ZIAJA "Goat's Milk" ožkų pieno rankų ir nagų kremas sausai ir raukšlėtai odai

Pagalvojau, kad mėnesį noriu pradėti nuo rankų kremo. Šito gėrio aš visus metus sunaudoju labai daug, bandydama suvaldyti nuolat sausėjančią vasarą arba skeldėjančią ir šiurkščią odą žiemą. Visuomet namuose turiu porą kremo tūbelių, kurių viena visuomet gyvena ant naktinio staliuko, o kita - rankinės kosmetinėje. O kuri atsiduria kur, priklauso nuo pakuotės dydžio, kremo riebumo ir įsigėrimo spartumo. 

Pastarąjį pusmetį bandau nemažai Ziaja kosmetikos priemonių ir manau, kad kūno priemonės iš šios kompanijos visai geros, o va bandyti veido produktai nelabai pasiteisino. O koks gi rankų kremas su ožkų pienu?


Produktas: ZIAJA "Goat's Milk" ožkų pieno rankų ir nagų kremas sausai ir raukšlėtai odai
Gamintojas: "ZIAJA Ltd". Pagaminta Gdansk, Lenkija
Paskirtis: rankų odai - drėkinti, suteikti elastingumo, minkštinti, stiprinti nagus
Tinkamas tipas: sausai, brandžiai, linkusiai raukšlėtis
Labiausiai patiko: vizualiai jaunesnė oda
Labiausiai nepatiko: norėjosi intensyvesnio drėkinimo
Tūris: 80 ml
Kaina: 4,09 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, pigu.lt, Gintarinė vaistinė

Ką žada gamintojas: Užtikrina intensyvų drėkinimą ir daro odą elastingesnę. Atgaivina epidermų ir minkština šiurkščią odą. Padeda stiprinti nagus, užkerta kelią jų skilimui ir lūžimui.
Naudojimas: nedidelį kremo kiekį įmasažuokite į rankų odą.


Pakuotė. Plastikinė pakuotė labai patogaus, minkšto plastiko ir plačiu, patogiu atkemšamu dangteliu. Man labai patinka minimalistinis pakuotės dizainas, kai baltame fone galima rasti tik juodus užrašus - nieko daugiau šiai pakuotei netrūksta, atrodo puikiai. Gal man kiek užkliuvo kremo dydis - 80 ml pakuotė yra per didelė rankinei, o pats kremas nėra pakankamai riebus, kad priskirčiau kategorijai 'naktinis kremas'.

Kvapas labai malonus, gaivus švaros aromatas. Kremo kvapas gana stiprus ir jaučiamas dar kuris laikas po padengimo.

Konsistencija labai lengvos konsistencijos, neturi jokio riebumo. Labiausiai primena lengvutę kūno losjono konsistenciją.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Panthenol, Canola Oil, Steareth-2, Citrus Unshiu Peel Extract, Ethyl Linoleate, Ethyl Oleate, Ethyl Linolenate, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Ascorbic Acid, Lactobacillus/ Milk Solids/ Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Propylene Glycol, Goat Milk Extract, Sodium Polyacrylate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene.


Poveikis. Kremo sudėtis visai nebloga, jame labai daug minkštiklių, kurie švelnins odą ir šiek tiek kondicionuos jos paviršių. Sudėtyje yra nemažai vidutinio saugumo ingredientų, kurie netinka pažeistai odai, daug kvapams skirtų priedų, kurie nėra itin saugūs. Nesaugiai parinkti ir konservantai, tačiau jų priemonės sudėtyje nedaug, jų naudojimas griežtai ribojamas EU ribose.

Aš žinojau, kad šis kremas turi didelę pakuotę, tad galvojau, kad jis puikiai tiks vakaro metui, kai norisi sunkesnių, riebesnių, maitinančių priemonių. Visgi jis visiškai netinka nakties metui, nes itin greit susigeria į odą nepalikdamas nemalonaus lipnumo, ant odos nelieka nei pudrinio pojūčio, nei riebios plėveles. Įsivaizduokite - pasitepat ir iš karto galima dirbti kitus darbus. Neprisimenu nei vieno taip greit susigėrusio rankų kremo, kuris nepaliktų jokių pašalinių pojūčių. Susigėrimas akimirksniu!

Šis kremas skirtas raukšlėtoms rankoms, tad nenuostabu, kad efektyviausiai kremas lygina rankų odą, suteikia skaistumo ir vizualiai jaunina. Visos smulkesnės rankų raukšlelės tampa ženkliai mažiau matomos, tad iš ties atrodo, kad kremas jaunina odą. Ir pripažinsiu - vaizdas po šio kremo man patinka. Nors produkto sudėtyje yra šiek tiek drėkiklių ir kremas drėkina, bet norėjosi dar didesnio drėkinimo. Vizualus poveikis odai ir malonus komfortas labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai