SPA CEYLON AYURVEDA "Cardamon Rose" Tridosha Body & Pillow Mist - kūno ir patalynės dulksna su rožių ir kardamono eteriniais aliejais

Bet kokių fainų kūno dulksnų yra rinkoje! Tik aš kažkaip vis ar tai taupydama, pinigų pagailėdama ar per mažai pasidomėjusi nusiperku ne tas. Šį kart nusipirkau net labai tą, nes kvapas, išlikimas, pakuotė yra nepaprastai geri! Apie pirmą pažintį su SPA Ceylon kūno ir patalynės dulksna bei netikėtą atradimą.


Produktas: SPA CEYLON AYURVEDA "Cardamon Rose" Trodosha Body & Pillow Mist - kūno ir patalynės dulksna su rožių ir kardamono eteriniais aliejais
Gamintojas: "Propietary Ayurveda Preparation". Pagaminta Šri Lanka
Paskirtis: suteikti aromato kūno odai ir patalynei, šalinti nuovargį, atkurti jėgas
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: kaina
Tūris: 100 ml
Kaina: 32,65 Eur 
Kur galima įsigyti: SPA Ceylon

Ką žada gamintojas: Kūno ir patalynės dulksna praturtinta kardamono ir rožių natūraliais eteriniais aliejais atgaivina, šalina nuovargį ir harmonizuoja. Sudėtyje esantis Himalajų rožių eterinis aliejus vertinamas dėl poveikio emocijoms ir laikomas veiksmingu liūdesio sklaidytoju. Kardamonas veikia kaip stiprus afrodiziakas, atskleidžia moteriškumą, harmonizuoja, šalina nuovargį ir atkuria jėgas. Natūrali dulksna nepalieka dėmių ant audinio, nesausina odos.
NAUDOJIMAS: lengvai papurškite priemone visą kūną. Įkvėpkite nuostabaus aromato ir atsipalaiduokite.

Sudėtis: Aqua, Hamamelis Virginiana Distilate, Parfum, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Rosa Damascena Distilate, Potassium Sorbate, Hydroxyacetophenone.
be alkoholio
netestuota su gyvūnais
tinka veganams ir vegetarams


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėkime nuo pakuotės - savaime suprantama, skonio reikalas, bet kūno dulksnos pakuotė man labai graži. Kartoninė dėžutė ryškiai raudona, gausiai puošta gėlių raštais ir augaliniai motyvais, žaisminga, tačiau labai ryšku ir labai patrauklu akims. Viduje slepiasi aukšta, siaura apvali pakuotė, puošta auksiniais motyvais. Ryškiai raudonas plastikas man neša visiškai kitokią emociją, nei kartoninė dėžutė - jei kartoninė pakuotė atrodo žaisminga ir mergaitiška, tai plastiko buteliukas - brandesnis ir moteriškesnis. Tiesa, purškiklis purškia plačia dulksna, tad prie to reikia priprasti.

Ar kada nors matėte tokią nepriekaištingą kūno dulksnos sudėtį? Jokių papildomų konservantų, jokių nereikalingų kvapų medžiagų, jokio alkoholio, nesaugių ingredientų. Sudėties pagrindą sudaro vanduo, hamamelių distilaitas, kvepalai, ricinų aliejus, kardamono aliejus, rožių distiliatas, saugus konservantas ir antioksidantas. Sudėtyje nėra visiškai nieko, kas galėtų jums pakenkti ar sukelti potencialią riziką. Žinoma, išskyrus tuos retus atvejus, kai alergija kyla kažkokiam konkrečiam ingredientui.

Kūno dulksnos kvapas tiesiog nuostabus, tikroviškas, natūralus ir stiprus. Labai stipriai jaučiasi gaivus bulgariškos rožės aromatas su trupučiu prieskonio, kuris ant odos palaipsniui ryškėja, tačiau niekuomet neužgožia rožių kvapo. Gaivi, natūrali rožė su jaučiamu, lengvo aštrumo prieskoniu - dieviška, labai moteriška, natūralu... Ilgą laiką galvojau, kad rožių kvapo nemėgstu, tačiau dabar žinau, pataikius nusipirkti gaivios rožės kvapą, aš rožes dievinu. Su šiuo kvapu jaučiausi labai gerai tiek pavasario metu, tiek vasarą, aromatas aplink mane sukūrė paslaptingo, gražaus moteriškumo debesėlį.

Ne mažiau stebiuosi ir kvapo išlikimu ant mano kūno odos. Atrodo kas jau kas, bet kūno dulksna kvepia labai trumpai - pasipurški ir po kokios valandos reikia purkštis iš naujo? Ne visais atvejais - šiuo atveju, mano didžiulei nuostabai kvapas puikiai išlieka pilnas 3 valandas be jokio vargo! Kai kurie tualetiniai vandenys tiek neišlieka! Dulksna nepaprasta, nuostabi, malonaus aromato, geros sudėties ir vienintelis didesnis trūkumas yra aukštoka kaina, tik kad už kokybę verta mokėti, tiesa? 
Beje, jei rasite su nuolaida, net negalvokite, jei tik patinka gaivūs rožių kvapai, griebkite - galiu pažadėti, kad kokybe liksite nustebinti! Gaila tik, kad tokių dulksnų, kurios būtų tinkamos naudoti ir dienos metu, pas gamintoją labai mažai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai