PIRMAS ĮSPŪDIS. THE SKIN HOUSE "Marine Active" - drėkinantis veido serumas

Na gerai, šiandien dar vieną įrašą? Tik labai trumpą, nes išbandžiau dar vieną mėginuką ir ne bet kokį, o korėjietiškos kosmetikos, jau anksčiau bandytos kompanijos The Skin House drėkinantį veido serumą su hialuronu. 


Ką žada gamintojas: Veido serumas skirtas visų tipų, tačiau ypač tinka sausai, drėgmę praradusiai odai prižiūrėti. Veido serumas intensyviai drėkina odą ir geba išlaikyti būtiną drėgmės kiekį. Priemonė  greitai įsigeria, pasižymi maitinamosiomios savybėmis ir suteikia odai gaivumo.
Sudėtyje yra hialurono rūgšties, jūros dumblių ekstrakto.
Naudojimas: naudokite kaip dieninį ar naktinį odos drėkiklį. Kiekvieną rytą ir vakarą tepkite švarią, nupraustą, skysčiu (toniku) nuvalytą odą. Sudrėkinkite vatos lapelį skysčiu, valykite nupraustą veido ir kaklo odą.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Water, Sodium Hyaluronate, Glycerin, 1,3 Butylene glycol, Betaine, 1,2-Hexanediol, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceramide 3, Hydrogenated Lecithin, Propylene Glycol, Alcohol, Sea Water, Honey, Pearl Extract, Xanthan Gum, Triethanolamine, Carbomer, Glyceryl Acrylate/​ Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, PVM/​ MA Copolymer, Styrene/​Vp Copolymer, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Lilium Tigrinum Extract, Nelumbo Nucifera Seed Extract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Hydrolyzed Collagen, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Ecklonia Cava Extract, Hizikia Fusiforme Extract, Codium Tomentosum Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Perfume, Leontopodium Alpinum Extract, Buddleja Davidii Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Camellia Sinensis Callus Culture Extract.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 23,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Gamintojas: "The Skin House". Pagaminta Korėjoje


Mano nuomonė. Visų pirma trumpai apie priemonės sudėtines dalis - aš buvau sužavėta aukšta hialurono rūgšties koncentracija priemonės sudėtyje, serume labai daug odai naudingų augalinių ekstraktų, odą kondicionuojančių, drėkinančių ingredientų. Viskas būtų labai gerai, jei ne sudėtyje esantis alkoholis! Jau žinote, bet pasikartosiu - ilgalaikio naudojimo eigoje alkoholis sausina odą, pažeidžia apsauginį odos barjerą, o nenustojus naudoti, gali sukelti ir rimtesnių odos pažeidimų.

Lengvutės gelinės tekstūros serumas kvepia gaiviu aromatu, primenančiu vandenį, labai lengvai ir greitai susigeria į odą. Ir karto jaučiu labai intensyvų, malonų drėkinantį efektą. Oda po serumo atrodo gyvybinga, sveika, skaisti, jaunesnė. Tiesą pasakius sunaudojusi mėginį esu labai, labai maloniai nustebinta. Jei ne sudėtyje esantis alkoholis, su mielu noru nusipirkčiau pilno dydžio pakuotę. Po nedidelio serumo mėginio efektu džiaugiuosi, tačiau... tirpiklį priemonės sudėčiai galima parinkti ir saugesnį, tuomet ir tie, kurie baiminasi alkoholio, mielai pirktų tokią kosmetiką.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Eurokos dažnai mane "džiugina" šiuo mėginuku :D Kažkaip prastai eurokos pastaruoju metu su mėginukais, vienu metu dėjo dezinfekcinį rankų skystį, dažnai įdeda ulric de varens kvepalų mėginukų, o apskirtai - nieko gero. Keista, kad taip gaili mėginukų - gi jiems kaip tik aktualu turėtų būti sudominti klientus naujomis prekėmis...Kažkada pirkau daugiau nei už 20 eurų, buvo žadama dovana (pilno kiekio) - gavau riebaluotą indelį su puse turinio kažkokio kūno kremo/sviesto(matyt, išbėgo), parašiau eurokos, kitą kartą įdėjo papildomą kvepalų mėginuką kelis ml - o tai kur pilno kiekio dovana? :DDD Ai, tiek to...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pastebėjau, kad labai jau prastoka su mėginiais - tiek naujų produktų, o mėginiai tiek patys ir nuobodūs... Su tom dovanom iš viso juokinga situacija. Deja, nežavi, bet Drogas iš viso nieko nededa... Nors yra parduotuvių, kur iš viso mėginių prideda daugiau, nei perki. Tai yra kur pasistengti :D
      Kita vertus, aš perku iš vienos ar kitos parduotuvės ne dėl mėginių, o dėl kainų ir patikusių produktų, tai per daug nepykstu :)

      Panaikinti
    2. O buvo laikai, kai Eurokos pridėdavo pilnos pakuotės produktus, esu gavusi Catrice, Essence produktų, plaukų aksesuarų, rankų kremų

      Panaikinti
    3. Taip, buvo tokie laikai, bet manau, kad tai buvo susiję su tuo, kad reikėjo išreklamuoti naują eurokos el.parduotuvę :) Metai ėjo, dovanėlių nebeliko, mėginukų sumažėjo, dabar dovanos tik perkant už tam tikrą sumą ar kažkokias prekes.

      Panaikinti
    4. Pritariu - reikėjo patrauklios sistemos pritraukti pirkėją :) Dabar tinklo politika pasikeitė - PR siuntos keliauja influencerėms ir pagrindinis dėmesys skirtas jų reklamai. Ir tai greičiausiai parduotuvei duoda labiau matomų rezultatų, nei pilno dydžio (beje, dažniausiai priemonių, kurių gamyba nutraukta) produktų dalinimas pirkėjoms :D
      Matysim kaip čia viskas pasikeis, bet šiuo metu parduotuvės fokusas sukauptas ties reklama per populiaresnes socialinių tinklų asmenybes.

      Panaikinti
  2. O kurios yra tos gerosios parduotuvės, kurios negaili mėginukų, jei ir mažai perki?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manęs klausiate? Anksčiau siųsdavausi iš Korėjos - tai mėginių gera sauja prie vieno produkto. Užsienio parduotuvės anksčiau negailėdavo mėginių. Šiuo metu perku retai, stengiuosi vartoti saikingai tai nežinau kas šiuo metu negaili mėginių. Bet Lietuvoje su mėginais situacija niekada nebuvo gera - visuomet labai prastai.
      Parduotuvės mėginius gauna iš gamintojų - tai yra puikus būdas sudominti potencialius pirkėjus - tiesiog nemokamas rinkodaros būdas, bet va... ar mėginių iš gamintojų neišsiprašo ar gaili. o paskui kai dalina - tai dažniausiai tokių priemonių jau net nebeparduoda.
      Nesenai apžvalgiau THE SKIN HOUSE "Rose Heaven" Serumą, kurį tik ką, vasarį gavau iš Eurokos. Tai eurokos jo jau nebeturi! Koks tikslas tuomet dalinti mėginius, kurių priemonių nebeturi? Tiesiog apmaudu, kai pardavėjai nesugeba išnaudoti papildomos galimybės ir nauda čia abipusė - pirkėjas pabando ir atranda kažką patinkančio (arba supranta, kad ne jam), o pardavėjas pareklamuoja - va žiūrėkit, kokį mes fainą produktą turim, ateikit pirkti; prekės tiekėjai/ gamintojai taip pat gauna naudos - daugiau žinomumo, didesnis pirkimas ir pardavėjas tikėtina sekantį užsakymą didins užsakomų prekių kiekį. Visiems naudinga, bet pas mus Lietuvoje mėginukų sistema neveikia. Ir tai yra faktas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą