I HEART MAKEUP "Unicorn Love" akių šešėlių paletė

Prieš kurį laiką buvau nusipirkusi kelias akių šešėlių paletes, apie kurias bloge nepasakojau, tačiau visas jas esu puikiai išbandžiusi ir apie kiekvieną turiu pakankamai tvirtą nuomonę. Kadangi žinia, beveik nebeperku dekoratyvinės kosmetikos (ir taip jos turiu pakankamai), nusprendžiau kartas nuo karto jums parodyti tai, ką jau turiu ir kas niekada nepasirodė blogo scenoje, bei papasakoti, ką apie tuos produktus manau. Man atrodo planas neblogas, nes skaityti tik apie veido, kūno ar plaukų priežiūrą greičiausiai anksčiau ar vėliau pabostų, o pirkti kosmetiką tik tam, kad bloge būtų daugiau įrašų ir atsirastų apie ką naujo parašyti - kertasi su mano požiūriu. Jokios naujos kosmetikos - pirkimas to, ko man nereikia yra pinigų švaistymas, juk ar šiaip ar taip kosmetikos turime per daug ir viską sunaudoti yra paprasčiausiai neįmanoma. Tad šį kart kviečiu įrašui apie I Heart Makeup akių šešėlių paletę, užvadintą "Unicorn Love". 


Produktas: I HEART MAKEUP "Unicorn Love" akių šešėlių paletė
Gamintojas: "TAM beauty". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: blizgūs rudi atspalviai
Labiausiai nepatiko: pasta pigmentacija
Tūris: 22 g
Kaina: £8,95 (10,43 Eur)
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos, TAM beauty

Ką žada gamintojas: Šešiolika legendinių matinių ir blizgių akių šešėlių atspalvių.
Įkvėpta meilės vienaragiams! Ši I Heart Revolution Unicorn love magiška paletė - ne mitas.


Pakuotė. Aš šią paletę pirkau tikrai ne dėl pakuotės... Pastelinės rožinės dirbtiniai plaukeliai, primenantys retą kailiuką puošia paletės dangtelį, o jo centre įtaisyta didelė iškili ryškiai rožinė plastikinė širdis. Žinote ką primena? Mergaičių iki 5-erių kosmetiką! Atrodo labai vaikiškai, labai neskoningai ir juokingai. Taip, suprantu, paletė lyg ir skirta meilės vienaragiams temai, tačiau... jau geriau ant pakuotės nupiešti tą patį vienaragį ar skoningai, meniškai išpaišyti, nei pasiūlyti pirkėjui tokią beskonybę. Galbūt priemonė orientuota į paaugles, tačiau pagalvojus apie paaugles, kurios jau dažosi, net ir joms man regis čia būtų ženkliai per vaikiška, netelpančio į temą ir atbaidančio nuo pirkimo.

Paletė dar buvo supakuota į violetinę kartoninę dėžutę, kurios dalis iškirpta, kad galėtum prieš perkant tą 'kailiuką' pačiupinėti, tad lieka įsivaizduoti, kiek rankų, iki jūsų, tą paletę jau spėjo nučiupinti. O nuvalyti tai nėra kaip!

Po paletės dangteliu yra didžiulis veidrodis - labai puikus sprendimas patogiam pasidažymui. O va šepetėlis klaikus - kempinėlių aplikatorius nėra pats patogiausias pasaulyje. Taip, toks paima ir atiduoda daugiau spalvos, tačiau daug patogiau ir gražiau pasidažyti pavyksta su standartiniais ir mums jau įprastais šepėliais.

Kvapas. Nustebau pamačiusi, kad gamintojas nusprendė pakvėpinti paletę! Nuoširdžiai - ar jums rūpi, kad jūsų akių šešėliai kvepėtų gėlytėmis, saldainiukais ar dar kažkuo? Aha, man irgi nerūpi ir to visai nereikia! Bet ne, va pridėjome kvapo ir džiaukitės kažkuo panašiu į saldų pudros kvapą, lyg pasaldintas talkas. Ir nieko gero - nei tas kvapas įspūdingas, nei labai ryškus. Nededant į šešėlius buvo galima išvengti nesaugaus ingrediento ir sumažinti alergijų rizikas.

Konsistencija skiriasi, priklausomai nuo kiekvieno atspalvio efekto: matiniai atspalviai sausesni, blizgūs - šiek tiek drėgnesni. Paletės šešėliai būtų bemaž tobulos konsistencijos, bet man šiek tiek trūksta drėgnumo.


Sudėtis: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, Parfum.
May contain: Calcium Sodium Borosilicate, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77742, CI 77510, CI 77007, CI 42090, CI 45410.


Poveikis. Šią paletę išsirinkau dėl ryškių violetinių, rožinių, mėlynų ir auksinių atspalvių - kartais norisi spalvoto makiažo ar intensyvių akcentinių spalvų. Natūralu, kad ši paletę man pasirodė viena tokių, kurios intensyviomis spalvomis galėsiu džiaugtis. Ir čia man labai apmaudu pripažinti, kad didžioji dalis atspalvių nuvilia pigmentacija... Ant rankos matote porą kart perbrauktus pabandymus... dažniausiai taip perbraukti atspalviai būna ryškūs, intensyvūs, sodriai pigmentuoti. O čia.... didžiąjai daliai šešėlių trūksta elementarios pigmentacijos! Geriau pigmentuotos tik blizgios spalvos, o visos tamsios... tiesiog apgailėtinai prastos kokybės. Jei dar kažkada galvojau, kad pakanka šios paletės visam makiažui, tai ne, deja, tamsių, normalios kokybės, atspalvių teks paieškoti kituose paletėse.

Makiažas su "Pure"; "Gallop" ir "Story" atspalviais

Nors paletę turiu jau labai ilgą laiką, bet nerandu daugiau pastarųjų makiažų su ja - natūralu, esu labai nusivylusi dauguma atspalvių, tad retai ją imu į rankas ir dažausi. Pastarąjį kartą bandžiau išgauti auksinį makiažą su rudais krašteliais, o galvosi... na patys matote, kažkas neaiškaus. Žinau, kad kartas nuo karto naudosiu blizgias, greičiausiai vis pabandysiu ryškias spalvotas, bet visos rudos ir pilkos (matinės ir minimaliai blizgios) taip ir liks neliestos.

Suprantu, kad ši akių šešėlių paletė buvo pigi, tikrai taip, mokėjau visai nedaug, tačiau norisi paprieštarauti - dažnai galima įsigyti puikios kokybės šio gamintojo akių šešėlių labai panašia kaina, dažnai ir tamsios spalvos būna visai neblogai pigmentuotos. Tad šią paletę apeičiau ratu - neverta dėmesio, galima rasti ir geresnių. O ir apskritai, Revolution gamina puikius blizgius šešėlius, tačiau su matiniais ir tamsiais dažnai dar būna didelė problema. 

O kokia jūsų patirtis su šios kompanijos akių šešėliais?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Revolution šiaip kontraversiška kompanija,nes įžūliai kopijuoja kitų kompanijų produktus,sudėtys irgi neblizga. Bet visada galima nevykusį produktą panaudoti kitaip-sutrinkit tuos šešėlius,sumaišykite su lipalu ir dažykit šakeles,konkorėžius ar dar ką. Prieš kiekvienas Kalėdas taip sunaudoju pasibaigusio galiojimo šešėlius.Ypač tinka blizgūs

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip... iš ties ir kopijuoja ir kokybė dažnai abejotina. Neteko nusivilti tik lūpų dažais.
      Ačiū už patarimą, reikės pabandyti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą