ISANA intensyvi rankų kaukė - pirštinės su alaviju ir avokado aliejumi

Rūpestis rankų oda man yra labai svarbus. Va, šiandien grįžtu iš stovyklos, kur beveik savaitę mano rankos sunkiai dirbo: nuo maisto gamybos iki žūklės, nuo laužo kurstymo iki nuolatinio indų plovimo rankomis... rankos po intensyvios ir kasdieniame gyvenime paprastai nedaromos veiklos atrodo labai išsausėjusios, reikalauja papildomos priežiūros, tad pagalvojau, kad va šiandien yra puiki proga išbandyti Isana rankų kaukę, kuri žada intensyvią priežiūrą išsausėjusioms rankoms. Bandom kartu?


Produktas: ISANA intensyvi rankų kaukė - pirštinės su alaviju ir avokado aliejumi
Gamintojas: "Rossmann GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: rankoms - drėkinti, raminti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: pirštinės nesandarios
Tūris: 1 pora
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: ISANA rankų kaukė-pirštinė rūpinasi ir puoselėja išsausėjusią rankų odą. Sudėtyje yra vertingų alavijų ekstraktų ir avokadų aliejų, kurie greitai įsigeria, intensyviai drėkina bei ramina sausas rankas. Sumažėja įtampos pojūtis, o maistingi ingredientai palieka odą švelnią ir elastingą. Rezultatas: aksominės minkštos rankos iki pirštų galiukų.

NAUDOJIMAS: rankų kaukę išimkite iš pakuotės. Atsargiai nuplėškite pažymėtoje vietoje ir maukite ant švarių ir sausų rankų. Nuimkite apsauginę foliją ir apvyniokite aplink riešą, kad kaukė gerai prisitvirtintų. Palaukite 15-20 minučių. Kaukę nuimkite, o priemonės likučius įmasažuokite.


Pakuotė. Nedidelis, plastikinis maišelis, puoštas žalsvos spalvos augaliniais motyvais  ir labai skania žalia spalva su aukso spalvos akcentais. Etiketė iš ties patraukė mano žvilgsnį parduotuvėje ir nors paprastai Isana nėra ta kompanija, kuri pasižymi aukšta kokybė, pakuotė buvo pakankamas stimulas nusipirkti ir išbandyti.

Kvapas malonus, gaiviai žalias kosmetinis aromatas.

Konsistencija plastikinės pirštinės prisotintos veikliuoju skysčiu. Beje, šios pirštinės nėra sandarios, nes atidarius pakuotę pastebėjau, kad pirštinių išorė šlapia. Nemalonu, nes prieš užsidedant pirštines dar reikia gerai nuvalyti išorę.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Cetyl Alcohol, Urea, C14-22 Alcohols, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Persea Gratissima Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopheryl Acetate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, C12-20 Alkyl Glucoside, Caprylic/ Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Betaine, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Niacinamide, Allantoin, Panthenol, Disodium EDTA, Glucose, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia noriu pagirti priemonės sudėtines dalis: beveik visiškai saugu, išskyrus konservantą, bet jis reikalingas, kad kaukė ilgam laikui išliktų šviežia ir saugi naudoti. Kaukė prisotinta gausiais aliejais, ekstraktais, odą kondicionuojančiais ir drėkinančiais ingredientais. 

Jau minėjau, kad kaukės nėra sandarios, nes buvo ištepliotos veikliuoju serumu. Kaukių uždėjimas atrodo lengvas, bet tik tol, kol neprireikia užsidėti antros rankos pirštinę. O tada jau sunku ir lipduką nusiimti, ir užvynioti tinkamai. Bet nieko, prie didelio noro viskas įmanoma.

Kaukę laikiau tiek, kiek rekomendavo gamintojas, apie 20 minučių. Tačiau per tą laiką kreminio skysčio viduje nė kiek nesumažėjo, jis niekur nedingo, nesusigėrė į odą, tad nenustebau, kad nusiėmus rankų kaukę, oda buvo gausiai drėgna veikliuoju serumu. Prireikė maždaug penkių minučių, kol serumą įsimasažavau į odą ir dar maždaug tiek pat, kol priemonė pilnai susigėrė.

Rankų kaukė puikiai maitina rankų odą, prisotina ją drėgme, dingsta nemalonus odos tempimo pojūtis, o odos paviršius atrodo elastingesnis, jaunesnis ir lygesnis. Labai patiko, tad parekomenduočiau išbandyti ir didžiausią skirtumą pastebėsite, kai prieš kaukės naudojimą rankų oda bus labiausiai sudirgusi, pavargusi nuo darbų ir reikalaujanti intensyvesnės priežiūros.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų MISS SELENE nagų lakas Nr. 161.

Komentarai