CHRISTOPHE ROBIN Purifying Mask with Thermal Mud - valomoji plaukų ir galvos odos kaukė su terminiu purvu

Vakar atidariusi advento kalendorių radau Christophe Robin galvos odos šveitiklį, o šiandien noriu papasakoti apie plaukų kaukę, kuri skirta detoksikuoti. Nedidelę pakuotę jau esu sunaudojusi, išbandžiau ir nors neturiu labai labai tvirtos nuomonės, tačiau tie trys naudojimai leido susidaryti pirmą įspūdį ir visai neblogai susipažinti su priemone.


Produktas: CHRISTOPHE ROBIN Purifying Mask with Thermal Mud - valomoji plaukų ir galvos odos kaukė su terminiu purvu
Gamintojas: "Christophe Robin by THG Beauty Limited". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: detoksikuoti, išvalyti ir atgaivinti galvos odą, pašalinti plaukų priemonių likučius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia švaros pojūtį
Labiausiai nepatiko: sausina plaukus ir galvos odą
Tūris: mano pakuotės 40 ml, įsigyti galima 250 ml pakuotėse
Kaina: 250 ml kaina £40,00 (46,49 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Puikiai tinka nualintai galvos odai ir sausiems plaukams. Tai kas savaitę naudojama kaukė prieš plaukų plovimą, skirta detoksikuoti, išvalyti ir atgaivinti galvos odą ir plaukus. Priemonė pašalina plaukų priemonių likučius ir suteikia drėkinimo. 
Praturtinta mineralais turtingu terminiu purvu priemonė padeda subalansuoti galvos odos riebalavimąsi ir riebias plaukų šaknis. Spirulina padeda apsaugoti odą nuo aplinkos užterštumo. 

Naudojimas
ANT DRĖGNŲ PLAUKŲ. Kartą per savaitę įmasažuokite produktą į galvos odą ir šaknis. Palikite tris minutes. Po to išskalaukite ir išplaukite šampūnu.
ANT SAUSŲ PLAUKŲ. Intensyvesniam efektui paskirstykite nuo šaknų iki galiukų, palikite 15 minučių ir išskalaukite. Išplaukite šampūnu ir naudokite kaukę ar kondicionierių, pagal poreikį. 


Pakuotė. Tiek mano nedidelio dydžio, tiek pilno dydžio pakuotė atrodo visiškai taip pat: baltas plastiko indelis su užsukamu mėlynu plastikiniu dangteliu. Etiketė gausiai apkrauta užrašais, be jokių paveikslėlių - atrodo lyg ir profesionaliai, lyg ir šiek tiek spalvos, tačiau viskas kažkur per viduriuką, nei per daug, nei per mažai. 

Kvapas labai gaivus, malonus, stiprokas aromatas iš ties primena visus tuos kosmetikos produktus su gydomuoju ar grožiui skirtu purvu. 

Konsistencija stebėtinai lengva, kreminė.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Kaolin, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet Almond) Oil, Spirulina Platensis Extract, Cetyl Alcohol, Cetyl Esters, Glyceryl Stearate, Fragrance (parfum), Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Maltodextrin, Tocopherol, Sodium Benzoate, Sea Water Extract, Disodium EDTA, Silt, Chondrus Crispus (carrageenan) Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Linalool, Gardenia Florida Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Limonene, Benzyl Alcohol, Lithothamnion Calcareum Extract, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Dehydroacetic Acid, Citral, Citric Acid.


Poveikis. Ši priemonė gana įdomi pirmiausia savo naudojimo būdu - kaukę reikia įmasažuoti į plaukų šaknis ir galvos odą, šiek tiek palaikyti ir tuomet išskalauti bei išplauti šampūnu. Kadangi ši kaukė turi absorbentų ir šveitiklių, ji ne tiek detoksikuoja, kiek valo odą, šveičiamieji ingredientai iš ties geba pašalinti susikaupusias daleles nuo galvos odos, bet ne tik. Man šis produktas pasausina galvos odą, pasausina plaukų šaknis, o ir pats plaukas po priemonės naudojimo būna gana stipriai susivėlęs, pasipūtęs.

Manau, kad produktas veiksmingas, tačiau kai ir šiaip turi pūstis linkusius plaukus, sausą galvos odą - tai nėra tinkamiausias produktas. Manau tokio tipo priemonės tinkamiausios riebiai galvos odai, riebaluotis linkusiems plaukams ir greičiausiai galėtų sumažinti riebalavimąsi ar suvaldyti poreikį dažnai plauti plaukus. Nors galvos odą pastebimai valo, tačiau man labiau patinka klasikiniai galvos odos šveitikliai, kurie taip stipriai nesausina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai