BONDI SANDS Lip Balm SPF 50+ "Juicy Watermelon" - lūpų balzamas SPF 50+, arbūzų aromato

Vasaros metu kaip 2 x 2 žinome, kad reikia saugoti veido odą nuo žalingų saulės spindulių. Bet ar žinote, kad lygiai taip pat reiktų saugoti ir plaukus bei lūpas? Juk ant lūpos odos neužsitepsi veido kremo, tad apsaugai nuo saulės reiktų pasirūpinti lūpų balzamu su aukštu SPF faktoriumi. Parduotuvėse, tiek fizinėse, tiek elektroninėse, jau galima rasti nemažai lūpų balzamų su apsauga nuo saulės, tokių mano bloge yra kelios, o šį kart išbandžiau Bondi Sands lūpų balzamą su sultingų arbūzų aromatu.


Produktas: BONDI SANDS Lip Balm SPF 50+ "Juicy Watermelon" - lūpų balzamas SPF 50+, arbūzų aromato
Gamintojas: "Bondi Sands". Pagaminta Australijoje
Paskirtis: lūpoms - drėkinti, maitinti, apsaugoti nuo saulės
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli vidutinio saugumo ingredientai sudėtyje
Tūris: 10 g
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Ramina, drėkina, saugo. Mėgaukitės saule su BONDI SANDS.
Drėkinkite ir raminkite sausą lūpų odą maitinamuoju Juicy Watermelon lūpų balzamu. Sudėtyje yra sviestmedžių aliejaus ir vitamino E.
Naudojimas: Tepkite lūpas, kai reikia.


Pakuotė. Plastikinė tūbelė su atsukamu dangteliu ir kirstu aplikatoriumi. Tūbelė dar atkeliauja kartoninėje dėžutėje, ant kurios pateikta pagrindinė informacija apie produktą. Pakuotės dizainas labai patrauklus: ryškiai rožinės spalvos pakuotė, gausiai puošta užrašais, arbūzų paveiksliukais ir saulėlydžiu fone. Žaisminga, vasariška ir šiek tiek mergaitiška.

Kvapas saldus arbūzinis kvapas, o ir lyžtelėjus lūpas, skonis labai panašus.

Konsistencija labai tiršta, kreminė. Beje, vežiausi priemonę į paplūdimį, tai saulėje produktas skystėja ir tampa visiškai skystas. 


Sudėtis: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC BEESWAX, MICROCRYSTALLINE WAX, HYDROGENATED POLYDECENE, COCOGLYCERIDES, CETYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, AROMA (FLAVOR), TRIACONTANYL PVP, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BHA, SACCHARIN, TOCOPHERYL ACETATE.


Poveikis. Kažkodėl sužinojus apie šią kompaniją galvojau, kad bus prastos sudėties, prikišta visokių nesaugių ingredientų, tačiau.... sudėtis visai gera ir naudinga lūpų odai. Daug odą kondicionuojančių, minkštinančių, maitinančių ingredientų, yra apsaugos nuo saulės filtrai. 

Mane labai nustebino malonus, saldus ir tikrus arbūzus primenantis aromatas. Dažniausiai lūpų balzamai tokio tipo tūbelėse turi nemalonų sintetinį aromatą. O šiuo atveju - net labai malonus, tiek kvapas, tiek skonis. Žemesnėje temperatūroje lūpų balzamas toks tirštas, kad išspausti iš pakuotės sunku, tačiau vasaros metu, kai oro temperatūra siekia virš 20 laipsnių, balzamas tūbelėse šyla, skystėja ir tampa daug lengviau naudoti ir dozuoti. Lūpų balzamas tik pasitepus suteikia blizgų efektą, tačiau jis palaipsniui dingsta priemonei susigeriant į odą.

Priemonės efektui neturiu nei menkiausio priekaišto: lūpų balzamas puikiai kondicionuoja lūpas, iš ties jas maitina, suteikia švelnumo, minkštumo ir panaikina nemalonų sausumo jausmą. Ir tikiu, nuo saulės iš ties puikiai apsaugo, tik kaip patikrinti, dar nesugalvojau. Ir čia noriu nuoširdžiai pasidžiaugti - šis balzamas tiesiog nuostabus: puikus aromatas, nepriekaištingas efektas, patraukli pakuotė ir visai gera sudėtis, o jei dar su akcija pavyksta įsigyti, iš vis rojus! Manau pabaigus arbūzinio balzamo pakuotę, norėsiu ir kitų skonių Bondi Sands balzamus išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Visai sudomino :) Atkrepsiu dėmesį į šiuos, kai ieškosiu naujo lūpų balzamo :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą