AIR WICK automatiniai purškiami namų kvapai: "Spring Delight"; "White Flowers"; "Orange Flower"; "Cherry Blossom"; "Smooth Satin & Moon Lily"

Man labai smalsu, kokius namų kvapus naudojate? Aš labai dažnai namuose turiu automatiškai purškiamus kvapus, kuriuos dozuoja specialus aparatas. Kodėl? Nors tokie kvapai nėra pigūs, tačiau automatinis dozavimas leidžia nustatyti reikiamu intervalu paskleidžiamus kvapus ir nesukti galvos apie priemonių purškimą rankinių būdu.


Tikriausiai parduotuvėje esate ne kartą matę tokius papildymus ir su jais arba atskirai įsigyjamus įvairių dizainų dozatorius? Galbūt tokius turite ar kažkada naudojote namuose? Aš vis dar su mielu noru įsigyju papildymus, žinoma, su akcija, nes pilna kaina - brangoka. Ir nesuku galvos dėl aromatų namuose. O žinote, kaip su tais kvapais yra? Namuose senas katinas, vaikas ir nors namai vėdinami praktiškai visą parą, tačiau nemalonių aromatų pasitaiko. 


Kalbant apie dozatorius - jų dizainas nuolat kinta. Aš turiu du, kurių juodas pirktas jau gana senai, o baltas - pastarasis mano matytas dizainas. Šie automatiniai dozatoriai maitinami AA baterijomis ir nors nepasakyčiau, kad baterijos senka greitai, tačiau atsargų turėti reikia. Nors abu dozatoriai turi skirtingus kvapų papildymo įdėjimo būdus (juodas man patogesnis), bet veikimo principas abiejų visiškai vienodas. Beje, kas man labai faina - dozatoriai turi tris skirtingus purškimo dažnumo nustatymus, tad galima nusistatyti tokį, kuris labiausiai tinka namų dydžiui ir intensyvumo norams. Na o dabar, apie kvapus, kuriuos bandžiau ir kuriuos iš jų labiausiai mėgstu.


SPRING DELIGHT
Gaivus švaros aromatas, kažkodėl labiausiai man primena švarius skalbinius ir labai stiprų skalbinių minkštiklio aromatą. Gal kiek per daug to skalbinių minkštiklio, gal per stiprus uostant iš pakuotės. Tačiau namų aplinkoje jis skamba fantastiškai - gerai išvėdintuose, išvalytuose namuose šis kvapas suteikia savotiško žavesio ir to tyro švaros kvapo.


WHITE FLOWERS
Pats gaiviausias, pavasariškiausias aromatas, kvepiantis baltų gėlių puokšte, žaluma ir ryto rasa ant vėlyvo pavasario žolės. Šį kvapą mėgsta visi mano namuose, tad tai yra vienas iš kvapų papildymų, kurį kartojame labai dažnai. Visgi, šis kvapas yra išskirtinai pavasario - vasaros aromatas, todėl žiemos metu jo į dozatorių nededu.


ORANGE FLOWER
Jau pavadinimas sako, kad šis kvapas citrusinis ir visai gražia suskamba rudens ir žiemos metu. Tačiau jis nėra mano mėgstamiausias, nes apelsinų aromatas kiek per sintetinis. Stiprus apelsinas, išsisklaidęs namuose kvepia gardžiai, tačiau labiau mėgstu White Flowers ir Spring Delight kvapus.


CHERRY BLOSSOM
Saldus, moteriškas, švelnus gėlių aromatas turi panašumo į moteriškus gėlių aromato kvepalus, nors su kvepalais tikrai nesumaišysi. Labiausiai mėgstu aromatą pavasario metu, kai uoslė labiausiai išsiilgusi gėlių kvapų, kai jaučiuosi pavargusi nuo sniego ir norisi pavasariškos gaivos


SMOOTH SATIN & MOON LILY
Šito kvapo labai nemėgsta mano vyrai. Kvapas ženkliai sunkesnis, duslesnis, kreminių, minkštučių, sodrių gėlių kvapas, tačiau erzina mano vyro uoslę. Nėra ir mano pats mėgstamiausias iš visų, gal net mažiausiai iš šiame įraše minimų. O jei ir naudoju, tai tik niūriam rudens metui, kai gaivių kvapų jau nebesinori.
-----------------------------------

Žinau, kad automatinių purškiklių papildymų pasirinkimų yra pačių įvairiausių, tačiau šituos lengviausia rasti mūsų parduotuvėse. Iš šių kvapų labiausiai mėgstu "Spring Delight" kvapą ir labai noriu išbandyti daugiau įvairesnių aromatų, tik greičiausiai jų reikia ieškoti ne lietuviškoje rinkoje. O kadangi greičiausiai teks pirkti aklai, papasakokite, ar naudojate tokius automatinius purškiamus kvapus? Kurie jūsų mylimiausi? Būtinai pasidalinkite, kur perkate jūs.

Kvepia: apie 2 mėnesius (nustačius mažiausiu purškimo dažnumu)
Kaina: papildymas apie 6-11 Eur
Kaina su dozatoriumi: apie 12-15 Eur
Kur įsigyti: Senukai, Maxima, Rimi, buitinių prekių parduotuvėse




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Norfoj jiems buna gana neblogu nuolaidu. Neblogas pasirinkimas, jei norisi kazko idomesnio, uz gera kaina yra ir Thomas Phillips bei Notino parduotuvese. Man mango kvapas visai patinka.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą