LISTERINE Kids Smart Rinse - burnos skalavimo skystis vaikams su apnašų aptikimo funkcija "Mild Berry"

O šiandien manau jau paskutinis vaikiškos kosmetikos įrašas. Kažkada minėjau, kad mano sūnus jau užaugo ir kosmetiką renkasi pats, pasitaiko, kad ir kartoja tai, kas jam patinka. Mano sprendimai ir bandymai padėti pasirinkimuose reiškia vis mažiau, tad toliau pasakoti ką bando didelis berniukas jau nebenoriu. Bet norėjau papasakoti apie paskutinį mano pasirinkimą, kurį rinkdama buvau susižavėjusi - gi tai yra produktas, skirtas aptikti burnoje likusias apnašas, tad ir palengvinti vaikui kokybiškai išsivalyti dantis. Ką gi, trumpai noriu papasakoti kokie įspūdžiai ir kaip priemonė veikia.


Produktas: LISTERINE Kids Smart Rinse - burnos skalavimo skystis vaikams su apnašų aptikimo funkcija "Mild Berry"
Gamintojas: "Johnson & Johnson". Pagaminta EU
Paskirtis: valyti burnos ertmę, gerinti dantų ir dantenų būklę, stiprinti dantis, nudažyti maisto likučius burnoje
Tinkamas tipas: vaikams nuo 6 metų
Labiausiai patiko: apnašų aptikimo funkcija
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina: 4,95 Eur
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos ir higienos skyriuose, vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse

Ką žada gamintojas: LISTERINE SMART RINSE burnos skalavimo skystis vaikams nuo 6 metų
Burnos skalavimo skystis – švelnaus uogų skonio. Priemonė padeda palaikyti gerą dantų ir dantenų būklę, stiprina dantis. Taipogi  „LISTERINE Kids“ valo ne tik dantis, bet ir dantenas bei liežuvį. Nudažo maisto likučius rausva spalva – išspjovęs skystį, vaikas gali matyti, ar gerai išsivalė dantis.
Sudėtyje yra fluoro.

Sudėtis: Aqua, Sorbitol, Aroma, Phosphoric acid, Sucralose, Cetylpyridinium chloride, Sodium fluoride, Menthol, Disodium phosphate, Benzyl alcohol, Cl 16035, Cl 42053.
Sudėtyje yra flourido 100 ppmF


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu šiek tiek pabambėti dėl priemonės sudėties - šis burnos skaliklis skirtas vaikams! Tad ir sudėtis turėtų būti saugesnė, ar ne? Suprantu, kad alkoholis naikina bakterijas, suprantu, kad flouridas apsaugo nuo ėduonies, tačiau ar reikėjo antistatiko, kuris įkvėpus yra toksiškas? Man vaikus norisi saugoti nuo tokios kosmetikos - jei dar suaugę kartais pagalvojam nieko tokio, tai vaikams norisi tik pačių saugiausių sprendimų.

Listerine burnos skalavimo priemonės pakuotė atrodo visiškai taip, kaip suaugusiems skirta pakuotė - skaidrus plastikinis buteliukas, užsukamas dangtelis ir etiketė, minimaliai puošta vaikiškais uogų paveiksliukais. Burnos skalavimo skystis nėra labai, labai aštrus, atvirkščiai, puikiai subalansuotas jautresnei vaikiškai burnos gleivinei. Tačiau labiausiai sužavėjo apnašų aptikimo funkcija - po valumo burnoje likusios apnašos nusidažo rausva spalva ir spjaunant lauk atrodo, kad išspjauni rožinį gumuliuką. Gal ne visai tai, ko tikėjausi - galvojau, kad priemonė burnos ertmėje, pvz aplink dantis, tarpdančiuose apnašas nudažys ir jas bus lengva išvalyti. Kad ir kiek bandėme, tačiau realiai nudažytas apnašas arba išspjauni lauk arba kažkiek nuryji. Na ne to vaikui ieškojau - norėjosi, kad akivaizdžiai burnoje matytųsi vietos, kurioms buvo skirta per mažai dėmesio, o ne matyti lauk išspjaunamas apnašas. Tačiau tebūnie. Ar antrą kart, jau žinodama koks priemonės rezultatas, pirkčiau dar kartą? Deja ne, ne to reikia dantis besimokančiam valyti vaikui, tad bandysiu ieškoti kažko, kas labiau atitinka mano įsivaizdavimą efektyviai apnašų aptikimo funkcijai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai