ESSENCE Cuticle Remover Eraser Quick & Easy - gelis nagų odelėms šalinti

Kiekvienas nepriekaištingas manikiūras (deja, šio įrašo nuotraukose jis ne toks), reikalauja pirmiausia itin kruopštaus nagų odelių šalinimo, aiškios nago formos ir tolygaus lakavimo. Tam reikalingos priemonės, su kuriomis būtų lengva ir paprasta dirbti, tad atliekant manikiūrą svarbi ne tik nagų lako, lako pagrindo ir viršutinio nagų lako kokybė, tačiau ir produktas, kuris padeda suminkštinti ir pašalinti odeles. Taip, speciali priemonė nėra būtina, nes odeles galima suminkštinti ir mirkant šiltame vandenyje, bet su nagų odelių minkštikliu viskas daug lengviau ir paprasčiau. Šį kart nusipirkau nagų odelių minkštiklį iš Essence, o šiandien dalinuosi nuomone apie jį.


Produktas: ESSENCE Cuticle Remover Eraser Quick & Easy - gelis nagų odelėms šalinti
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - nagų odelėms šalinti
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: greitas ir efektyvus poveikis
Labiausiai nepatiko: gal tik ne visiškai saugi sudėtis? jokių didesnių trūkumų čia nepastebėjau
Tūris: 8 ml
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Gelis suminkština ir padeda pašalinti nagų odeles.
Naudojimas: geliu tepkite odeles aplink nagus. Palikite 15 sekundžių, mediniu manikiūro pagaliuku atstumkite ir pašalinkite odelių perteklių.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Potassium Hydroxide, Carbomer, Maris Aqua, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.


Mano nuomonė. Nagų odelių minkštiklio buteliukas atrodo kaip nagų lakų pakuotės, tokiose pakuotėse minkštikliai dažniausiai ir būna. Pakuotės dizainas labai paprastas, šviesus, minimalus. Po dangteliu esantis aplikatorius vidutinio dydžio, paotgus padengti priemonę aplink nagus. 

Tiesą pasakius tai tikriausiai yra pats geriausias nagų odelių minkštiklis, kokį esu naudojusi - priemonė suveikia per kelias sekundes, itin efektyviai suminkština odeles ir jas atstumti bei pašalinti itin lengva. Nei vienas iki šiol naudotas nagų odelių minkštiklis neveikė taip greitai, kai Essence - kelios sekundės ir jas jau galima stumdyti ir keliauti prie kitų nagų tvarkymo žingsnių. O kai jau susitvarkai apynages, visa kita tik juokų darbas. Tad šį kart taip trumpai ir paprasta - efektyvus, greitas ir paprastas produktas, kuriuo labai džiaugiuosi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai