GEOMAR "Thalasso Rimodellante" kūno šveitiklis su jūros druska ir kava

Vasarą kūno šveitikliai yra privalomas odos priežiūros žingsnis. Taip, šveičiant šveitikliu įdegis nusitrina greičiau, tačiau šveitiklis geriausiai šalina negyvas odos ląsteles, tad oda, ypač jei turite sausėti linkusią, jaučiasi ir atrodo ženkliai geriau.

Apsukusi ratuką rinkoje siūlomų kūno šveitiklių, ar vėl grįžtu prie to, nuo ko praktiškai prasidėjo šitas tinklaraštis - Geomar kūno šveitiklis, tik dar nebandytos rūšies, su kava.


Produktas: GEOMAR "Thalasso Rimodellante" kūno šveitiklis su jūros druska ir kava
Gamintojas: "Mirato Landiona". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti negyvas ląsteles
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: aromatas - tikėjausi kavos kvapo
Tūris: 600 g
Kaina: 12,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, Eurokos, Maxima, Rimi

Ką žada gamintojas: Jūros druskos šveitiklis padeda tobulinti kūno linijas. dvifazis šveitiklis nušveičia ir drėkina odą. Atkuria viršutinį odos sluoksnį. Sudėtis papildyta Negyvosios jūros druskos mikroelementais, Epsom druska, kavos aliejimu, gvaraninių paulinijų ekstraktu ir ankštininių pipirų fito ekstraktu. Prieš kiekvieną naudojimą gerai išmaišyti mentele druską ir aliejų.
Naudojimas: Prieš kiekvieną naudojimą gerai išmaišykite mentele druską ir aliejų. Norėdami atlikti švelnios priežiūros procedūrą, tepkite šveitikliu drėgną odą, nuplaukite vandeniu. O norėdami atlikti intensyvios priežiūros procedūrą, masažiniais judesiais paskirstykite šveitiklį ant sausos kūno odos, masažuokite sukamaisiais judesiais, kylant į viršų. Masažuokite apie 6 minutes arba tęskite masažą, kol neliks šveitiklio dalelių. Vėliau nuplaukite šiltu vandeniu. Rekomenduojama naudoti priemonę 1—2 kartus per savaitę.


Pakuotė. Didelis plastikinis indelis su plastikiniu užsukamu dangteliu. Visai faina, kad pagrindas nėra platus, tad galima laikyti rankose (už dugno). Visgi, kai indelis pilnas, tai padaryti sunku - šveitiklis sunkus. Kita vertus didelės problemos čia nėra - statai indą ant vonios krašto ir naudoji. 

Geomar dizainas nėra pats gražiausias ir patraukliausias akiai, tačiau puikiai atpažįstamas parduotuvių lentynose, o pabandžius vieną Geomar kūno šveitiklį, jau daugiau mažiau gali žinoti, ko tikėtis ir iš kitų.

Kvapas. Pirkdama šveitiklį su kava, tikėjausi, kad jis kvepės kava. Tačiau nieko panašaus, kvepia gal kažkuo panašu į sviestmedžių aliejų.

Konsistencija. Druskos kristalai su gausiu aliejaus kiekiu. Prieš kiekvieną naudojimą šveitiklį būtina išmaišyti iki vienalytės konsistencijos.


Sudėtis: Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Magnesium Sulfate, Coffea Arabica Seed Oil, Volcanic Sand, Paullinia Cupana Seed Extract, Maris Sal, Argania Spinosa Kernel Oil, Capsicum Annuum Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Propylene Glycol, Aqua, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, CI 15985, CI 19140, CI 42090, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Geomar priemonių sudėtys tikrai neblogos, o kadangi greit nuplaunamos nuo odos, nerimauti dėl konservanto ar potencialiai pavojingų priemonių nematau tikslo. Gal tik kiek apmaudu, kad gamintojas sudėtyje dėjo papildomus kvapus, o kavos kvapo taip ir nesukūrė. Kavos aromatas priemonei būtų didžiulis privalumas.

Šveitiklį prieš kiekvieną naudojimą būtina maišyti ir čia turiu pastebėti, kad pridėta mentelė tam reikalui yra bevertė - per trumpa, per silpna. Norint gerai išmaišyti reikia šaukšto, to normalaus valgomojo. Jį ir renkuosi maišymo procesui. Sumaišyta druska su aliejais tampa malonios aliejinės konsistencijos odos nedirgina, neerzina. Ir puikiai šveičia kūno odą ir nepriekaištingai šalina negyvas odos ląsteles.

Nuskalavus vandeniu vonioje lieka smulkutės kavos dalelės, o ant odos palieka plonytį aliejaus sluoksnelį. Paprastai jis mane erzina, tačiau šiuo atveju nesinori kuo greičiau praustis. Sakau jums, Geomar šveitikliai puikūs - didelio skirtumo, apart aromatų, aš nejaučiu, - kad ir kurį pasirinksite, galėsite pasidžiaugti maloniu, efektyviu šveitimu, o jei dar patiks kvapas - palepinsite ir uoslę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Druskos šveitikliai yra siaubas ir kankinimo būdas :D tik cukraus ir viskas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal galite papasakoti kiek daugiau? Labai įdomu, kuo druskos šveitiklis prastesnis, nei cukraus?

      Panaikinti
    2. Bent man graužia odą, taip pat druskos kristalai daug šiurkštesni nei cukraus, taip kad renkuosi tik cukraus šveitiklius. Taip pat jei yra kokia kad ir mažiausia žaizdelė ar tiesiog menkiausias nubrozdinimas (kurio šiaip gal net nepastebėtum), siaubingai nemaloniai peršti odą...Ir bent man atrodo, kad druska sausina odą.

      Panaikinti
  2. Bet jei jums tinka, tai šaunu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suprantama, taip, jei yra odos pažeidimų, druska tikrai stipriai griauž odą. O dėl sausumo, tai tikrai nepastebėjau, labiau gal nuo sudėties priklauso, kaip manote? Nes šitas daug aliejų turi, tai nė menkiausio sausumo ant odos nesijaučia.

      Panaikinti

Rašyti komentarą