AVANT Age Protect & UV Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub - cukraus lūpų šveitiklis

Visokių lūpų šveitiklių esu bandžiusi tiek per tinklaraščio rašymo istoriją, tiek anksčiau - buvo ir labai puikių, ir prastų, ir pigių, ir brangesnių. Vis gi, šiandien noriu jums apie patį brangiausią iš ne tik bandytų, bet apskritai matytų lūpų šveitiklių. Kai šveitiklis lūpoms kainuoja ženkliai daugiau, nei mėgstamas veido kremas, tai mažų mažiausiai tikiesi stebuklo. Prabangusis Avant cukraus lūpų šveitiklis su rožėmis, bijūnais, migdolų aliejumi ir hialuronu ir nuomonė apie jį.


Produktas: AVANT Age Protect & UV Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub - cukraus lūpų šveitiklis
Gamintojas: "Avant Skincare". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: lūpų odai - nušveisti negyvas odos ląsteles, suteikti lūpoms lygumo, švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtyje daug odai naudingų ingredientų
Labiausiai nepatiko: kainos ir kokybės santykis
Tūris: 10 ml
Kaina: £58,00 (67,45 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Ikoniškas Avant lūpų šveitiklis švelniai šveičia sausas lūpas, kad jos taptų lygios, švelnios ir gražios. Lūpų šveitiklis praturtintas rožėmis, bijūnais ir saldžiaisiais migdolais. 
- Rožės padeda nušveisti negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, suteikia lūpoms švelnumo, gaivos ir jaunatviškos išvaizdos. Šviesą atspindinčios dalelės suteikia švytėjimo gležnai lūpų odai.
- Šveitiklis turi priešuždegiminių, antioksidacinių ir odą raminančių savybių. Bijūnai saugo lūpų odą nuo laisvų radikalų, mažina pigmentaciją ir suteikia natūralaus švytėjimo. 
- Saldžiųjų migdolų aliejus, kuriame yra vitamino E suteikia lūpoms sveikos išvaizdos, saugo nuo UV spinduliuotės sukeliamos žalos, suteikia švelnumo, skaistumo ir atgaivina.

NAUDOJIMAS
1. Pirštų pagalba padenkite nedidelį šveitiklio kiekį ant lūpų.
2. Pirštais pamasažuokite šveitiklį ant lūpų odos. Geresniam šveitimui, galite naudoti dantų šepetėlį, sukamaisiais judesiais.
3. Palikite ant lūpų 1-2 minutes.
4. Nuskalaukite vandeniu.
5. Nusausinkite lūpas ir patepkite mėgstamu lūpų balzamu.
Naudokite ne daugiau, kaip 2 kartus per savaitę, kad išvengti lūpų sudirgimo.


Pakuotė. Nesu tikra, kuri lūpų šveitiklio pakuotė yra ta tikroji, nes mano rankose plastikinė tūbelė, kurią radau advento kalendoriuje, o gamintojo puslapyje - stiklinis indelis su užsukamu dangteliu. Manyčiau, kad tokiam prabangiam produktui stiklinis indelis būtų tinkamesnė pakuotė, tačiau plastikinė išspaudžiama pakuotė ir atrodo, ir manau yra ženkliai patogesnis sprendimas! Tubelė su labai patogiu, kirstos formos aplikatoriumi leidžia padengti priemonę tiesiai iš pakuotės, ant lūpų odos, be jokių pirštų.

Kalbant apie dizainą, tikriausiai nieko nuostabaus, kad vyrauja keistoka samplaika tarp minimalizmo dizaino prasme ir maksimalizmo užrašų gausa. Ši kompanija turi savotišką dizaino stilių, o ar jis jums patinka - skonio reikalas.


Kvapas švelnus, praktiškai neutralus, nors turiu pripažinti, kad šiokį tok saldumą užuodžiu. Patekęs į burną, skonis irgi saldokas, primena dirbtinio medaus skonį - gal ne pats maloniausias, man ne pats gardžiausias iš šveitiklių, tačiau ir neatstumiantis.

Konsistencija. Kadangi šveitiklis pagamintas cukraus pagrindu, aš lyg ir tikėjausi, kad jo konsistencijoje bus labai gausus kiekis cukraus dalelių. Tačiau priemonės tekstūroje, primenenačioje lipnų lūpų balzamą, cukraus dalelių labai mažai - per mažai, kad efektyviai nušveistų. O ir rudų dalelių, kaip suprantu argano lukšto irgi per mažai, kad kas kart patektų ant lūpų odos.


Sudėtis: Glycerin, Sucrose, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aqua, Argania Spinosa Shell Powder, Aroma, Carbomer, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Paeonia Lactiflora Root Extract, Trehalose, CI 17200, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Poveikis. Priemonės naudojimas man nepasirodė nė kiek keistas: išspaudžiam ant lūpų ir pamasažuojam. Tiek kad, tas masažavimas nėra labai veiksmingas - kaip jau minėjau, šveičiamųjų dalelių lūpų šveitiklyje labai mažai, tad masažuoji beveik kaip lūpų blizgesį ir tikiesi, kad palikus papildomas porą minučių situacija bent kiek pasikeis. Iš ties galiu patvirtinti, kad nuplovus šveitiklį nuo lūpų, jos tampa švelnesnės ir minkštesnės, tačiau beprotiškai sausos, tad iš kart po šveitiklio naudojimo būtina naudoti gerai maitinantį ar drėkinantį lūpų balzamą. 

Nežinau... esu bandžiusi daug efektyviau šveičiančių priemonių, po kurių lūpų oda jautėsi ženkliai švelnesnė, atrodė lygesnė ir gražesnė. O kur dar milžiniška kaina! Gal mokame už visai geras sudėtines dalis? Kita vertus, lūpas priemonė išsausina, kainuoja beprotiškai daug, o efektas visai ne įspūdingas! Nu ir ką? Ogi viskas paprasta - ne viskas, kas brangu, būtinai yra geriau. Man fainiausi Lush lūpų šveitikliai, o šitas, toks meh, net jei kainuotų pigiai, o vertinant kainą ir kokybę - neverta dėmesio, visiškai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų MISS SELENE nagų lakas Nr. 161.

Komentarai