2023 pavasario - vasaros tendencijos: nagai. Manikiūras, spalvos, formos ir ilgiai.

O ką su nagais? Man pavasaris yra toooks atgimimas, kai norisi ir ryškesnių spalvų, ir daugiau papuošalų. Norisi vėl iš naujo sužydėti ir tikriausiai tai yra normalu - pavasaris visuomet atneša naujų vėjų. Nagams taip pat yra naujų tendencijų, kurias noriu jums parodyti.


Natūralus ilgis


Prancūziškas manikiūras


Ombre manikiūras


Geometrinių linijų dailė


Pop-art nagų dailė


Gėlės nagų dailėje


3D manikiūras su papildomais akcentais
(blizgučiai, karoliukai, akelės ir kiti priklijuojami aksesuarai)


Matinis efektas


Chromo arba metalinio efekto


"Lūpų blizgesio" efekto manikiūras


Barbiška rožinė


Raudona


Salotinė


KAS SVARBIAUSIA 2023 PAVASARIO - VASAROS NAGŲ TENDENCIJOSE?

Šiais metais tendencijos ženkliai įdomesnės, negu praėjusį sezoną, kuris neturėjo nieko normalaus pasiūlyti. Tarp tendencijų ir daug įvairių nagų dailių, įdomių efektų. Tačiau kas svarbiausia?

Pirmiausia tai džiaugiuosi, kad į tendencijas grįžta matinio efekto manikiūrai ir regis grįžta su trenksmu. Tik kiek ji pasiteisins ir kada sugrįš matiniai labai į parduotuvių lentynas ir ant mūsų nagų? Kol kas neaišku. Tikriausiai pastebėjote, kad šį sezoną iš ties daug nagų dailės? Madingi bus įvairūs mieli akcentai ir nebūtinai kažkokios konkrečios tematikos: tendencijos siūlo pop art; grybukus, psichodelinius raštus, geometrinius piešinius, gėles, saulytes ir animacinius personažus. Ar bandysite žaismingą manikiūrą?

Jei žaismingumo neleidžia darbo aplinka, labai rekomenduočiau išbandyti metalinio efekto nagų lakus, įvairiausių atspalvių, nuo visiškai pastelinių iki ryškių metalinių. Bus madingi ir natūralių spalvų manikiūrai, primenantys lūpų blizgesio efektą - šis manikiūras naujovė ir regis labai mėgstama tarp manikiūro meistrų. Greičiausiai ir Lietuvos nagų fėjas netruks pasiekti, o tada jau nusės ir ant jūsų nagučių. O jei eksperimentuoti labai nesinori - visuomet madingas prancūziškas manikiūras, tik gal vasarai galima pasirinkti spalvotus galiukus, kad ir trumpučius, bet žaismingus. Tad... žaisminga ir paprasta yra pagrindinė šio sezono manikiūro idėja. Man ji labai patinka - o kaip jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai