THE ORDINARY Lactic Acid 10% + HA - šveičiamoji priemonė veidui su pieno ir hialurono rūgštimis

Aš vis dar nerandu tinkamo veido šveitiklio: jau senai nenaudoju ir nesirenku priemonių su grūdeliais, nes jie žaloja veido odą labiau nei teikia naudos. Bandau jaukintis rūgštinius šveitiklius, tačiau dalis jų mano odai per stiprūs, tad šiam kartui išsirinkau švelnesnį produktą - pienų rūgšties šveitiklį su hialurono rūgštimi iš The Ordinary ir noriu jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: THE ORDINARY Lactic Acid 10% + HA - šveičiamoji priemonė veidui su pieno ir hialurono rūgštimis
Gamintojas: "Deciem", Pagaminta Kanadoje
Paskirtis: švelniai šalinti negyvas odos ląsteles, lyginti odos toną, odos tekstūros nelygumus, smulkias raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia skaistumo ir padeda lyginti odos tekstūrą
Labiausiai nepatiko: trūksta stipresnio negyvos odos šveitimo
Tūris: 30 ml
Kaina: 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, deciem

Ką žada gamintojas: Pieno rūgšties 10 % + HR šveičiamoji priemonė veidui
Forma: vandens pagrindo serumas
Švelnios ir labai veiksmingos paviršinio šveitimo priemonės. Pieno rūgštis yra alfa hidroksirūgštis, kuri šveičia odą. Šios dvi priemonės (5 % ir 10 %) užtikrina labai švelnų arba švelnų šveitimą ir yra papildytos išgrynintomis siauralapių vyngežų uogomis.

Naudojimas: Tepkite kartą per dieną, geriausia vakare. Intensyvumui sumažinti prieš naudojimą galima skiesti su kitomis priemonėmis, kol atsiras odos toleravimas. Venkite patekimo į akis. (Įspėjimas dėl nudegimo saulėje: šioje priemonėje yra alfa hidroksirūgšties (AHR), kuri gali padidinti odos jautrumą saulei ir ypač nudegimo saulėje galimybę. Naudodami šią priemonę ir savaitę po naudojimo rinkitės apsaugines priemones nuo saulės ir ribokite buvimą saulėje.)

Nenaudokite su EUK 134, peptidais, kitomis stipriomis rūgštimis.


Poveikis. The Ordinary kompanijos pakuotės labai paprastos ir minimalistinės - gamintojas neinvestuoja į papildomas reklamas, patrauklią pakuotę ar dėmesį  traukiančius sprendimus. Balto kartono dėžutė puošta tik juodais užrašais, o matinio stiklo buteliukas - tokia pat balta etikete. Ant stiklinio dangtelio užsisuka plastikinis dangtelis su stikline pipete. Pipetė patogi, lengva dozuoti priemonę vienodais lašeliai.

Kvapas neutralus ir natūralus. Papildomų kvapiųjų priemonių gamintojas nenaudoja, o tokiose produktuose jo ir nereikia.

Konsistencija vandens skystumo švelniai rudos spalvos skystis.


Sudėtis: Aqua (Water), Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/ Leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.


Poveikis. Ieškant šveičiamosios priemonės labai svarbu atsižvelgti į šveitiklio stiprumą, esu bandžiusi  su AHA+BHA, kuris man buvo per stiprus ir erzino odą, tad ėmiau ieškoti švelnesnio sprendimo. Šio šveitiklio pagrindą sudaro švelnesnė pieno rūgštis, priemonės sudėtyje nemažai drėkiklių ir minkštiklių.

Serumą - šveitiklį naudoju vakarais, prieš veido kremą. Šveitiklis labai švelnus odai, per naudojimą nė karto nesudirgino, nesuerzino odos. Priemonė skaistina odą, suteikia daugiau lygumo, o ir smulkios raukšlelės su priemonės pagalba iš ties mažiau pastebimos. Tačiau turiu pripažinti, kad priemonės poveikį pastebėti gana sudėtinga ir užtrunka kiek ilgiau - produktas labai švelnus, poveikis nėra stiprus ir oda gražėja palaipsniui, o ne momentiškai.

Man šis šveitiklis patinka, efektas veido skaistumui matomas, tačiau nežinau ar pakankamai efektyviai šalina negyvas odos ląsteles? Man trūksta truputėlį stipresnio šveičiamojo efekto, dėl to kartą per savaitę naudoju kitą šveitiklį, o šis skirtas labiau būklės palaikymui, skaistumui ir odos tekstūros gerinimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai