2023 pavasario - vasaros tendencijos: makiažas

Vienos laukiamiausių ir skaitomiausių tendencijų įrašų ir tikriausiai natūralu - jei jau nenorite nieko keisti, bent jau makiažu galima šiek tiek paeksperimentuoti taip įsileidžiant naujų vėjų. Kartais pakanka tik naujo šešėlių dengimo būdo arba kitos spalvos skaistalų, o gal ryškių lūpų dažų - ir mes jau jaučiamės kitaip, geriau, šviežiau ir atsinaujinusios. Šiandien mano sūnaus gimimo diena ir ta proga iš kosmetikos dėželės gilumos ištraukiau lūpų spalvą, kuri netiko kai buvau blondinė, užtat šiandien atrodo tiesiog nepriekaištingai! Vos vienas pokytis ir jautiesi kitaip! Pasižiūrime, kokius pokyčius siūlo šių metų tendencijos?


Minimalus makiažas


Švytinti, drėgno efekto oda


Skaistalai ir hailaiteris sulieti kartu


Grunge stilius arba tamsus akių makiažas


Švelnus dūminis akių makiažas


Pastelinių ir neoninių spalvų akių makiažas


Blizgus akių makiažas


Ryškios lūpos


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS TENDENCIJOSE?

Tikriausiai 2023 metų makiažas daugumai mūsų atrodo jau kažkur matytas? Taip yra dėl to, kad šį sezoną daug įkvėpimo pasisemta iš 1990. Tikriausiai daugiausiai populiarumo susilaukia gaivi, veidrodžio efekto oda, kuriai nenaudojamas joks kontūravimas, tačiau daug skaistumo ir minimalus odos makiažas. Šį sezoną galima pamiršti bronzines pudras, tačiau skaistalų kiekis, kaip ir praeitą sezoną, bus pagrindinis akcentas. Nuo praeito sezono skiriasi tik dengimo būdas - pavasarį makiažo meistrai rekomenduoja sulieti skaistalus ir hailaiterį ir nepalikti jokių akivaizdžių linijų ar matomų skirtumų. 

Makiažui šį sezoną daug dėmesio bus skirta metaliniams, blizgiems ir efektams su blizgučiais - pamenate visus tuos frosted akių šešėlius? Va, va - jie vėl madingi ir iš prognozių, atrodo bus itin populiarūs. Na, o jei metalo blizgesio nesinori, visuomet galima rinktis pastelinių ir neoninių spalvų akių šešėlius. Dar viena itin ryški akių makiažo tendencija - grunge  stiliaus ryškus makiažas. Na, o jei akis norisi ryškinti minimaliai  - akcentams galima pasirinkti ir ryškias, intensyvių spalvų lūpas. Ir joms galima rinktis praktiškai bet kokią spalvą: ryškiai raudona, tamsiai purpurinė, o gal blizgi frosted?

Kurios tendencijoms jums patinka labiausiai? 
Man labai žaviai atrodo ta sveikai švytinti oda ir ryškūs šešėliai. Dėl itin blizgių šešėlių dar nežinau - negi iš ties viskas sukasi ratu ir grįžtame į paauglystės laikų tendencijas? Greičiausiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai