GOSH "Prime'n Set Spray" Refreshed Skin - odą gaivinantis makiažo fiksatorius

Nors mano oda sausa ir man tikrai nereikia produkto, kuris padėtų ilgiau išlaikyti makiažą, tačiau labai mėgstu makiažo fiksatorius, kurie ne tiek fiksuoja, kiek padeda sulieti pudrines makiažo priemones, todėl visuomet renkuosi gaivinančio efekto, švytėjimo spindesio suteikiančias ir panašios paskirties. Šį kart su kiekvienu makiažu naudoju  Gosh makiažo pagrindą, kuris žada tik fiksuoti, bet mano bandymai sako ką kito. 


Produktas: GOSH "Prime'n Set Spray" Refreshed Skin - odą gaivinantis makiažo fiksatorius
Gamintojas: "GOSH Cosmetics". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: makiažui fiksuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailiai sulieja pudrinius makiažo produktus
Labiausiai nepatiko: purškia stipria srove
Tūris: 50 ml
Kaina: 11,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Lengviausias būdas užtikrinti, kad nepriekaištingas makiažas išsilaikytų visą dieną – į savo kasdienybę įtraukti makiažo fiksatorių. GOSH PRIME’N SET SPRAY padės išsaugoti nepriekaištingą įvaizdį – purkškite veidą, minutėlę luktelėkite ir keliaukite užkariauti pasaulio!


Pakuotė. Itin paprastas, skaidraus plastiko buteliukas su pompa, pro kurį persimato melsvai dažytas  skystis. Man pakuotė atrodo labai pigiai, plastikas minkštokas, su dizainu nepersistengta. Visas vaizdas toks, hmm, tiesiog pigus.

Kvapas. Papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudojo - ir gerai, čia jų tikrai nereikia. Purškiklis kvepia cheminėmis medžiagomis, tačiau ne per intensyviai, o ir kvapas greit išgaruoja.

Konsistencija vandens skystumo.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG/ PPG-20/15 Dimethicone, Maris Aqua, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Algin, Ethylhexylglycerin, Sucrose, Phenoxyethanol.


Poveikis. Makiažo fiksatoriaus sudėtis itin gera, joje daug odą minkštinančių, drėkinančių ingredientų, yra odą lyginančio silikono. Čia tik vienas nesaugus ingredientas - konservantas, kuris nėra pats prasčiausias konservantas ir bent jau odos nesausins.

Man labai, tiesiog labai nepatinka parinktas purškiklis - priemonė purškiama labai dideliu kiekiu, stambiais lašais, ne, ne lašais, o stipria srove ant veido - jaučiuosi kaip su vandens šautuvu save papurškusi! Čia net ne dulksna, čia visa srovė! Kadangi purškiklis prastas, srovė didelė, ant veido odos patenka daugiau priemonės, nei reiktų, ji ilgiau geriasi į odą ir tai erzina. Nors makiažo fiksatoriaus paskirtis būtų fiksuoti makiažą, šis fiksuoja labai minimaliai - prisilietus prie telefono, net ir po kelių valandų ant jo lieka šiek tiek makiažo likučių. Kita vertus labai džiugina gražus makiažo suliejimas ir natūraliai atrodantis, sveikai švytinčios odos efektas. Viskas būtų puiku, jei priemonė nesuteiktų odai lipnumo jausmo - kas kart po makiažo prie kaktos limpa kirpčiukai, o ir skruostai kelioms valandoms lieka lipnesni, nei pageidaučiau.

Visgi esu linkusi manyti, kad šis makiažo fiksatorius man netinka - mane labai erzina purkštukas, nepatinka lipnumo jausmas. Trūkumų šiuo atveju daugiau, nei privalumų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai