais mėgėja, bet losjonu su mandarinais ir rozmarinu kažkaip susiviliojau nusipirkti namie turėti

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho, kaip fainai atrodo! Reiks labiau pasidomėti, man aliejai patinka.
      Ačiū už komentarą <3

      Panaikinti

Rašyti komentarą