2022/12 Gruodžio mėnesio pirkiniai ir naujienos: SPA Ceylon, Q+A, Geomar ir kt.

Paskutinė metų diena! Sunku patikėti, kaip greit apsisuko metai, kur dingsta dienos, savaitės ir mėnesiai. Dar vieni metai, tad labai noriu jums palinkėti sėkmingų ateinančių Naujų - lai išsipildo visi troškimai, lai juodas zuikis atneša troškimų išsipildymo ir pripildo jūsų širdis bei namus visko, ko trūksta iki galutinės laimės. Na, o kol laikrodis dar išmuš vidurnaktį, kviečiu pasižiūrėti į mano gruodžio mėnesio pirkinius  ir naujienas.



Baigėsi visos mano turimos druskos, tad nusprendžiau išbandyti nematytą ir negirdėtą druską, padedančią užmigti. Kvepia labai, labai maloniai, bus labai smagu išbandyti.
Eurokos, pilna kaina 7,49 Eur, mokėjau 4,49 Eur

Ir dar viena druska, tik šį kart lietuviška, skirta atsipalaidavimui, nežinau, kodėl išsirinkau atsipalaidavimui skirtą - galbūt man šiuo metu trūksta būtent to. Jei patiks kokybė, išbandysiu ir kitas šio gamintojo vonios druskas.
Aromika.lt, 4,99 Eur

Geomar šveitiklius atradau ir pirmą kart bloge paminėjau 2015 m. (jei nebijote prastos kokybės nuotraukų, yra įrašai: ČIA; ČIA ir dar keli mažesni pakeliai išbandyti). Nuo atradimų prabėgo daug laiko, tad labai noriu ir vėl išbandyti ir pasižiūrėti, ar mano nuomonė pasikeitė. Šį kart bandysiu su kava.
Eurokos, 11,99 Eur

Atrodo jau tiek dezodorantų esu išbandžiusi, kad nelabai naujo ir yra rinkoje arba tiesiog nesudomina. Atradau dar nebandytą prekinį ženklą ir pasirinkau su erškėčiais - netrukus bandysiu, o nuomone tikiuosi greit atsidurs ir blogo įrašuose, jei tik žinoma, domina.
Eurokos, 5,29 Eur

Veidui

Realiai, nežinau kaip čia sugebėjau vietoje toniko su alavijais (šito), nusipirkti normaliai ir mišriai odai skirtą. Tiesiog labai skubėjau, buvau išsiblaškiusi ir va... nusipirkau ne tai, ko man reikia. Kita vertus, bus proga išbandyti ir kiek kitokį toniko variantą.
Eurokos, 3,29 Eur

Nesu didelė micelinio vandens mėgėja, tačiau pastaruoju metu dažniausiai dažausi minimaliu, lengvučiu makiažu ir dvifazis valiklis tapo tiesiog per sunkus. Pagalvojau, kad gal tą Nivea micelinį išbandysiu, kurį nesenai taip aktyviai reklamavo visi kanalai. 
Eurokos, 6,29 Eur

Ir nusprendžiau, kad visgi reikia dar išbandyti ir naktinę veido kaukę, nors... šio gamintojo veido odos priežiūros priemonėmis nesu labai patenkinta. Man norisi galutinio testo ir įsitikinimo ar dedu tašką su Oriflame odos priežiūros priemonėmis, o gal galima rasti kažką puikaus?
Oriflame, pilna kaina 24,00 Eur,  mokėjau 18,99 Eur

Ir kartais visai faina turėti atskirą kremą paakiams, ypač, kai žiemą naudoji riebesnes ir sunkesnes veido odos priežiūras, o paakiams jos paprasčiausiai per sunkios. Bandysiu.
Douglas, 8,99 Eur


Iš platintojo dar šitą kremą paėmiau, nors esu anksčiau jį bandžiusi ir pamenu, kad labai patiko kremo kvapas ir neblogas poveikis.
Oriflame, 5,00 Eur

Gautas dovanų ir tiesą pasakius oho-ho, kaip šiuo metu susidomėjau šios kompanijos produktais! Aromaterapija yra labai artima man tema ir labai svarbi - kvapai man padeda jaustis geriau, veikia mano emocijas, tad tikiuosi, kad šis rinkinukas man padės suvaldyti pastarųjų savaičių stresą. Esu labai dėkinga dovanotojui. Šiais metais mažai kosmetinių dovanų, nes greičiausiai jau ir taip turiu viską, ko man reikia.
Vertė: apie 26 Eur
-----------------------------------------------
Štai ir viskas! Paskutinis mėnuo mano pirkiniams buvo itin kuklus, dažniau rinkausi lepini artimuosius, o ne save, buvo daugiau išlaidų šventėms, nei kitais mėnesiais, tad nusipirkau tik tai, ko būtinai reikėjo. Gal kitą mėnesį leisiu sau pasilepinti kažkuo ypatingu, mane dabar labai domina ta aromaterapija kūno priežiūroje ir Spa Ceylon kompanija. 
O koks buvo jūsų mėnuo? Kuo jūs gyvenote šį gruodį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai