CERAVE Hydrating Cleanser - drėkinantis veido ir kūno prausiklis

Aš labai laikausi prieš visus tuos Tiktoko trendus ir reklamas, kurios sugundo tiek daug žmonių nusipirkti. Jaučiu, kad pastaruoju metu perku mažiau, man ne gėda taupyti, jei tai įmanoma, ir pasirinkti pigesnę alternatyvą, vietoj super populiarių brangių. Kodėl? Esu suaugęs žmogus, turintis mokėti paskolą ir mokesčius bei šimtus kitų svarbesnių aspektų, nei kosmetikos gaminys. Galiausiai mieliau pasirinksiu investuoti į emociją ar įspūdį, nei kosmetiką. Tačiau kartais nepavyksta visiškai atsilaikyti, kita vertus, tai niekada nebūna emocinis pirkimas. Apie Cerave prausiklį pirmą kart išgirdau prieš kokius trejus metus ir girdėjau krūvą teigiamų atsiliepimų, po kurių sekė neigiami, o galiausiai - neutrali nuomonė. Ilgai žvalgiausi, mąsčiau, tyrinėjau ir galiausiai šiais metais nusipirkau išbandyti. Testavau ir šiandien dalinuosi savo įspūdžiais.


Produktas: CERAVE Hydrating Cleanser - drėkinantis veido ir kūno prausiklis 
Gamintojas: "CeraVe" LLC. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: prausti ir drėkinti veido ir kūno odą
Tinkamas tipas: sausai ir normaliai odai
Labiausiai patiko: švelnus net ir jautriausiai ar sudirgusiai odai
Labiausiai nepatiko: prastai plauna
Tūris: 236 ml
Kaina: 20,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Notino, iHerb

Ką žada gamintojas: Išgydykite veido odą naudodami „CeraVe“ kreminį-putų prausiklį. Švelnumu pasižymintis valymas. Šis veido prausiklis padės pašalinti susikaupusius nešvarumus, grimą ir makiažą, nedirgindamas apsauginio odos barjero. Prabangi formulė, tinkanti normalios ir sausos odos tipams, pasižymi turtinga, kremine tekstūra, kuri virsta prabangiomis putomis. 3 pagrindiniai keramidai harmonizuojasi, kad sustiprintų paviršiaus barjerą ir atstatytų gyvybiškai svarbią odos drėgmę. Aminorūgštys apsaugo nuo išorinių veiksnių bei palaiko drėkinamą. Pagrindinė sudedamoji dalis (hialurono rūgštis) padeda padidinti drėgmę ir spindesį, todėl oda tampa elastinga ir lygi. Šis „CeraVe“ putojantis prausiklis užtikrina veiksmingą ir visada švelnų valymą.

NAUDOJIMAS: sudrėkinti odą šiltu vandeniu. Nedideliu kiekiu prausiklio švelniais judesiais ištepti odą. Nuskalauti šiltu vandeniu. Nenaudoti ant sužeistos ar pažeistos odos. Venkite akių srities. Patekus į akis, nedelsiant gerai praplaukite vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su viršuje užsukta pompa. Pakuotė atrodo kaip kūno losjonas ir nepaskaičius greičiausiai galima sumaišyti, ypač jei į jūsų stalčius mėgsta įsisukti vyras. Pakuotė gana paprasto dizaino ir tiesą pasakius atrodo primityviai ir pigiai - nieko išskirtinio ar traukiančio žvilgsnį. Pakuotės pompa visai patogi, bet įpusėjus pakuotę ji linkusi užsikimšti priemonės likučiais, tad kelis kartus pravalyti naudojimo eigoje, tikrai teks.

Kvapas. Labai smagu matyti, kad gamintojas nusprendė nenaudoti jokių papildomų kvapiųjų medžiagų - prausikliuose ir veido priežiūroje aromatų tikrai nereikia.

Konsistencija kreminė, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Stearyl Alcohol, Potassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide EOP, CarbomerGlyceryl StearateBehentrimonium MethosulfateSodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hyaluronate, Cholesterol, Phenoxyethanol, TocopherolPhytosphingosine, Xanthan Gum, Cetyl Alcohol, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin,


Poveikis. Pirmiausia giriu priemonės sudėtines dalis: pirmiausia - gamintojas nenaudoja kvapiklių ir dažiklių. Priemonės pagrindui pasirinktas vandens, glicerino ir riebiojo alkoholio (čia tas gerasis) trijulė, išvengta sausinančių, SLS - kurios sukelia putojimą ir valo odą. Kad apsaugoti natūralų apsauginį odos barjerą ir drėkinti odą, pasirinkti keramidai ir hialurono rūgštis. Nesaugus tik konservantas, tačiau jis būtinas priemonės šviežumui užtikrinti.

Net ir sumaišytas su vandeniu šis prausiklis visiškai neputoja ir suprantu, kaip keistai gali atrodyti prausimas kremu, kuris tik kiek paskystėja prausimo metu. Bet jokių putų nėra, nieko... Kažkada jau esu naudojusi panašų prausiklį, tad didelių nepatogumų man nesukėlė. Kiekvieno prausimosi metu jaučiu, kaip priemonė itin švelniai prausia odą, jos nesausindama, nedirgindama, netgi ramindama sudirgimus! Galvojau, kad tai bus tobuliausias prausiklis, kurį norėsiu nuolat pirkti ir nebesižvalgysiu į naujus.

Kur jau ten... yra vienas bet... šis prausiklis labai, labai prastai prausia. Net paprastos mineralinės pudros nenuplauna iki galo, jau nekalbu apie antakių priemones. Tikriausiai apie blakstienų tušą klausimų net nekyla ir kalbu ne apie tą super atsparų, o tą paprastą, kuris šiaip jau vandeniu nusiplauna. Prausiklis tik mozoja viską ant veido odos, tačiau nesugeba pakelti nuo paviršiaus, na, tikrai ne viską. Po prausiklio dar reikia makiažo valikliu valyti likučius, kad užtikrinti odos švarą, o jei naudoju prieš - prausiklis neįveikia aliejinių makiažo valiklio likučių! 

Nežinau, kokius jūs turite prioritetus, tačiau kosmetikos priemonė pirmiausia turi atlikti savo darbą: jei tai prausiklis - prausti, jei tai lūpų dažai - dažyti lūpas. Ir tik paskui seka sudėtis, švelnumas, naudingumas odai, kaina ir kiti aspektai. Šiuo atveju prausiklis labai prastai atliekantis pagrindinę funkciją nėra vertas kartojimo. Ir man nepaprastai gaila, nes jis iš ties švelnus ir galėtų būti puikus produktas sausą ar jautrią odą turinčioms merginoms, bet net ir tokio odos savininkėms svarbiausia yra odos švara.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš irgi pasidaviau šitam trendui ir įsigijau tokį patį prausiklį. Šiandien ryte pirmą kartą panaudojau. Manau, kad mano nuomonė gali būti ir kiek kitokia, nes man nėra labai aktualus makiažo valymas (daugiausiai dirbu namie, todėl man prausiklio reikia tik natūraliems dienos nešvarumams pašalinti). Pirmas įspūdis buvo geras, žiūrėsiu, kaip bus naudojant nuolat :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma gali, juk ir poreikiai labai subjektyvus dalykas. Man asmeniškai valymo efekto pritrūko, bet va priemonė fantastiškai švelni net ir jautriausiai odai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą