PIRMAS ĮSPŪDIS. LADOR Damage Protector Acid Shampoo - atkuriamasis šampūnas sausiems ir pažeistiems plaukams

Aš labai nemėgstu mėginių vežtis į išvykas ir keliones, į trumpesnius ar ilgesnius savaitgalius kažkur vykstant. Žinau, kad dalis merginų mėginius naudojant būtent kelionių metu taupydamos vietą lagamine, tačiau... toks būda tinka tik jei žinai, esi bandęs produktą pakuotėje arba jei tau tinka viskas. Man deja, ne - turiu sausą ir jautrią veido odą, mano plaukai porėti ir stipriai šiaušiasi. Gal tik kūno odai kažkas tiktų, bet nenoriu staigmenų kelionės metu. Vieną kart teko skubiai ieškoti vaistinės, kad rasti priemonių odai nuraminti ir linksmais nuotykiais turėjusi pasižymėti kelionė buvo prislopinta nemalonių netikėtumų ir sugaišto laiko. Tad aš labai nemėgstu mėginius pirmą kart bandyti kelionės metu ir nemanau, kad tai protinga mintis. Vedama tos idėjos mėginius naudoju periodiškai, dažniausiai vos juos gavusi. Šį kart mano rankose korėjietiškas La'dor šampūnas plaukams su kuriuo šiandien šokau į dušą ir skubu pasakoti įspūdžius.


Ką žada gamintojas: Švelniai rūgštinė šampūno formulė sureguliuoja dažnų dažymų ir cheminių sušukavimų išbalansuotą galvos odos pH pusiausvyrą. Šampūnas drėkina plaukus po dažymo ar cheminių procedūrų, pašalina galvos odos niežulį. Argano aliejus pamaitina ir atstato pažeistą plauko struktūrą. Garbanoti plaukai tampa elastingi, žvilgūs, gražiau formuojasi garbanos. Dažytų plaukų spalva atgyja, tampa ryškesnė, lėčiau blunka.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Lauramide DEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-10, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Hydroxyacetophenone, Argania Spinosa Kernel Oil, Disodium EDTA, Climbazole, Parfum, CI 19140.


Kiekis: mėginio kiekis 10 ml. Pilnas gaminio kiekis 150ml; 530 ml arba 900 ml
Kaina: 530 ml - 15,69 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, AsianBlossom, MrWoo
Gamintojas: "Jpprofessional" Co.Ltd. Pagaminta Korėjoje


Mano nuomonė. Pirmiausia priemonės sudėtis sukėlė abejones: labai daug ingredientų su potencialiai pavojingomis priemaišomis, tačiau kita vertus - šampūno konservantai ženkliai saugesni, nėra žalingų, pavojingų, sausinančių ingredientų. Nežinau net ką galvoti, tad pasilieku prie neutralios nuomonės sudėties klausimu.

Šampūnas labai, labai malonaus aromato, kvepia intensyviu saldžiu gėlių aromatu. Žinoma, skonio reikalas, bet man labai patinka! Mėgstu, kai plaukai kvepia! Šampūnas gelinės konsistencijos, skystokas, tačiau labai intensyviai putoja. Tų 10 ml man pilnai pakanka dviems plaukų plovimams. Šampūnas iš ties švariai  išplauna plaukus ir suteikia jiems švelnumo. Galvos oda nesijaučia sausa ir tokio efekto visiškai pakanka. Turiu pastebėti, kad po šampūno plaukai gana stipriai veliasi, tačiau reikalauti daugiau iš plaukų plovimo priemonės nesiryžtu. Patiko, būtų įdomu koks efektas būtų su kondicionieriumi, tad gal ir gundyčiausi ir daugiau kompanijos produktų išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai