BLISTEX Conditioning lūpų serumas

Šiandien lyg ir turėčiau papasakoti apie dekoratyvinę lūpų kosmetiką, tačiau naujai įsigytos priemonės dar nėra pakankamai išbandytos, trūksta ilgesnio naudojimo ir tvirtesnės nuomonės. Aišku, galėjau pasirinkti rašyti apie kažką kito, bet plano, nors ir su šiokiais tokiais nuokrypiais, laikytis norisi. Tad pagalvojau, kad šiandien puiki proga jums papasakoti apie lūpų serumą, kurį naudoju jau beveik porą mėnesių. Iš ties tai lūpų serumas šiuo atveju labai panašus poveikiu į lūpų balzamą, o aš jau kuris laikas dirsčioju į Blistex lūpų priežiūros priemones. Pažintį pradėjau nuo sukėlusios daugiausiai lūkesčių priemonės, o ar pratęsiu su kitais kompanijos gaminiais?


Produktas: BLISTEX Conditioning lūpų serumas
Gamintojas: "Obelis" s.a. Pagaminta Brussels, Belgija
Paskirtis: lūpų odai: drėkinti, maitinti, apsaugoti, suteikti minkštumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tik pasitepus vizualiai palygina lūpas
Labiausiai nepatiko: sausina lūpas
Tūris: 8,5 ml
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Gaivinamasis lūpų serumas yra unikalus, jo sudėtyje esančios vertingos sudedamosios medžiagos giliai drėkina ir maitina lūpas, tad jos vėl atrodo puikiai. Sudėtyje yra alyvuogių ir avokadų aliejų bei vitamino E, kurie maitina ir apsaugo lūpas, jos tampa minkštos ir švelnios kaip šilkas. Itin gerai drėkinantis serumas tinkamas kasdieniam naudojimui.


Pakuotė. Lūpų serumo pakuotė plastikinė, cilindro formos su atkemšamu dangteliu, po kuriuo yra patogi dozavimui pompa. Kadangi priemonę reikia naudoti nedideliais kiekiais, pompos pagalba galiu išspausti ir bemaž aguonos dydžio grūdą, jei man tuo metu tik tiek serumo tereikia, tad dozavimas tiesiog nepriekaištingas. Plastikinė pakuotė atrodo labai paprastai ir tiesą pasakius gana pigiai: plastikas permatomas, lyg iš kažkokios su blizgučiais maišytos medžiagos. Neatrodo labai kokybiškas, bet savo funkciją atlieka.

Kvapas natūralus, neutralus, priemonė bekvapė.

Konsistencija kreminės tekstūros, riebesnis, sunkesnis nei standartinis kremas.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Petrolatum, Lanolin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Paraffin, Alcohol Denat., Sorbitan Isostearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Dimethicone, Olea Europaea Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Calcium Disodium EDTA, Calcium Hydroxide, Cetyl Alcohol, Hydrated Silica, Lauric Acid, Limonene, Myristic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Stearyl Alcohol.


Poveikis. Nesu sužavėta priemonės sudėtinėmis dalimis: pagrindą sudaro vanduo, mineralinis aliejus, bičių vaškas, vazelinas. Sudėtyje yra denatūruoto alkoholio, kuris ilgalaikėje perspektyvoje gali sausinti ir labiau pakenkti, nei gelbėti.

Pirmas įspūdis buvo labai geras: lašelis priemonės, paskirstytas ant lūpų, beveik akimirksniu tarsi primaitino lūpas, išlygino visas raukšleles, suteikia minkštumo, švelnumo. Protu nesuvokiama, kaip paprastas serumas gali padaryti lūpas keliais metais jaunesnes? Žinoma, poveikis trumpalaikis, o ir priemonė ant lūpų būna trumpai, reikia vis pakartotinai tepti. Deja, tačiau nei ypatingo maitinimo, nei drėkinimo čia nėra, priemonė nesuteiks ilgalaikio efekto, negydys lūpų, o man to labai reikia.

Deja, tačiau jau kuris laikas pastebiu, kad po serumo (naudojant nuolat), lūpos jaučiasi daug sausesnės, nei prieš priemonės naudojimą. Taip, keliolikai minučių jos atrodo gražesnės, bet efektas labai trumpalaikis. Serumas ilgalaikio naudojimo metu sausina lūpas, ypač reiklesnes. Man labai trūksta riebumo, trūksta maitinimo, trūksta realaus poveikio. Ir ko jau ko, bet sausumo ir šerpetojimo po serumo jausti mažiausiai norisi. Ne-pa-tin-ka!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai